Is de zoon van Robin Thicke, Julian Fuego, dichter bij zijn moeder, Paula Patton?

Inhoudsopgave:

Is de zoon van Robin Thicke, Julian Fuego, dichter bij zijn moeder, Paula Patton?
Is de zoon van Robin Thicke, Julian Fuego, dichter bij zijn moeder, Paula Patton?
Anonim

Terwijl Robin Thicke in een van de populairste shows op tv zit, The Masked Singer, heeft de zanger zijn handen vol aan de show, zijn muziek en drie kinderen thuis. Thicke voedt zijn twee jonge dochters Mia en Lola op, en zijn zoon Luca met zijn verloofde April Love Geary. Daar houdt het gezin echter niet op. Thicke en zijn ex-vrouw Paula Patton co-ouderen hun 11-jarige zoon Julian Fuego. De oudste zoon treedt nu in de voetsporen van zijn vader om zanger en songwriter te worden.

Thicke gaf zijn zoon een popsternaam. Wat deze kwestie betreft, geeft hij veel eer aan zijn vader, acteur Alan Thicke, die in 2016 overleed. Op de vraag hoe hij de herinnering aan zijn vader levend houdt tijdens een interview met Extra TV, antwoordde Thicke: "Ik probeer gewoon door te gaan om het goede voorbeeld te geven voor mijn kinderen, zijn charisma en zijn vriendelijkheid voor iedereen na te streven." Het lijdt geen twijfel dat hij een zeer liefhebbende vader is. Toch is hij intiem met zijn zoon Fuego?

Paula Patton en Robin Thicke hadden een moeilijke voogdijstrijd

Robin Thicke trouwde in 2005 met actrice Paula Patton. Het stel ontmoette elkaar in 1991 en in 2010 verwelkomde de familie hun zoon Julian Fuego. Thicke en Patton gingen echter uit elkaar in 2014, toen Patton een scheiding aanvroeg.

In 2017 nam de voogdijstrijd tussen de twee een nare wending toen de familieoppas 911 belde. De politie werd naar een park in Malibu geroepen toen Fuego, die toen zes jaar oud was, in zijn moeders auto. De oppas onthulde dat het kind bang was en weigerde zijn vader te zien voor een vooraf afgesproken voogdijbezoek. Dezelfde bron beweerde dat de zanger een straatverbod overtrad.

Destijds beschuldigde Patton Thicke van het fysiek misbruiken van hun zoon Fuego. De zanger ontkende echter alle beschuldigingen van wangedrag. Op foto's op sociale media leken Thicke en Fuego zich prima te vermaken op het strand en op een boot. Helaas wilde Fuego tijdens het telefoontje naar 911 niets met zijn vader te maken hebben.

Volgens de oppas huilde en bad hij elke keer dat Fuego wist dat hij zijn vader bezocht, tot engelen. Ondanks de hartverscheurende onrust met zijn zoon, werd Thicke de volgende dagen gefotografeerd met zijn vriendin April, die toen 22 jaar oud was. Ze lachten ondanks het trieste incident met Fuego.

De zanger zei dat hij het straatverbod niet overtrad. Thicke beweerde dat hij op de door beide partijen afgesproken plek bleef terwijl hij op zijn zoon wachtte. Sindsdien hebben veel mensen gedacht dat de zanger niet zo dicht bij Fuego staat als de moeder van het kind.

Paula Patton's reis om verder te gaan van Robin Thicke

The Perfect Match-ster Paula Patton onthult dat ze verder is gegaan na haar scheiding met Robin Thicke. Op de vraag wat ze zoekt in een perfecte match tijdens een interview met Entertainment Tonight, zei de actrice: "Uiteindelijk is het dit gevoel … Je weet gewoon wanneer je ze ontmoet. Ik geloof in liefde op het eerste gezicht."

Bijna een jaar sinds de officiële scheiding van Thicke, hield Patton het geloof. Ze zei: "Wat er ook gebeurt, liefde doet pijn, maar het voelt geweldig."

Julian Fuego heeft stiefbroers en zussen

Op 12 december 2020 verwelkomden Robin Thicke en April Love Geary hun derde kind samen. April deelde het nieuws met een hartverwarmende foto van haar en haar zoontje op Instagram. Hoewel de 26-jarige de meeste details geheim hield, onthulde ze wel de naam van de pasgeborene in haar bijschrift: "Mijn Luca Patrick, je bent zo perfect. Mama en papa houden zoveel van je."

De nieuwe baby voegt zich bij de grote zussen Mia, 3 en de 2-jarige Lola. Luca wordt echter de tweede zoon van Robin Thicke. Terwijl de zangeres vier kinderen heeft, is Paula Patton alleen bevallen van Fuego.

Julian Fuego's relatie met zijn vader, Robin Thicke

In mei 2021 betrad Thicke met Fuego de rode loper bij de iHeartRadio Music Awards. Daar onthulden zoon en vader dat Fuego de persoonlijke modeadviseur van zijn vader is. Het recente interview laat zien hoe hecht hun relatie is, aangezien Fuego veel lacht en toegeeft dat hij trots is op het gevoel voor mode van zijn vader.

Bovendien onthulde Thicke dat zijn zoon een rood pak droeg zoals hij deed voor een talentenjacht. Het lijkt erop dat Feugo in de voetsporen van zijn vader treedt en veel talent heeft om muzikant te worden. Het trieste en openbare incident dat ze hadden toen Fuego zes jaar oud was, achter zich latend, lijken hij en zijn vader nu behoorlijk close.

Julian Fuego's relatie met zijn moeder, Paula Patton

In 2018 werden moeder en zoon betrapt door de media terwijl ze op straat liepen. De actrice zag er prachtig uit in een kleurrijke, witte geborduurde blouse en gestreepte broek met wijde pijpen terwijl ze quality time doorbracht met Fuego in Malibu, Californië. Patton was in een goed humeur door het nieuws dat haar ex-man op dat moment een tweede kind verwachtte met April.

Fuego's moeder deelt graag foto's met hem op haar Instagram. Op de meest recente afbeelding zijn ze te zien terwijl ze hand in hand lopen in een vredige Black Lives Matter-mars. Gelukkig is Fuego, de zoon van Robin Thicke en Paula Patton, erg geliefd bij zijn beide ouders.

Aanbevolen: