Tom Hardy ging naar school met deze 'X-Men'-ster

Inhoudsopgave:

Tom Hardy ging naar school met deze 'X-Men'-ster
Tom Hardy ging naar school met deze 'X-Men'-ster
Anonim

Van buitenaf gezien lijkt het alsof alle grootste sterren in Hollywood veel tijd besteden aan het wrijven over ellebogen met elkaar. Hoewel daar een zekere waarheid in zit, aangezien sterren vaak dezelfde evenementen bijwonen, kennen veel beroemde mensen elkaar niet echt.

Als het gaat om de acteurs die het meest synoniem zijn geworden met het Marvel Cinematic Universe, hebben ze de neiging om veel tijd samen door te brengen op de set en tijdens het promoten van hun projecten. Als gevolg hiervan hebben veel MCU-sterren hechte banden ontwikkeld. Veel van de acteurs die zijn verschenen in niet-MCU-films die niet zijn verbonden, hebben echter geen echte relatie.

Het blijkt dat een van de grootste sterren van de X-Men-films een langdurige relatie heeft met Tom Hardy, de acteur die speelde in Venom uit 2018. Natuurlijk beginnen alle Marvel-films een loop te krijgen in de MCU, dus er is altijd de mogelijkheid dat de acteurs in de toekomst het scherm zullen delen als hun superkrachtige personages.

Populaire perceptie

Aangezien veel mensen nooit een beroemdheid zullen ontmoeten, laat staan er een leren kennen, kan het voor de wereld bijna onmogelijk zijn om een ster in een nieuw licht te zien. Het publiek zag Britney Spears bijvoorbeeld meer dan twee decennia in een bepaald licht en er was een buitengewoon goed gemaakte documentaire voor nodig om de gedachten van mensen te veranderen.

In het geval van Tom Hardy beschouwen de meeste mensen hem als een extreem intens mens. In hun verdediging zijn daar een aantal behoorlijk geldige redenen voor, waaronder het feit dat hij berucht vecht met Shia LaBeouf op de set en hij de neiging heeft om extreme karakters te portretteren. Maar, net als de rest van ons, is Hardy een genuanceerd mens. Hardy lijkt bijvoorbeeld veel waarde te hechten aan de mensen in zijn leven, dus het zou niet moeten verbazen dat hij decennia later een voormalige klasgenoot hoog in het vaandel heeft staan.

Jeugdvrienden

Tijdens zijn jeugd ging Tom Hardy naar het Drama Centre London, een zeer gerespecteerde instelling in Londen, Engeland. Aangezien het op zijn zachtst gezegd moeilijk was om toegelaten te worden tot die school, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat een andere toekomstige ster zijn vak op hetzelfde moment als Hardy leerde. Tijdens een gesprek met GQ in 2015 sprak Hardy over hoe het was om te leren met Michael Fassbender en hoe ver de toekomstige Magneto-acteur ging om zijn karakter te behouden.

“Mikey Fassbender, hij zat in het derde jaar, en hij was de st. En hij zat in deze rolstoel, omdat zijn karakter in een rolstoel zit. We hadden ongeveer een half uur voor de lunch, een half uur om de hele school te voeden. We hadden deze kleine kantine, Barbara's kantine, en Mikey zou de hele rij ophouden omdat hij niet uit zijn verdomde rolstoel zou komen. Dat is het soort school waar ik naar toe ging. Mikey, man, sta verdomme op en bestel je lunch zodat we terug naar school kunnen gaan, zodat we aan het eind van de week niet worden weggegooid.“En hij zou zijn als, ‘Fk you!’ Het was geweldig.”

Naast het praten over zijn jeugdige prestaties met Michael Fassbender, sprak Tom Hardy over zijn wens om het scherm in de toekomst met zijn vriend te delen. 'Ik heb enorm veel respect voor hem. Ik zou het graag tegen hem opnemen op het podium." Tijdens een later interview met The Daily Beast dat plaatsvond in 2017, zong Hardy opnieuw de lof van Fassbender toen hij Michael "de beste acteur van de school" noemde. Natuurlijk weten de meeste Fassbender-fans dat hij een goede band heeft met James McAvoy, maar het is cool om te horen over een van zijn langst bestaande vriendschappen.

Soortgelijke carrières

In de jaren sinds Tom Hardy en Michael Fassbender samen naar school gingen, hebben ze allebei ongelooflijke dingen bereikt. Het zou zelfs moeilijk te bevatten zijn geweest dat een van hen rijk en beroemd zou worden, laat staan allebei. Het blijkt dat de twee mannen veel gemeen hebben wat betreft hun carrière.

Ten eerste begonnen Michael Fassbender en Tom Hardy allebei hun carrière toen ze rollen kregen in de miniserie Band of Brothers uit 2001. Van daaruit kregen ze allebei ondersteunende rollen in een reeks films voordat ze de hoofdrol speelden in een weinig geziene maar veelgeprezen film, Hunger in het geval van Fassbender en Bronson in Hardy's. Op basis van hun optredens in die films, maakten Hardy en Fassbender indruk op de krachten in Hollywood, waardoor ze zeer veelgevraagd werden. Na een aantal jaren van succes werden beiden vooral bekend door de hoofdrol als stripboekpersonages, waarbij Fassbender Magneto speelde en Hardy die Venom tot leven bracht. Gezien hoe getalenteerd beide acteurs zijn, lijkt het zeer waarschijnlijk dat ze ook een gemeenschappelijk superster zullen blijven hebben.

Aanbevolen: