Wat is er echt gebeurd tussen Katie Holmes en Jamie Foxx?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Katie Holmes en Jamie Foxx?
Wat is er echt gebeurd tussen Katie Holmes en Jamie Foxx?
Anonim

Katie Holmes is weer van de datingmarkt af. De 43-jarige geniet van een nieuwe romantische affaire met muzikant Bobby Wooten III. Het paar werd een paar maanden geleden opgericht door een wederzijdse vriend, maar het klikte al, en in mei werden ze zelfs gespot terwijl ze een gepassioneerde kus deelden.

De Dawson's Creek-ster zou genieten van haar nieuwe relatie, volgens een bron dicht bij het paar. “Katie is opgewonden om iemand te zien en is erg blij. Ze geniet ervan om iemand in haar leven te hebben, en hij is erg aardig en goed voor haar , vertelde de bron aan E! Nieuws.

Zoals met veel van haar collega's in Hollywood, heeft Holmes een aantal relaties gehad, waaronder met collega-acteur Joshua Jackson, en – meer recentelijk, met de in New York gevestigde chef-kok Emilio Vitolo Jr.

De actrice was ook een tijdlang beroemd getrouwd met Tom Cruise, de vader van haar 16-jarige dochter, Suri. Ze was ook ooit verloofd met de ster van American Pie, Chris Klein.

Een relatie met Holmes uit het verleden waar niet zo vaak over wordt gesproken, is haar affaire met Jamie Foxx.

Inside Katie Holmes’ relatie met Jamie Foxx

De eerste tekenen van een romantische relatie tussen Katie Holmes en Jamie Foxx werden begin 2015 duidelijk toen het paar hand in hand werd gespot. In een rapport dat destijds op Us Weekly werd gepubliceerd, werd onthuld dat ze elkaar blijkbaar al meer dan een jaar zagen.

"Jamie is iemand [Katie] die kan vertrouwen en plezier mee kan hebben", zei een insider van de relatie naar verluidt tegen de publicatie. "Ze krijgt alles van Jamie wat ze niet kreeg met Tom [Cruise]."

Holmes' huwelijk met Cruise liep niet goed af, te midden van de angst van de actrice dat de Top Gun-acteur plannen had om hun dochter te ontvoeren en zijn connecties in de Scientology Kerk te gebruiken om haar te intimideren.

Misschien als gevolg van deze geschiedenis leken Holmes en Foxx hard te werken om hun relatie zo privé mogelijk te houden. Toch bleven ze samen rode loper-evenementen bijwonen, hoewel ze nooit veel spraken over het zien van elkaar.

Het supersterpaar was ongeveer zes jaar samen, totdat ze in 2019 uit elkaar gingen.

Waarom zijn Katie Holmes en Jamie Foxx uit elkaar gegaan?

Zes jaar daten is een belangrijke periode, vooral in Hollywood. Na zo lang samen te zijn geweest, begon het er echt serieus uit te zien tussen Katie Holmes en Jamie Foxx. Er werd zelfs wijdverbreid gespeculeerd dat ze zouden trouwen.

Helaas verslechterden de zaken in het late voorjaar van 2019 en eindigde hun liefdesverhaal nogal plotseling. Althans zo leek het van buiten naar binnen. De tortelduifjes zouden dat jaar een vakantie in Montauk gepland hebben voor het weekend van Memorial Day, maar de problemen begonnen te brouwen in het paradijs, en het viel allemaal uit elkaar.

Twee verschillende bronnen spraken met Page Six over het verhaal en gaven schijnbaar tegenstrijdige verhalen over wat er gebeurde. “Katie belde twee uur voordat hij op een vliegtuig van LA naar NYC zou stappen en annuleerde. Hij was echt van streek', beweerde de eerste bron.

De andere vermeende insider legde de schuld bij Foxx: “Katie zou naar Montauk gaan om zich bij Jamie aan te sluiten, maar hij deed op het laatste moment iets stoms, en dat was dat. Hij heeft zelf afgezegd en is nooit in het vliegtuig gestapt.”

Is Jamie Foxx nog steeds vrijgezel sinds de scheiding met Katie Holmes?

Ondanks hun relatief lange tijd samen, waren er enkele fans die dachten dat de relatie van Katie Holmes met Jamie Foxx niets meer was dan een list. Dit was echter niet het geval, alleen dat de gordijnen uiteindelijk als koppel over hen trokken.

“[Hun relatie] liep op zijn einde. Deze industrie is erg zwaar voor relaties”, zei een vriend van het paar in de nasleep, terwijl hij er ook op stond dat er geen kwaad bloed was: “Jamie vindt Katie een ongelooflijk mens. Ze hadden een heel, heel diepe band. Ze brachten elkaar veel vreugde en gelach.”

Na zijn breuk met Holmes zou Foxx een relatie hebben met de 20-jarige muzikant Sela Vave. De acteur was echter categorisch dat dit niet het geval was. "Mensen zeggen dat ik met het meisje uitga, laat me dit zeggen, dat is absoluut niet waar", zei Foxx.

De Ray-ster is ook in verband gebracht met zijn Dad Stop Embarrassing Me co-ster, Natalie Friedman. Ook dit is echter niet bevestigd. Officieel blijft Jamie Foxx een alleenstaande man.

Aanbevolen: