Zo zien het leven en de nettowaarde van 'Queen Sugar' Kofi Siriboe er nu uit

Inhoudsopgave:

Zo zien het leven en de nettowaarde van 'Queen Sugar' Kofi Siriboe er nu uit
Zo zien het leven en de nettowaarde van 'Queen Sugar' Kofi Siriboe er nu uit
Anonim

De zevenentwintigjarige acteur en model Kofi Siriboe debuteerde zijn carrière in 2003, waar hij de rol van Benjamin speelde in de korte film Strange And Charmed. Zijn eerste tv-show was in 2008 in de comedy-drama tv-serie Entourage, waar hij de rol van een tiener speelde. Siriboe speelde Tyler Miller in 2014 en 2015 in de comedy-drama tv-serie Awkward.

Hij kreeg zijn eerste en langste rol in de dramaserie Queen Sugar in 2016. Kofi schittert als Ralph Angel Bordelon in de serie. Hij werd genomineerd voor vijf prijzen voor zijn rol in Queen Sugar en voor één andere prijs voor de hoofdrol in de film Jump. In 2017 speelde Siriboe als Malik in de Amerikaanse komediefilm Girls Trip. Kofi werd geboren in Los Angeles en is van Ghanese afkomst. Hij begon zijn werk als model voordat hij ging acteren.

Kofi Siriboe's leven en carrière vorderen en bloeien nog steeds in 2021, met zijn vermogen dat naar hogere niveaus groeit.

8 Kofi Siriboe speelt de hoofdrol in het 6e seizoen van 'Queen Sugar'

Sinds 2016 werd Kofi gecast in de rol van Ralph Angel Bordelon in de Amerikaanse dramaserie Queen Sugar. De show wordt uitgezonden op Oprah Winfrey Network, en de laatste heeft de serie net vernieuwd voor een zesde seizoen in september 2021. Kofi speelt nog steeds de hoofdrol in de show, met verschillende nieuwe acteurs die zich in het laatste seizoen bij de serie voegen. Sommige daarvan zijn Erika Ashley als Liza, Paula Jai Parker als Celine, Mckinley Freeman als Dominic en Tammy Townsend als Billie.

7 Hij speelde in de muziekvideo 'Streets' van Doja Cat

Doja Cat bracht in maart 2021 haar videoclip uit voor haar nummer "Streets", en Kofi's verschijning veroverde Twitter stormenderhand. Siriboe speelt Doja's liefdesbelang in de video en een taxichauffeur. Doja nam haar TikTok Silhouette Challenge op in de muziekvideo "Streets". In de video vangt Doja Kofi in een spinnenweb, roept hij zombies op om om hem heen te gaan staan, maar uiteindelijk ontwaakt hij uit zijn fantasie en realiseert hij zich dat Doja de passagier in zijn taxi is.

6 Siriboe speelde in Netflix's 'Really Love'

Kofi speelde de rol van artiest Isaiah in de Netflix-film Really Love. De film draait om een romantische relatie tussen Isaiah en rechtenstudent Stevie, gespeeld door actrice Yootha Wong-Loi-Sing. Ook staat Really Love in het teken van de zwarte beleving in Washington DC. Kofi's rol in Really Love werd geprezen als een verbreding van de kijk van het publiek op zwarte mannelijkheid.

5 Kofi lanceerde zijn platform 'We're Not Kids Anymore'

In maart 2021 lanceerde Kofi Siriboe zijn media- en lifestylemerk We're Not Kids Anymore. De pandemie zette Kofi ertoe aan te denken en te geloven dat hij alles wilde onthouden. Op zijn platform brengt Siriboe zwarte culturele momenten uit de vroege jaren 2000 tot heden. Kofi richtte We're Not Kids Anymore op samen met Julian Lane. Het doel is volgens Siriboe om beroemdheden te vermenselijken. Hij wil een tijdlijn bouwen van nostalgische momenten voor jonge zwarte mensen.

4 Kofi Siriboe blijft vrijgezel

In 2020 onthulde Kofi Siriboe dat de reden dat hij vrijgezel is gebleven, is dat hij nog veel meer zelfzorg te doen heeft. Bovendien zei hij de tijd te willen nemen om een geschikte levenspartner te vinden. In 2021 blijft Siriboe vrijgezel. De Queen Sugar-ster neemt relaties serieus en verwerpt het idee dat ons geluk afhangt van een andere persoon. Siriboe verklaarde echter dat hij niet van plan is voor altijd vrijgezel te blijven. Hij zal uiteindelijk trouwen, kinderen krijgen en eigendommen bezitten.

3 Kofi Siriboe is een kampioen voor vrouwenrechten

Kofi Siriboe prijst al jaren de vooruitgang van vrouwenrechten. Hij concentreert zich in zijn opmerkingen op het noemen van de mijlpalen die zwarte vrouwen in hun leven hebben bereikt. Hij heeft ooit een brief geschreven aan zijn volgers op sociale media waarin hij zwarte vrouwen en gelijke rechten eert. Kofi heeft een speciale waardering voor zijn moeder, die hij mooi noemt, en zegt dat zij de reden is dat hij vrouwen koestert, liefheeft en beschermt.

2 Zijn nettowaarde bereikte $1 miljoen

Kofi Siriboe heeft deelgenomen aan 11 films op groot scherm en zes tv-films en series sinds hij zijn acteercarrière in 2003 debuteerde. In bioscoopfilms speelde hij in Strange And Charmed, The Longshots, 40, Prom. Hij maakte deel uit van de cast van andere bioscoopfilms, waaronder Whiplash, Knotts, Kicks, Girls Trip, Jump en Really Love. Hij had optredens in serie-afleveringen van Entourage, Lincoln Heights, CSI: Crime Scene Investigation, Awkward en Snowfall. Zijn meest prominente rol is als Ralph Angel Bordelon in de tv-serie Queen Sugar. Volgens Glusea bedraagt het vermogen van Kofi Siriboe $ 1 miljoen. Hij vergaarde zijn rijkdom door als acteur en model te werken.

1 Hij had een cameo-optreden in 'Insecure'

Onveilige ster Issa Rae deelde de trailer van het laatste seizoen van de HBO-serie op haar Twitter-account. De verrassing kwam toen Kofi Siriboe in de trailer verscheen en onthulde dat de Queen Sugar-ster deelneemt aan het finaleseizoen van Insecure. Op 29 september plaatste Kofi de trailer op zijn Instagram-account. In het bijschrift zei hij: "Bewaar het beste voor het laatste."

Aanbevolen: