Willen Dakota Johnson en Chris Martin samen kinderen krijgen?

Inhoudsopgave:

Willen Dakota Johnson en Chris Martin samen kinderen krijgen?
Willen Dakota Johnson en Chris Martin samen kinderen krijgen?
Anonim

Hollywood-ster Dakota Johnson en Coldplay-zanger Chris Martin zijn absoluut een stel dat liever uit de schijnwerpers blijft. In de loop der jaren zijn ze zelden samen gezien op branche-evenementen, en zonder paparazzi-foto's van hen die samen boodschappen deden, zouden we niet eens weten dat de twee aan het daten waren.

Vandaag bekijken we of het paar van plan is om samen kinderen te krijgen. Van wat Dakota Johnson heeft gezegd over het moederschap tot wat haar vader Don Johnson heeft onthuld over het hebben van kleinkinderen - blijf scrollen om erachter te komen!

Wat is de relatie van Dakota Johnson met de kinderen van Chris Martin?

Van 2003 tot 2016 was Chris Martin getrouwd met Hollywood-ster Gwyneth P altrow. Samen hebben de twee twee kinderen - Apple geboren in 2004 en Moses geboren in 2006. Dakota Johnson heeft geen kinderen uit eerdere relaties. In 2014 kondigden Chris en Gwyneth hun scheiding aan en hun scheiding werd twee jaar later afgerond.

In oktober 2017 werden Dakota Johnson en Chris Martin voor het eerst aan elkaar gelinkt nadat ze samen waren gespot op een sushi-date. Tegen het einde van het jaar was het duidelijk dat het paar aan het daten was, en hoewel ze het niet verborgen hielden, praatten ze ook niet veel over hun relatie. In een interview met Elle in december 2021 gaf Dakota Johnson fans een zeldzaam kijkje in hun relatie. "We zijn al een tijdje samen", zei de actrice. "En we gaan soms uit, maar we werken allebei zo veel dat het fijn is om thuis te zijn en gezellig en privé te zijn. De meeste feesten vinden plaats in mijn huis."

Afgaande op het feit dat Dakota Johnson talloze keren is gezien met de kinderen van Chris Martin, is het veilig om te zeggen dat ze een geweldige relatie met hen heeft. Zelfs Chris' ex-vrouw Gwyneth P altrow gaf toe dat ze Dakota leuk vindt. "Ik hou van haar. Ik kan zien hoe het raar zou lijken, want het is een beetje onconventioneel," gaf Gwyneth toe. "Maar ik denk dat ik, in dit geval, door het iteratief te hebben doorlopen, gewoon dol op haar ben."

Chris Martin en Gwyneth P altrow zijn vastbesloten om hun gezin intact te houden, zelfs na hun scheiding. Gwyneth heeft onthuld dat ze nog steeds vaak samen familiediners hebben. "Chris en ik hebben toegezegd om hen op de eerste plaats te zetten en dat is moeilijker dan het lijkt, want op sommige dagen wil je echt niet samen zijn met de persoon van wie je gaat scheiden", zei de actrice. "Maar als je vastbesloten bent om een familiediner te hebben, dan doe je het. Je ha alt diep adem, en je kijkt de persoon in de ogen, en je herinnert je je pact, en je glimlacht, en je knuffelt en je verbindt je opnieuw aan deze nieuwe relatie die u probeert te bevorderen." Daarom is het niet verwonderlijk dat Gwyneth P altrow en Dakota Johnson hecht zijn geworden, omdat ze veel om elkaar heen zijn.

Hoe denken Dakota Johnson en Chris Martin over het krijgen van kinderen?

In een aflevering van Good Day New York onthulde Dakota's vader Don Johnson dat hij dolblij zou zijn als zijn dochter kinderen zou krijgen. "Luister, als zij gelukkig is, zal ik gelukkig zijn en hij is een aardige vent", zei de acteur. "En als ze besluit te trouwen, kan ik me voorstellen dat er niet al te lang daarna kleinkinderen zouden zijn. Ik zou best enthousiast zijn over dat deel."

Don Johnson werd ook gevraagd of hij het 'vaderlijke gesprek' met Chris Martin heeft, waarop hij antwoordde: "We wachten een beetje tot ze wat meer vertrouwen krijgen in hun positie en een beetje verder in de weg met elkaar, en dan hebben we het gesprek."

In 2021 was Dakota Johnson te zien in de psychologische dramafilm The Lost Daughter waarin ze een jonge moeder portretteert. In een interview met The Hollywood Reporter opende de actrice haar ingewikkelde gevoelens over het moederschap."Ik ben geen moeder, maar ik weet hoe het voelt om bang te zijn of te denken van 'zal ik een goede moeder zijn?' Maar om de een of andere reden hangt er een stigma rond het praten daarover, "zei Dakota. "En er hangt een stigma rond het hebben van alleen de gedachte: 'Wat als ik die verdomde deur uit zou lopen? Voor een week of een minuut voor een sigaret.' Maar dat mag je niet hardop zeggen. Waarom? Het is zo menselijk en zo herkenbaar."

Vorig jaar waren er geruchten dat Dakota Johnson en Chris Martin verloofd waren, maar die werden nooit bevestigd. Hoe dan ook, het lijkt erop dat het paar sterk wordt en volgens Dakota's vader zou niemand verbaasd moeten zijn als de twee binnenkort hun gezin gaan uitbreiden.

Aanbevolen: