Teddi Mellencamp geeft ex RHOBH Dana Wilkey de schuld van Dorit's huisinvasie

Inhoudsopgave:

Teddi Mellencamp geeft ex RHOBH Dana Wilkey de schuld van Dorit's huisinvasie
Teddi Mellencamp geeft ex RHOBH Dana Wilkey de schuld van Dorit's huisinvasie
Anonim

Teddi is misschien niet meer op de Real Housewives, maar ze had een paar dingen te zeggen over Dana Wilkey met betrekking tot Dorit Kemsley's angstaanjagende huisinvasie. Ze wil niet met de vinger wijzen, maar… Dana Wilkey is verantwoordelijk voor het in gevaar brengen van Dorit en haar kinderen.

Naar verluidt heeft Wilkey een zeer gedetailleerd Instagram-verhaal over Dorit gepost vlak voordat ze blind werd beroofd. Dorit was alleen met haar twee kinderen in haar huis in Encino Hills, Californië.

Ze werd onder schot beroofd met haar 7-jarige zoon, Jagger, en 5-jarige dochter, Phoenix in de kamer ernaast. De inbrekers hebben niemand kwaad gedaan, maar het bedrag dat ze hebben gestolen is nog onbekend.

Dorit's echtgenoot PK was op het moment van het incident nog in Londen en heeft nog geen verklaring afgegeven over de overval. Lisa Rinna, Teddi Mellencamp en Erika Jayne waren er snel bij om de realityster te troosten.

RHOBH-sterren haasten zich naar Dorit's kant

Door dik en dun!

Teddi Mellencamp sprak zich uit op sociale media om haar mening over de kwestie te onthullen. Ze riep snel RHOBH aluin, Dana Wilkey, voor het plaatsen van een foto van een afzetting.

Reportedley, op deze verklaring stond Kemsley's LLC, die is vernoemd naar haar woonstraat.

Teddi schreef: "Ik hoop dat je vannacht heel goed slaapt." Ze voegde eraan toe: "Je hebt haar en haar kinderen in gevaar gebracht door dit te posten. Walgelijk." Wilkey plaatste de foto met het bijschrift: "Raad eens waarom ik dit plaats?"

Hierdoor kregen haar volgers meer vragen dan antwoorden.

PK's verklaring over Dana's bericht

PK verklaarde dat het document in kwestie niets anders is dan een normaal wettelijk wettelijk document. Hij zinspeelde op het feit dat dit gewoon Dana Wilkey was die drama probeerde aan te wakkeren en relevant te blijven.

"De eerste reden is omdat ze dorst heeft en meer volgers wil (volg haar niet) en denkt dat dit zal helpen", schreef de 54-jarige in de sindsdien verwijderde post."Het tweede antwoord is omdat ze haar minder goed geïnformeerde volgers probeert te impliceren dat dit openbare document op de een of andere manier suggereert dat wij de Kemsley's iets verkeerds hebben gedaan en oplichters / oplichters zijn. informatie over een LLC, "vervolgde hij. "Omdat je hebt geprobeerd de reputatie van mijn familie te schaden in een droevige poging om meer aandacht te krijgen en ik ben verheugd om je CT van de week toe te kennen."

Fans sturen hun liefde naar de Kemsley's in de hoop dat ze deze traumatiserende tijd doorkomen.

Aanbevolen: