Het drama van Giannina Gibelli/Francesca Farago uitgelegd

Inhoudsopgave:

Het drama van Giannina Gibelli/Francesca Farago uitgelegd
Het drama van Giannina Gibelli/Francesca Farago uitgelegd
Anonim

De langverwachte reünie van Love is Blind: After The Altar viel op 28 juli 2021. Fans kregen de kans om bij te praten met enkele van de meest geliefde koppels van de show, zoals Amber en Barnett, maar het duo dat deze keer de meeste controverse veroorzaakte, waren Damian Powers en Giannina GibelliHier is wat context voor degenen die zijn niet up-to-date: Giannina en Damian bereikten het altaar, en terwijl de Venezolaanse inboorling 'ik doe' zei, wilde Damian niet in het huwelijksbootje stappen. Ze voelde zich vernederd; ze stormde naar buiten en verpestte haar prachtige trouwjurk terwijl ze wegliep. Hoewel de bruidegom nog niet klaar was voor het huwelijksleven, besloten de twee om bij elkaar te blijven en het uit te werken. Bij de eerste reünie zagen ze er net zo gelukkig uit als altijd, maar helaas duurden de goede tijden niet. En dat zou iets te maken kunnen hebben met Francesca Farago, de Too Hot to Handle aluin.

7 Francesca Farago kwam opdagen bij 'Love Is Blind: After the Altar'

Cracks begon te vertonen toen Damian Powers besloot een +1 te geven voor de 'Love is Blind'-reünie. Fans begonnen zich meteen af te vragen waarom Damian besloot Francesca mee te nemen.

Bovendien leek het alsof de twee zich erg op hun gemak voelden bij elkaar - zozeer zelfs dat het leek alsof hij haar meenam als date. Dat was natuurlijk zeer problematisch. Hij had tenslotte nog steeds veel met Giannina.

6 datinggeruchten begonnen in augustus 2020

Degenen die het datingleven van Powers op de voet hebben gevolgd, waren niet zo geschokt als Giannina. In augustus 2020 haalden Powers en Farago de krantenkoppen toen ze hand in hand werden gespot nadat ze een restaurant in LA hadden verlaten. De reünie werd kort daarna opgenomen, in november 2020.

"Francesca greep me vast in een poging zichzelf te beschermen tegen de paparazzi toen onze hele groep in de auto stapte. Francesca en ik zijn niet aan het daten of hebben geen romantische relatie, maar blijven vrienden", vertelde hij aan E! Online. En hoe zit het met Gigi? Ze moet geweten hebben dat haar vriend bevriend raakte met de Canadese inwoner. Ze ondertitelde haar Instagram-bericht 'blijf in je rijstrook' - zou het een indirecte boodschap voor Francesca kunnen zijn?

5 Damian en Francesca hebben dezelfde advocaat

Zodra Damian en Francesca werden opgemerkt dat ze gezellig met elkaar waren, eisten fans te weten hoe de twee elkaar in de eerste plaats hadden ontmoet. Damian had een uitleg klaar. Ze delen dezelfde advocaat, Alex Ion. In feite was hij erbij toen de twee naar dat noodlottige restaurant in LA gingen, net als enkele van zijn vrienden.

4 Ondertussen was Damian nog steeds aan het daten met Gigi

Terwijl dit gebeurde, was Damian nog steeds erg veel aan het daten met Gigi - en dat is waar het drama voor het eerst volgde. De twee hadden verschillende ups en downs meegemaakt, maar sinds de show eindigde op hun (zij het mislukte) trouwdag, probeerden de twee hun relatie te laten werken.

Bij de eerste reünie werd Gigi kwetsbaar tegenover het publiek en vertelde ze zelfs dat ze een therapeut was gaan bezoeken. De twee deelden nooit veel van hun relatie op sociale media zoals hun co-sterren Cameron en Lauren Hamilton deden, dus er is geen manier om te weten of ze echt samen waren of was het gewoon een publiciteitsstunt.

3 Gigi was geschokt toen ze Francesca op de reünie zag verschijnen

Gigi wist precies wat er gebeurde tussen Francesca en Damian in augustus 2020, dus ze was des te meer geschokt toen ze zag dat haar voormalige echtgenoot haar meenam naar de reünie. Francesca kende tenslotte geen andere 'Love is Blind' alums en was niet eerder geassocieerd met de show.

Damian moet geweten hebben dat een afspraakje voor een reünie niet goed zou vallen bij Gigi, maar hij nam Francesca toch mee en stelde haar voor als vriend. Na een dramatische ruzie verliet Farago het toneel.

2 Fans van de show aan de kant van Gigi

De gebeurtenissen van de nacht herinnerend, zei Giannina dat ze dacht dat Damian en zij een heel goede band hadden. Ze vertrouwde hem, ondanks alle geruchten die maanden voor de reünie de ronde deden. Ze kon het gedrag van Damian echter niet laten afglijden. Kort na die noodlottige nacht gingen de twee uit elkaar.

Toen de reünie op Netflix werd uitgezonden, kwamen fans naar Gigi's verdediging. "Ik had natuurlijk zo'n medelijden met Giannina, maar ik voelde me ook heel erg voor Francesca. Damian was duidelijk niet eerlijk tegen haar over de status van zijn relatie en gebruikte haar op dit evenement om te pronken (en misschien gewoon om Gigi pijn te doen). ?), " twitterde een fan van de show.

1 Vandaag zijn Gigi en Francesca allebei vrijgezel en klaar om zich te mengen

Eind goed al goed. Het drama dat zich afspeelde tussen Giannina en Francesca lijkt op den duur niet zo veel uit te maken. Geen van beiden ging uit met Damian Powers. In feite zijn ze momenteel allebei vrijgezel en klaar om zich te mengen.

Vandaag is Giannina vredig en gelukkig. "Voor het eerst in ongeveer drie jaar heb ik het gevoel dat ik mijn leven niet meer privé hoef te houden. We waren gewoon in de war over alles. Ik probeerde nog steeds uit te zoeken, hoe mijn leven eruit ziet zonder hem erin? Het is lang geleden, maar ik voel me echt goed. Ik heb het allemaal verwerkt. Ik voel me zo vredig", vertelde ze aan Entertainment Weekly. Moge het geluk duren!

Aanbevolen: