Kanye West wordt niet gek, hij is een slachtoffer van de 4 Ds

Inhoudsopgave:

Kanye West wordt niet gek, hij is een slachtoffer van de 4 Ds
Kanye West wordt niet gek, hij is een slachtoffer van de 4 Ds
Anonim

Kanye West is de laatste tijd onder de loep genomen vanwege zijn schijnbare storingen. De gesprekken over zijn kandidaatstelling voor het presidentschap zijn snel verschoven naar een bredere discussie over geestelijke gezondheid. Sommige fans maken zich zorgen over zijn emotionele en mentale welzijn en verdiepen zich in elke tweet, in een poging om de problemen te ontdekken die naar de oppervlakte zijn gekomen. Andere fans verwijten Kanye zijn onvermogen om zijn persoonlijke leven gescheiden te houden van zijn zakelijke ondernemingen, en gebruiken neerbuigende terminologie om de spot te drijven met zijn grillige gedrag en ongebruikelijk commentaar.

Kanye West neemt een standpunt in en brengt duidelijkheid in de chaos. Hij wil dat fans weten dat hij niet de chaos en wervelwind van drama creëert die hem omringt, hij is er het slachtoffer van geworden.

West beweert opzettelijk en strategisch het doelwit te zijn in een poging om zijn kansen om oppermachtig in het Witte Huis te regeren te vernietigen.

De 4 D's

Is het mogelijk dat Kanye West het slachtoffer is geworden van de media en al diegenen die zich hebben gepositioneerd tegen zijn kandidatuur voor het presidentschap? Zouden zijn tegenstanders opzettelijk zijn persona saboteren in een poging hem te diskwalificeren van de race? Kanye lijkt van wel. In een recente tweet beschreef hij de tactiek van de 4 D's; Afleiden, in diskrediet brengen, afwijzen om te vernietigen.

Hij zegt resoluut: "Het gaat goed met mij. Neem even de tijd en denk na over wat hier wordt geprojecteerd."

De theorie volgen; Afleiden, in diskrediet brengen, afwijzen om te vernietigen, het legt in elk geval de nadruk op het onderwerp. Promoot de media de afleiding echt? Zorgt zijn oppositie voor afleiding?

In alle opzichten lijkt het erop dat de afleiding zelfgemaakt is. Zou er zonder de tirades over zijn persoonlijke leven en het schijnbare gebrek aan emotionele controle, een afleiding zijn die groot genoeg is om zijn politieke toekomst te verminderen of te vernietigen?

Het gedrag van Kanye West onder de aandacht brengen

Kanye in diskrediet brengen verwijst waarschijnlijk naar zijn capaciteiten om het land op de presidentiële zetel te leiden als zijn geestelijke gezondheidsproblemen zo levendig voorkomen. Nogmaals, dit is niet iets verzonnen, hoewel zijn gedrag zoveel media-aandacht heeft gekregen dat het zeker tot op zekere hoogte te veel benadrukt en vervormd is.

'Afwijzen om te vernietigen' zou suggereren dat iemand hem probeert neer te halen. Kanye heeft niet echt een prominente figuur gehad die hem frontaal aanpakte of hem op wat voor manier dan ook probeerde neer te halen.

Fans staan op scherp over zijn aangifte van slachtofferschap door toedoen van de 4D's. Sommige fans waren het daar helemaal mee eens en dringen er bij hem op aan zijn rauwe emotie te blijven tonen, zijn mening openhartig te uiten en sterk te blijven. Anderen zien zijn recente berichten als een weerspiegeling van zijn desillusie, van een beroemdheid die zich probeert te verbergen voor zijn zelfdestructieve eigenschappen.

Hoewel we niet helemaal zeker kunnen zijn over de innerlijke werking van de 4D's, kunnen we er zeker op rekenen dat Kanye West er binnenkort wat meer inzicht over zal tweeten.

Aanbevolen: