Wat er echt is gebeurd tijdens de huisinvasie van Dorit Kemsley

Inhoudsopgave:

Wat er echt is gebeurd tijdens de huisinvasie van Dorit Kemsley
Wat er echt is gebeurd tijdens de huisinvasie van Dorit Kemsley
Anonim

Als je seizoen 12 van Bravo's Real Housewives of Beverly Hills hebt gezien, weet je misschien dat een van de belangrijkste plots draait om een angstaanjagende inbraak in de Encino huis van castlid Dorit Kemsley. De overval vond plaats op 27 oktober en zag drie indringers haar huis binnendringen via een patiodeur en hielden de 45-jarige onder schot. Gelukkig raakte niemand gewond, maar er wordt aangenomen dat de indringers voor ongeveer $ 1 miljoen aan handtassen en sieraden hebben gestolen.

De eerste aflevering van het 12e seizoen van de populaire realityshow zag Dorit in tranen uitbarsten, uit angst voor het leven van haar kinderen. In de keuken van Kyle Richards staan de vrouwen samen om haar te troosten.

Dorit Kemsley's trauma en de nasleep van de overval zullen dit seizoen duidelijk een complot zijn. Dus wat weten we tot nu toe over deze angstaanjagende huisinvasie?

8 Waar Dorit Kemsley was voor de inbraak

We vernemen op RHOBH dat Dorit Kemsley net terugkwam uit Londen en een jetlag had en thuis was met hun twee jonge kinderen toen het incident gebeurde. Ze waren aanwezig op de bruiloft van haar man, de neef van Paul "PK" Kemsley.

PK bevond zich nog in het VK toen de inbraak plaatsvond. Er wordt aangenomen dat de indringers dachten dat ze allemaal in Londen waren en dat het pand leeg stond. Hij keerde al snel terug om zijn vrouw te troosten.

7 De overvallers van Dorit Kemsley werden op camera betrapt

Zwart-wit bewakingscamerabeelden tonen een man in een sweatshirt met capuchon die de glazen terrasdeur verbrijzelt met iets scherps. Vervolgens gaan ze het huis van Dorit en PK Kemsley binnen, terwijl twee andere mannen met een kap de $ 6 binnensluipen.4 miljoen Encino eigendom. Dit beeldmateriaal wordt getoond op RHOBH.

6 Rovers gaan het huis van Kemsley binnen

"Toen ze mijn slaapkamer binnenkwamen, toen ze het pistool tegen mijn hoofd hadden, dacht ik: 'Dit is het, dit is hoe ik ga sterven'", herinnert Dorit Kemsley zich in een betraand biechtinterview op de realityshow.

De dag nadat de overval plaatsvond, bezoekt een overstuur kijkende Dorit haar medehuisvrouwen en vertelt ze meer in detail over haar beproeving. Ze legt uit hoe ze in bed lag te slapen toen een van de indringers haar bestormde met een pistool en zei: "Ik ga je verdomme vermoorden."

"Het enige wat ik in mijn hoofd kon denken was: 'Ik moet alles doen om deze kinderen te redden'", zegt ze. "Ik zat voorovergebogen, snikkend en zei: 'Alsjeblieft, ik heb kleine baby's. Alsjeblieft, ik ben een moeder', zegt ze tegen haar cast-mates, waaronder Erika Giraldi en Lisa Rinna. Een man zou hebben geantwoord: "Dood haar."

“Ik dacht: dit is het, ik ga dood. Hij ha alt de trekker over.' En toen stelde ik me voor dat ze mij zouden vermoorden en vervolgens mijn kinderen zouden gaan vermoorden.'

5 Wat Dorit Kemsley's House Invaders Stole

Uit angst voor haar leven en dat van haar kinderen leidde Dorit Kemsley de indringers naar haar waardevolle spullen.

Ze legt uit dat ze ongeveer 20 minuten besteedden aan het vullen van "hoogwaardige sieraden en handtassen" in een dekbed voordat ze weggingen. Ze overtuigde hen om haar telefoon bij de poort van het pand te laten, zodat ze deze later kon ophalen. Op beveiligingsvideo is te zien hoe een van de indringers een grote witte bundel over de patio sleept, waarvan wordt aangenomen dat het de gestolen goederen in het dekbed zijn.

4 Wat gebeurde er met de kinderen van Dorit Kemsley tijdens de overval

"Mijn kinderen zijn zich niet bewust van wat er is gebeurd, ze sliepen er doorheen en ik dank God voor het voorkomen dat mijn kinderen en mezelf fysiek worden geschaad", onthulde ze vorig jaar en verbrak haar stilzwijgen na het traumatische incident.

Volgens Dorit sliepen Jagger, zeven en Phoenix, vijf, door de beproeving heen. Ze vermeldt in de show dat ze niet heeft verteld dat het is gebeurd, omdat ze wil dat ze zich veilig blijven voelen in hun eigen huis.

3 Waarom Dorit Kemsley denkt dat de overval heeft plaatsgevonden

De reality-tv-ster en modeontwerper gaf toe dat ze mogelijk het doelwit was van criminelen vanwege haar berichten op sociale media. Op Instagram deelt Kemsley regelmatig haar uitbundige jetsetting-levensstijl en designeroutfits met haar 1,4 miljoen volgers.

De inbraak vond plaats enkele uren nadat Dorit Kemsley tijdens de reünie naar haar dure designergarderobe werd gevraagd - waarbij ze Andy Cohen vertelde dat ze beta alt voor "elk stuk" in haar dichtstbijzijnde in plaats van om freebies te vragen.

2 Hoe RHOBH Cast Dorit Kemsley ondersteunde

De dramatische openingsaflevering zag alle huisvrouwen van seizoen 12, minus Sutton Stracke, zich naar Dorit's kant haasten.

"De meisjes haastten zich onmiddellijk naast haar om haar te troosten. Ze maakten zich oprecht zorgen om haar en haar kinderen", vertelde een bron aan ons. "Dorit was echt bang en is volledig getraumatiseerd. Ze was gefocust op de veiligheid van haar kinderen - zij zijn prioriteit nummer één. Op dit moment zal ze aan de zijde van haar familie blijven terwijl ze proberen hier doorheen te komen."

De huisvrouwen van Beverly Hills stuurden haar ook steunbetuigingen op sociale media, samen met castleden van andere huisvrouwenfranchises.

1 Is de huisinvasie van Dorit Kemsley onderdeel van een groeiende trend in LA?

Dorit Kemsley is een van een aantal rijke bewoners die het doelwit zijn van achtervolgingsdiefstallen in de chique enclaves van Los Angeles. Overvallen zijn over het algemeen in LA toegenomen, en de politie zegt dat deze specifieke trend van mensen die worden gevolgd en beroofd van dure sieraden en luxe goederen de laatste tijd een groot probleem is geworden in de stad.

Huisvrouw Kyle Richards werd in 2017 beroofd, met veel luxe artikelen en sieraden (inclusief persoonlijke familiestukken) meegenomen.

Er zijn geen updates in de zaak van Dorit Kemsley en de politie heeft geen arrestaties verricht. De overval wordt nog steeds onderzocht door LAPD.

Aanbevolen: