Steven Segal heeft deze komische acteur ooit op de set aangevallen

Inhoudsopgave:

Steven Segal heeft deze komische acteur ooit op de set aangevallen
Steven Segal heeft deze komische acteur ooit op de set aangevallen
Anonim

De filmindustrie is er een waar veel achter de schermen gebeurt, en terwijl wij, de fans, genieten van het eindproduct van jarenlang werk, moeten de mensen die het tot leven brengen het zware doen hijsen. Er is veel druk om een film niet een kolossale flop te laten worden en tijdens het filmen kunnen er spanningen ontstaan. Soms kunnen dingen uit de hand lopen wanneer mensen het het minst verwachten.

Tijdens de jaren 90 was Steve Seagal nog steeds een actiester die erom bekend stond dat hij te ver ging op de set. Tijdens het filmen van Executive Decision, een film waar hij niet eens de ster van was, viel Seagal een komische artiest aan.

Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd.

Hij filmde het uitvoerend besluit met John Leguizamo

John Leguizamo
John Leguizamo

In 1996 maakte de uitvoerende beslissing van de film zich op voor release, en de meeste mensen hadden geen idee wat er op de set gebeurde terwijl de film tot leven werd gebracht. Het internet was niet helemaal wat het nu is, en het is interessant om terug te kijken op het bizarre verhaal van Steven Seagal die John Leguizamo op de set aanviel.

Kurt Russell en Halle Berry waren de hoofdrolspelers in de film, maar Leguizamo had een substantiële rol, vooral in vergelijking met Seagals rol in de film. Gedurende deze tijd was Leguizamo vers van een Golden Globe-nominatie voor To Wong Foo, en hij was een gevestigde komische artiest op het grote scherm en op het podium waar mensen oprecht van hielden.

Steven Seagal was ondertussen een actiester die in de jaren 80 bekendheid kreeg. Natuurlijk is hij nu grotendeels een parodie op zichzelf, maar Seagal was in die tijd een populaire artiest en had veel succes. Executive Decision had heel veel talent aan boord, maar er zouden problemen ontstaan als Seagal op de set kwam en zijn stoere persona aantrok zodat de rest van de cast het kon zien.

Segal heeft Leguizamo aangevallen

Steven Segal
Steven Segal

Volgens Leguizamo probeerde Seagal zich op de set te profileren als een alfa door te zeggen: Ik heb de leiding. Alles wat ik zeg is de wet. Is iemand het er niet mee eens?”

Dit deed Leguizamo op zijn beurt lachen om de pure absurditeit van Seagals woorden. Op een set met volwassen volwassenen leek de acteur zijn cheesiest karakters te channelen, en na te hebben gelachen om de actiester, kreeg John Leguizamo iets meer dan hij had verwacht toen Seagal hem aanviel.

“Toen taekwondote hij mijn a tegen een bakstenen muur en sloeg me met zijn elleboog. Hij is 1.80 meter en hij overrompelde me. Hij sloeg alle lucht uit me, en ik dacht: 'Waarom?!' Ik wilde echt zeggen hoe groot en dik hij was, en dat hij rent als een meisje, maar dat deed ik niet, want alles wat ik kon zeggen was: 'Waarom?!' Waarom sloeg hij me tegen de muur? We waren aan het repeteren. Waarom kan ik hem geen namen noemen? Als ik het er niet uit kan laten, gaat het zich opbouwen als een kankergezwel. Zijn publicist vertelde mijn publicist dat hij me eruit wil slaan. Ik kan maar beter stoppen met over hem te praten', onthulde Leguizamo.

Leguizamo, in plaats van wraak te nemen, laat je koelere hoofden zegevieren. Later in de productie zou Seagal echter de eindscène van zijn personage moeten filmen, waar Leguizamo graag naar keek.

“Op de dagen dat we de scène opnamen waar hij stierf, kwam ik zo vroeg opdagen. Ik wilde hem zien sterven. Het was als een fantasie, zei Leguizamo.

De film was een succes

Steven Segal
Steven Segal

Ondanks wat er op de set plaatsvond tussen Steven Seagal en John Leguizamo, kon het filmen worden afgerond en werd de film uiteindelijk in de bioscoop uitgebracht. De met sterren bezaaide film werd uiteindelijk een succes aan de kassa en genereerde meer dan $ 120 miljoen aan box office-inkomsten.

De film wordt misschien niet zo liefdevol herinnerd als andere succesvolle films uit de jaren 90, maar het verhaal van Seagal die John Leguizamo aanv alt, is er een die in schande is blijven voortleven. In de loop der jaren heeft Seagal zich meer dan eens in heet water bevonden, en zijn bizarre mediapersonage is er een die bij tal van gelegenheden is bespot.

Onnodig te zeggen dat Leguizamo en Seagal niet meer samen aan een project hebben gewerkt sinds Executive Decision, en hoewel er meer dan 20 jaar zijn verstreken, is het duidelijk dat er geen liefde verloren is tussen deze twee. Sommige acteurs repareren uiteindelijk hekken, maar deze twee zijn waarschijnlijk beter af als ze niet bij elkaar zijn.

Dit bizarre verhaal laat echt zien dat het grote publiek geen idee heeft wat er echt gebeurt op de set van succesvolle films.

Aanbevolen: