Hoe denkt Heather Rae Young echt over de kinderen van Tarek El Moussa?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Heather Rae Young echt over de kinderen van Tarek El Moussa?
Hoe denkt Heather Rae Young echt over de kinderen van Tarek El Moussa?
Anonim

Reality-televisiesterren Tarek El Moussa en Heather Rae werden beroemd in verschillende shows - Tarek schittert in HGTV's Flip of Flop terwijl Heather een castlid is op Netflix's Selling Sunset - maar tegenwoordig zijn ze een van de reality-tv's voor onroerend goed meest bekende machtsparen.

Vandaag bekijken we de relatie tussen Heather Rae Young en Tarek El Moussa's kinderen uit zijn vorige huwelijk met Flip of Flop co-ster Christina Haack. Wat vindt Heather Rae Young ervan om stiefmoeder te zijn, en zijn Tareks kinderen enthousiast over Heathers onlangs aangekondigde zwangerschap? Blijf scrollen om erachter te komen!

Heather Rae Young en Tarek El Moussa's relatie

Aanvankelijk was het eerste contact van Heather Rae Young en Tarek El Moussa via Instagram, toen de Flip- of Flop-ster in Heather's DM's gleed. Op de Not Skinny Not Fat podcast zei Heather: "Hij had me mee uit gevraagd, en ik zei toen nee, en hij respecteerde dat. Ik had een eerdere relatie", verwijzend naar haar ex, professionele ijshockeyspeler Nick Ebert.

Maar hun paden kruisten elkaar opnieuw op 4 juli 2019, terwijl ze beiden vierden aan de kust van Newport Beach, Californië. Sindsdien is hun relatie snel geëvolueerd en tegen het einde van 2021 stapten de twee al in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie die behoorlijk boven het budget lag.

Degenen die Tarek El Moussa hebben bijgehouden, weten al dat hij samen met zijn ex-vrouw, Christina Haack, twee kinderen heeft - Taylor en Brayden. Tarek en Christina zijn getrouwd geweest van 2009 tot 2018, maar zelfs vandaag lijken ze een geweldige relatie te hebben als co-ouders.

Volgens een bron voor US Weekly is Christina blij voor het stel dat onlangs de zwangerschap van Heather aankondigde."Ze wist van de zwangerschap en laat ze hun moment hebben", aldus de bron. "Christina is blij voor hen. Tarek en Heather zijn opgetogen en kunnen niet gelukkiger zijn."

Houdt Heather Rae Young ervan om een stiefmoeder te zijn?

Tareks kinderen uit zijn eerste huwelijk waren een groot deel van de bruiloft van het paar in oktober 2021. Dit is wat Heather op Instagram schreef over het zijn van een stiefmoeder voor hen.

"Tarek behandelde me vanaf het begin als een vrouw en hij steunde me zo dat ik meteen een stiefmoeder voor de kinderen was, maar er is iets extra speciaals aan officieel de El Moussa-familie te zijn. Deze kinderen zijn echt ons alles, dus besloten we om eerst onze geloften af te leggen aan de kinderen en daarna aan elkaar. Dit is slechts een klein deel van wat ik tegen de kinderen zei, maar ik meende echt elk woord: toen je vader en ik besloten om ons volledig in te zetten, Ik zette me ook voor 100 procent in voor jou. Ik ben meer dan vereerd om je bonusmama te zijn. Bedankt dat ik met heel mijn hart van je vader mocht houden. Ik hou meer van jullie allebei dan jullie ooit zullen weten."

Heather lijkt ook een goede relatie te hebben met Tareks ex, Christina Haack, aangezien de twee in zekere zin ook co-ouder zijn. "Ze zijn het belangrijkste ter wereld voor ons allemaal", vertelde de ster van Selling Sunset aan Us Weekly. "Dus, zolang de kinderen gelukkig zijn, zijn we allemaal gelukkig. … Ze respecteren me als hun bonusmoeder. Ze houden van me. Ik hou zoveel van ze."

Heather gaf echter toe dat het niet zo eenvoudig was om lid te worden van de familie als sommigen misschien denken. "Ze hadden al een routine. Ik kwam later binnen. Dus, gewoon een beetje mijn weg in hun leven passen, te streng zijn of gewoon die grenzen en regels stellen en geen grenzen of regels overschrijden [was moeilijk]," Heather zei.

In een Instagram-bericht onthulde Heather dat het in feite Tareks kinderen Taylor en Brayden waren die uiteindelijk van gedachten veranderden over het hebben van eigen kinderen.

"Sinds ik mijn vruchtbaarheidsreis met jullie begon te delen, is waarschijnlijk een van de 1 vragen die ik krijg, 'waarom ben je van gedachten veranderd over het hebben van je eigen kinderen?'", schreef de makelaar. "Nou… mijn liefde voor Taylor en Brayden is bijna niet te beschrijven, het heeft me geholpen te beseffen dat ik een geweldige moeder kan zijn en dat ik dit echt kan! Mensen opvoeden is moeilijk, ik heb zoveel respect voor de mannen en vrouwen die voed zulke geweldige kleintjes op, ik vind het gewoon heerlijk om een bonusmoeder te zijn en ik kan me niet voorstellen dat mijn leven niets zou hebben en creëren met mijn man!"

Volgens US Weekly zijn Tareks kinderen blij dat Heather zwanger is. "Ze wilden al een klein broertje - nou ja, nog een klein broertje", deelde de Selling Sunset-ster met E! Nieuws "Ze hebben al een [2-jarige Hudson, die de moeder van de kinderen deelt met ex-man], maar ze willen er al een. Dus ze zijn enthousiast."

Aanbevolen: