Inside Danielle Fishel's leven na 'Girl Meets World

Inhoudsopgave:

Inside Danielle Fishel's leven na 'Girl Meets World
Inside Danielle Fishel's leven na 'Girl Meets World
Anonim

Danielle Fishel speelde zeven seizoenen lang het iconische karakter van Topanga Lawrence in de populaire sitcom Boy Meets World uit de jaren 90. Daarna speelde ze Topanga in de reboot van Girl Meets World die drie seizoenen op Disney Channel liep.

Veel fans vragen zich misschien af wat Fishel heeft uitgespookt sinds Girl Meets World eindigde. Ze heeft het behoorlijk druk gehad met haar persoonlijke leven, zelfs tijdens een pandemie, en ze heeft het ook professioneel druk gehad. Ze is niet alleen een echtgenote en trotse moeder van twee baby's, maar ze is ook een gewaardeerde regisseur in de entertainmentindustrie en snap dit, ze heeft haar eigen haarverzorgingslijn! Ja, het meisje met ongelooflijk haar heeft nu haar eigen haarproducten.

Fishel blijft in contact met haar voormalige castmates, waar fans blij mee zullen zijn. Ze filmde zelfs een geweldige commercial voor Panera met haar voormalige tv-man. Laten we eens kijken wat ze de afgelopen jaren heeft gedaan.

6 Ze trouwde met Jensen Karp

Fishel is getrouwd met Jensen Karp, met wie ze trouwde in november 2018. De twee gingen samen naar de middelbare school, maar kenden elkaar nooit echt persoonlijk. Nu, in de veertig, brengt ze de rest van haar leven met hem door. Fishel was ooit eerder getrouwd geweest met een man die ze ontmoette tijdens het bijwonen van CSU Fullerton, maar het huwelijk duurde slechts twee jaar. Ze is nu gelukkig getrouwd. Karp is een schrijver en producer die heeft geschreven voor The Masked Singer en voor verschillende awardshows. Hij is ook beroemd omdat hij beweert een garnalenstaart te hebben gevonden in zijn doos Cinnamon Toast Crunch.

5 Ze werd een moeder

Fishel heeft twee kinderen gekregen sinds Girl Meets World de productie van de laatste aflevering inpakte. Haar eerste, een zoon genaamd Adler, werd geboren in 2019, terwijl haar tweede zoon, Keaton, werd geboren in 2021. Haar eerste zoon werd te vroeg geboren en lag na zijn geboorte een tijdje op de NICU. Fishel documenteerde hoe moeilijk dat proces was voor haar en haar man en verheugde zich toen ze eindelijk hun zoon naar huis mochten brengen. Ze kondigde eigenlijk haar tweede zwangerschap aan op haar 40e verjaardag. Ze vertelde Yahoo! dat ze zich op 40-jarige leeftijd 'de meest emotioneel gezonde, mentaal gezonde, [en] fysiek gezonde' voelde. Ze zei ook dat ze "eindelijk op een plek is waar ik me heel stabiel voel en klaar om alles aan te pakken."

4 Ze blijft in contact met haar voormalige castmates

Fishel heeft zich ingespannen om in contact te blijven met haar voormalige Girl Meets World-collega's. Sabrina Carpenter, Ben Savage en Corey Fogelmanis kwamen zelfs naar haar zoon, Adler, ongeveer een maand nadat hij thuiskwam van de NICU. Fishel plaatste op haar Instagram-account voor Carpenter's verjaardag in 2020 en zei: "Ik heb je misschien niet gebaard, maar ik zal altijd van je houden en je beschermen zoals ik deed." De twee zijn altijd super close geweest. Wat betreft haar relatie met haar tv-man, Ben Savage, dat gaat duidelijk nog steeds goed. Ze filmde een Valentijnsdag-commercial met hem voor Panera die de draak steekt met beroemde scènes uit verschillende romantische komedies. Cory en Topanga voor altijd!

3 Ze heeft een haarverzorgingslijn

Fishel heeft haar eigen haarverzorgingslijn genaamd "Be Free". De reden waarom het zo wordt genoemd, is omdat de producten vrij zijn van natriumchloride, sulfaat, fosfaat, glutenparaben, ftalaten en geurstoffen. Volgens de website van het bedrijf heeft Fishel het bedrijf opgericht omdat ze "hunkerde naar een haarverzorgingsbedrijf voor degenen onder ons die niet langer bereid zijn om agressieve chemicaliën te absorberen, maar die ook vrij willen zijn om er op ons best uit te zien en te voelen." Het bedrijf verkoopt alles, van haarsprays tot hittebeschermende sprays en producten kunnen rechtstreeks op hun website worden gekocht.

2 Ze regisseert sitcoms van Disney Channel

Fishel heeft de afgelopen jaren graag achter de camera gestaan om te regisseren. Ze begon met het regisseren van vier afleveringen van Girl Meets World en ging verder met andere Disney Channel-shows zoals Raven's Home en Sydney to the Max, waarvan ze beide veel afleveringen heeft geregisseerd. Ze regisseerde ook een aantal afleveringen van Coop en Cami Ask the World en een aflevering van Just Roll With It. Fishel vertelde aan Parents.com dat de maker van Girl Meets World, Michael Jacobs, haar de kans gaf om die show te regisseren en dat ze "vrijwel wist na de eerste aflevering [die ze regisseerde], zoals, ja, dit is absoluut wat Ik wil dat de volgende fase van mijn carrière is."

1 Ze houdt nog steeds van honden

Fishel schreef in haar memoires dat ze van honden houdt. Veel. Ze neemt honden met speciale behoeften op en geeft ze het beste leven dat iemand ze kan bieden. Ze gaat niet naar veel evenementen in Hollywood, maar ze doet haar best om elk jaar de Hero Dog Awards bij te wonen. Gelukkig vond haar hond Brunch haar kinderen leuk, maar hij wil ook het middelpunt van de aandacht zijn en Fishel beweert dat de hond gewoon op alle foto's moest staan die ze van Adler nam nadat hij geboren was.

Aanbevolen: