Alle romantiek die afkomstig is van MTV's 'The Challenge

Inhoudsopgave:

Alle romantiek die afkomstig is van MTV's 'The Challenge
Alle romantiek die afkomstig is van MTV's 'The Challenge
Anonim

The Challenge is een fysieke en mentale competitie waarbij de beste van de besten strijden om een enorme prijs. De show begon in 1998 en is sindsdien een van de populairste series van MTV. De gevechten, het drama en de rugsteken maken allemaal deel uit van het spel en fans zijn verslaafd. Sommige OG's zijn al meer dan tien jaar op de show en ze blijven terugkomen voor meer. CT is de letterlijke definitie van een Challenge-veteraan sinds zijn debuut op The Inferno, dat in 2004 werd uitgezonden. Johnny Bananas, Wes Bergmann, Aneesa Ferreira, Cara Maria – als je deze namen hoort, denk je meteen aan The Challenge. Fans hebben deze dierenartsen in zekere zin zien opgroeien. Ze hebben hen verliefd zien worden, scheiden en zelfs mensen in hun leven zien verliezen.

In de afgelopen jaren is de show geëvolueerd naar een heel ander formaat dan normaal. Aangezien Real World niet langer Challenge-deelnemers fokte, moesten producenten creatief worden en een duik nemen in Love Island, Are You the One, Big Brother, Survivor, Geordie Shore, The Circle en zelfs de Amerikaanse Ninja Warrior. Dit opende de sluizen voor tonnen enthousiaste individuen die de show jarenlang hebben bekeken en jeukten om verder te gaan. Al dit verse vlees was als snoep voor de cast die elkaar al jaren kent. Velen leidden in de loop der jaren tot romantische relaties, sommige oud en sommige nieuw. Laten we eens kijken naar de castmates die meer gefocust waren op liefde dan op het spel!

6 Nany Carmen en Kaycee Clark

Deze romance wachtte gewoon om te barsten en barstte uiteindelijk los tijdens het meest recente seizoen van The Challenge: Spies, Lies & Allies. Beide dames konden de timing nooit goed krijgen en een van hen had altijd een andere relatie … totdat het eindelijk gebeurde. Hun chemie was vanaf het begin onmiskenbaar en dit seizoen hebben ze eindelijk hun relatie verkend. Fans bekijken deze romance in re altime terwijl Nany en Kaycee een onverbrekelijke alliantie vormen die verder gaat dan het spel.

5 Zach Nichols en Jenna Compono

Na voor elkaar te zijn gevallen op Exes II, werden Zach en Jenna de Barbie en Ken van The Challenge-franchise. Zach stond vroeger bekend als een speler, maar mevrouw Barbie Beast dook in en veranderde zijn slechte manier van doen. Deze twee verloofden zich in 2019 voor de kerstboom in het Rockefeller Center in NYC. Het paar verwelkomde net begin september hun zoon, Anthony Joseph Nichols, op de wereld.

4 Leroy Garrett en Kam Williams

Deze twee hebben een achtbaanrit van een relatie gehad, maar zijn solide sinds War of the Worlds 2 ingepakt. Ze hebben veel rommelige scheidingen en make-ups meegemaakt, maar nu zijn ze sterker dan ooit. Onlangs hebben Kam en Leroy aangekondigd dat ze samen naar Texas gaan verhuizen! Leroy stopte officieel met The Challenge nadat hij derde werd in de finale tijdens Double Agents. Het is onduidelijk of Kam ooit zal terugkeren naar de show, maar fans hebben het gevoel dat Killa Kam terug zal zijn.

3 Paulie Calafiore en Cara Maria

Deze twee ontmoetten elkaar op Final Reckoning in 2018 en werden meteen de 1 schurken in de franchise. Cara's vurige rode haar en houding kwamen overeen met het deel samen met Paulie's superioriteitscomplex. Deze twee waren als een match made in hell en hun castmates verachtten hen. Deze twee hebben sindsdien een "pauze" genomen van de show, en het lijkt erop dat elk seizoen hun terugkeer steeds minder waarschijnlijk wordt. Fans wensen dit paar het allerbeste bij hun toekomstige inspanningen.

2 Sean Duffy en Rachel Campos

Tenzij je naar The Challenge keek sinds je een baby was… je hebt waarschijnlijk nog nooit gehoord van Sean en Rachel, die elkaar in 1998 ontmoetten op de set van MTV's Road Rules: All-Stars. Rachel was op Real World: San Fransico terwijl Sean voor het eerst op Real World: Boston verscheen. Hun connectie was onmiddellijk en ze trouwden het volgende jaar. Beiden gingen grote dingen doen in hun carrière, aangezien Duffy een politicus is en Rachel een correspondent van Fox News. Hij nam ontslag bij het Congres in 2019 toen ze erachter kwamen dat hun negende kind gezondheidsproblemen zou krijgen.

1 Eervolle vermeldingen

Er waren meer dan een paar Challenge-relaties die het niet lang volhielden, maar die een eervolle vermelding verdienen. Ten eerste ontmoetten Tori Deal en Jordan Wiseley elkaar tijdens Dirty 30 en verloofden ze zich in War of the Worlds 2. Fans waren geschokt toen ze een jaar later hun splitsing aankondigden.

Meer recentelijk gingen ook de beruchte Johnny Bananas en zijn partner Morgan Willett van War of the Worlds uit elkaar. Ze werden als eerste weggestemd en besloten samen de wereld rond te reizen, want wat er in Swakopmund, Namibië gebeurt, blijft in Swakopmund, Namibië. Helaas leidde een vreemdgaanschandaal, na twee jaar samen, eerder deze maand tot hun breuk.

Een ander geval van ontrouw trof een Challenge-relatie tussen Amanda Garcia en Fessy Shafaat. Er is een reden waarom zijn bijnaam Messy Fessy is, dus deze alleenstaande moeder is beter af!

Aanbevolen: