Wie is Blake Richardson, de vriend van Bailee Madison?

Inhoudsopgave:

Wie is Blake Richardson, de vriend van Bailee Madison?
Wie is Blake Richardson, de vriend van Bailee Madison?
Anonim

Bailee Madison is het soort jonge acteur die velen willen zijn. Ze vierde net haar 22e verjaardag (en citeerde Taylor Swift in een schattige Instagram-post), ze speelde in Good Witch en The Fosters en ze lijkt een goed hoofd op haar schouders te hebben. Nadat ze beroemd werd door haar hoofdrol in de film A Week Away, staat Bailee op ieders radar, wat de vraag oproept hoe haar liefdesleven eruit ziet.

Terwijl fans dol zijn op de zoete en goedkope kerstfilms van Hallmark, is het kanaal ook beroemd om zijn tv-programma Good Witch, en Bailee speelde het charmante tienermeisje Grace in alle 7 seizoenen van de show. Bailee is ook gecast als Imogen in de aankomende Pretty Little Liars-reboot genaamd Original Sin. Maar er is nog iets dat fans willen weten… Met wie is Bailee Madison aan het daten? Blijf lezen om meer te weten te komen over Blake Richardson, de vriend van Bailee Madison.

Wie is Blake Richardson?

Hoewel het gemakkelijk is om enkele jonge celeb-koppels te vergeten, zijn Bailee Madison en Blake Richardson zeker een gedenkwaardig paar omdat ze zo schattig zijn.

Bailee Madison en Blake Richardson zijn al een paar jaar aan het daten en Bailee deelde voor het eerst over hun relatie in 2019, volgens The Cinemaholic. Bailee had wat plezier hier, toen ze een foto van haar en Blake plaatste die er verveeld uitzagen en in het bijschrift schreef: "Als ze je vragen om het te bevestigen …."

Blake is de zanger van New Hope Club, een Britse band, die in 2020 hun eerste album uitbracht. Volgens J-14 bestaat de band uit George Smith, Reece Bibby en Blake Richardson.

De bandleden werden geïnterviewd door Euphoria Magazine en legden uit hoe het was om hun eerste album uit te brengen: Voor ons stonden de afgelopen drie jaar in het teken van leren en ontwikkelen, daarom denk ik dat we dat niet deden' geen druk voelen. Sommige nummers op het album dateren van lang geleden in 2017 … nee, serieus! Ik weet dat het misschien lang geleden lijkt, maar de sleutel voor ons op dit album is om de reis die we hebben gemaakt en de emoties die we hebben doorgemaakt te kunnen laten zien.

Blake's muziekcarrière

Nadat Bailee Madison haar fans en volgers had laten weten dat zij en Blake Richardson zeker aan het daten waren, zijn ze heel openbaar over hun relatie. Blake plaatste onlangs verjaardagswensen voor zijn vriendin en zij deed hetzelfde voor zijn 22e verjaardag.

Bailee deelde een lief bericht op Instagram en schreef: "Gisteravond in NY verpakt en net op tijd in Londen om bij mijn persoon te zijn op zijn verjaardag. @newhopeblake gelukkigste verjaardagen voor jou, mijn liefste. Bedankt voor alles wat je bent. Je 22e jaar ziet er al zo goed uit, en ik ben zo opgewonden om je te blijven zien groeien en stralen. Xxxx."

United By Pop meldde dat de band The Vamps New Hope Club opmerkte en ze vervolgens tekende bij hun label, Steady Records. De band ging ook op tournee met The Vamps, wat het begin van hun succes was.

Volgens GQ Magazine UK werd Blake's band bekend nadat ze hun muziek op Musical.ly hadden gedeeld. Toen de band werd geïnterviewd door de publicatie, vertelde Blake dat ze grote fans zijn van Paul McCartney en BTS en zo enthousiast zouden zijn om met hen samen te werken: "Ik zou zeggen BTS omdat we een beetje online met ze hebben gesproken, zodat zou echt gaaf zijn, maar in termen van droomsamenwerkingen zou het Paul McCartney zijn."

Het lijkt erop dat Blake en Bailee een band hebben, omdat ze allebei artistieke talenten delen en op dat niveau een band kunnen opbouwen.

In 2019 interviewde United By Pop Blake en zijn twee bandleden. Blake vertelde dat de drie van hen op super jonge leeftijd begonnen met het schrijven van liedjes, wat zo inspirerend is om over te horen. Het is verbazingwekkend om het succes te zien dat de band heeft gevonden. Nadat ze in 2015 begonnen waren, hebben ze één album uitgebracht, hoewel ze verschillende singles en muziekvideo's hebben.

Blake zei: "We schreven allemaal muziek vanaf onze elfde. We hebben altijd onze muziek geschreven en we hebben ons als schrijvers enorm ontwikkeld. In het begin probeerden we misschien iets te zijn dat in de hitlijsten staat, en we realiseerden ons dat we onszelf moesten zijn en moesten schrijven wat we leuk vinden en de muziek waarnaar we luisteren."

Bailee Madison en Blake Richardson lijken een lief en geweldig stel, en fans zijn enthousiast om te zien waar hun relatie naartoe gaat en om hun succesvolle carrières te volgen.

Aanbevolen: