Ice Cube heeft zich teruggetrokken uit deze komische film na het weigeren van het Covid-19-vaccin

Ice Cube heeft zich teruggetrokken uit deze komische film na het weigeren van het Covid-19-vaccin
Ice Cube heeft zich teruggetrokken uit deze komische film na het weigeren van het Covid-19-vaccin
Anonim

Rapper Ice Cube heeft zich naar verluidt teruggetrokken uit de aanstaande door Sony geproduceerde komedie Oh Hell No, en benadrukt dat zijn beslissing kwam als gevolg van de vraag om het Covid-19-vaccin te nemen voordat de productie begon.

Volgens The Hollywood Reporter zou Ice Cube, die tegenover Jack Black zou schitteren in de filmfilm, ongeveer $ 9 miljoen hebben verdiend met zijn rol - maar hij was niet van plan om het geld voor de film aan te nemen. omwille van het laten vaccineren.

Een bron voegt eraan toe dat de film naar verwachting in de winter in Hawaï zou worden geproduceerd, maar volgens nieuwe regels voor de filmset moeten alle cast- en crewleden worden gevaccineerd.

Vanwege het onverwachte vertrek van Ice Cube is de film uitgesteld terwijl Sony op zoek gaat naar een nieuwe hoofdrol.

Hoewel de voormalige NWA-rapper geen melding heeft gemaakt van zijn standpunt over vaccinaties, heeft hij er sinds het begin van de coronaviruspandemie sterk bij mensen op aangedrongen maskers te dragen.

In augustus schonk de hitmaker "Check Yo Self" maar liefst 2.000 gezichtsmaskers aan studenten van Oklahoma's Bacone College.

"We zijn vandaag zo dankbaar", twitterde het college diezelfde maand. “Bacone ontving een donatie van 2000 gezichtsmaskers voor studenten van de legendarische rapper en acteur @icecube en Derrick Armstrong van 115 Management. maskupstaysafe warriors baconecollege.”

Nieuws over het vertrek van Ice Cube komt slechts enkele weken nadat werd gemeld dat hij zich ook uit het boksdrama Flint heeft teruggetrokken, hoewel het onduidelijk blijft of een mogelijke pre-productie van vaccinatie in dit geval ook de schuld was.

De vader van vijf kinderen heeft dankzij zijn succesvolle muziekcarrière een indrukwekkend vermogen van $ 160 miljoen vergaard voordat hij de overstap maakte naar de filmindustrie, waar hij eindeloos veel succes aan de kassa heeft verzameld.

Enkele van zijn meest succesvolle films zijn Ride Along, 22 Jump Street, Barber Shop, Are We There Yet? en Friday.

Aanbevolen: