Toen Justin Timberlake 16 was, ging hij uit met deze ster die in de twintig was

Inhoudsopgave:

Toen Justin Timberlake 16 was, ging hij uit met deze ster die in de twintig was
Toen Justin Timberlake 16 was, ging hij uit met deze ster die in de twintig was
Anonim

Het afgelopen jaar is een deel van de glans van het openbare profiel van Justin Timberlake afgekomen. Immers, na de release van een zeer invloedrijke documentaire, hebben mensen de manier waarop Timberlake Britney Spears heeft behandeld opnieuw onder de loep genomen. Bovendien kijken mensen ook terug op de manier waarop het ging met Timberlake en Janet Jackson na hun Super Bowl-debacle.

Hoewel veel mensen de laatste tijd boos zijn op Justin Timberlake, verandert dat niets aan het feit dat hij door de jaren heen een ongelooflijk succesvolle carrière heeft gehad. Natuurlijk speelden de onmiskenbare talenten van Timberlake als muzikant en showman een grote rol in al dat succes. Bovendien is er geen discussie dat Timberlake's knappe uiterlijk hem ook heeft geholpen een superster te worden. Immers, sinds Timberlake voor het eerst in de schijnwerpers stond, zijn er heel veel mensen geweest die verliefd op hem waren. Het bleek dat alle fans die verliefd waren op Timberlake toen hij 16 was, geen idee hadden dat hij bezig was met het daten van een opmerkelijke ster die op dat moment in de twintig was.

Justin's andere relaties

Gedurende de tijd dat Justin Timberlake in de schijnwerpers stond, was hij betrokken bij twee relaties die het leeuwendeel van de aandacht hebben gekregen. Ten eerste, toen Timberlake en Britney Spears samen waren, werden ze beschouwd als het perfecte popkoppel. Als gevolg daarvan hield de pers ervan om hun relatie te verslaan terwijl ze samen waren en toen ze uit elkaar gingen, resulteerde dat alleen maar in nog meer aandacht. Ten tweede trouwde Timberlake in 2012 met de beroemde acteur Jessica Biel en het paar blijft tot op de dag van vandaag samen en ze voeden hun twee kinderen samen op.

Natuurlijk is het ook bekend dat Justin Timberlake in de loop der jaren met verschillende andere vrouwelijke sterren is uitgegaan. Van 2003 tot 2006 waren Timberlake en de razend populaire acteur Cameron Diaz bijvoorbeeld een stel. Het is ook bekend dat Timberlake in 2006 een korte affaire had met Lindsay Lohan. In 2003 werd Timberlake ook gelinkt aan Emma Bunton en Tatyana Ali van The Fresh Prince of Bel-Air. Enkele van de andere sterren die Timberlake heeft gedateerd, zijn Alyssa Milano, Jenna Dewan, Nicole Appleton en Christina Aguilera.

Naast alle bevestigde relaties waar Justin Timberlake volgens de pers deel van uitmaakte, gaan er ook geruchten dat hij contact heeft gehad met een aantal andere sterren. Sommige van de vrouwen met wie Timberlake naar verluidt een affaire had, zijn onder meer Beyoncé, Alicia Keys, Janet Jackson, Scarlett Johansson, Rihanna, Olivia Munn en Olivia Wilde.

Een verrassende relatie

Aangezien Justin Timberlake in de loop der jaren een romantische band heeft gehad met zoveel vrouwelijke beroemdheden, is het volkomen logisch dat veel mensen enkele van zijn kortetermijnrelaties zijn vergeten. Het is echter gewoon verbazingwekkend dat zoveel mensen het feit over het hoofd hebben gezien dat Timberlake toen hij een tiener was, kort betrokken was bij de beroemde zanger Fergie, die toen in de twintig was.

Tijdens een gesprek met de Australische Courier-Mail, gaf Fergie toe hoe oud zij en Justin Timberlake waren tijdens hun affaire. "Hij was 16 en ik was 23. Het was voordat hij echt zwaar werd met Britney." Als je bedenkt hoe verknoeid het is dat Fergie, toen ze een volwassen vrouw was, uitging met een tiener die pas 16 was, zou je denken dat ze dat feit voor zichzelf zou hebben gehouden. Omdat ze de relatie echter al had toegegeven, werd Fergie ernaar gevraagd tijdens een optreden op Watch What Happens Live. Tijdens dat interview was Fergie zo verstandig om niet over de verknalde relatie te praten. “Het was allemaal niet zo ernstig. Mag ik dit doorgeven? Slagen voor. Pleit de vijfde.”

In tegenstelling tot haar optreden in Watch What Happens Live, was Fergie veel opener over het daten met Justin Timberlake tijdens een Cosmopolitan-interview.“Een van mijn goede vrienden was aan het daten met J. C. Chasez, en dus gingen we allemaal om met ‘N Sync. Justin en ik zouden samen uitgaan en plezier hebben en vrijen. We gingen samen naar Hawaii, maar we waren nooit serieus. Hij was Mr. Right Now.”

Voordat Fergie met Josh Duhamel trouwde en ze na 13 jaar scheidden, raakte ze ook betrokken bij Mario Lopez en de Saved by the Bell-ster onthulde dat ze zijn eerste kus was in zijn memoires. Tijdens haar eerder genoemde Watch What Happens Live-optreden was Fergie met name veel opener over die relatie toen ze Lopez' kusvermogen beoordeelde. "Oh, hij had mooie, zachte lippen." Nadat hij Lopez een 10 op 10 kusser had genoemd, ging Fergie hem een beetje uitroepen. “Het was niet zo uitgebreid, maar ja, gevoelens hebben op die leeftijd. Hij was een speler! Hij had mij en een meisje Renee … Hij zou Renee en mij en onze gevoelens spelen - onze kleine meisjesgevoelens.”

Aanbevolen: