Is Drake dichter bij Kylie Jenner of Kris Jenner?

Inhoudsopgave:

Is Drake dichter bij Kylie Jenner of Kris Jenner?
Is Drake dichter bij Kylie Jenner of Kris Jenner?
Anonim

Drake staat al heel lang dicht bij de Kardashian en Jenner's; hen ontmoeten en hun verjaardagsfeestjes bijwonen. Er was ook een gerucht dat Kylie Jenner en Drake aan het daten waren, wat ongetwijfeld de fans enthousiast maakte, maar er was ook die tijd dat Drake Kylie een bijzaak noemde. De vete van Drake en Kanye West weerhield hem er niet van om zich te mengen met de andere Jenners en Kardashian's.

In het artikel van vandaag gaan we echter zien met wie Drake eigenlijk het dichtst in de buurt is; Kris of Kylie Jenner? Laten we beginnen met Kylie's moeder, Kris Jenner.

Kris Jenner…Koningin van allemaal

Nadat Drake Kylie Jenner's sweet 16 verjaardagsfeestje had uitgevoerd in het AT&T Center in Los Angeles, samen met vele andere geweldige artiesten, verscheen de 64-jarige tv-persoonlijkheid op Drake's album release party van Nothing Was The Same.

Ze ging naar haar sociale media om een schattige foto van haar en Dake te plaatsen, met het onderschrift: Gefeliciteerd Drake!! Celebrating The Album Release…What A Great Night!!'

Kort daarna bloeide hun vriendschap op tot een prachtige bloem; hun band versterken en hem dichter bij de familie Jenner en Kardashian brengen. Drake onthuld in een interview met E! Nieuws dat hij gewoon een vriend is en dat hij veel van Kylie Jenner houdt, dat hij Kylie's zus, Kendall Jenner, leuk vindt, en eigenlijk is iedereen aardig tegen hem; zelfs Khloe Kardashian, maar hij verklaarde eenvoudig dat Kris Jenner de koningin van allemaal was.

"Ze is mijn favoriet. Ze is de baas."

De 33-jarige rapper voegde eraan toe dat hij Kris probeerde over te halen bij hem thuis langs te komen terwijl ze op dat moment in de stad was.

"Ze v alt misschien door en speelt een beetje FIFA, weet je?"

Een onvergetelijke fotobom

Drake gaf Kris ook een shoutout in zijn nummer 4PM in Calabasas, dat in 2015 werd uitgebracht. De tekst is als volgt:

"Ik reed big body, widebody, Calabasas road winder, Sunshinin', zwaaide banden, Zie Kris Jenner, ik piep twee keer en ik zwaai, De rest van jullie jongens, ik blaas Keysh recht in je gezicht."

In 2016 kwam Drake langs bij het kerstfeest van Jenner en Kardashian, waar Kylie weer een schattige foto van haar deelde met Kris en Drake aan weerszijden.

"Ik, mijn moeder en een fotobom." Ze ondertitelde.

Blijkbaar vertelde een bron in 2017 aan Hollywood Life dat Kris probeerde haar dochter en zakenvrouw, Kylie Jenner, in de val te lokken, die het destijds had uitgemaakt met rapper Tyga met de Toosie Slide-zangeres.

"Kris vindt dat Kylie Drake een kans moet geven, ze wil dat ze gaan daten." De bron zei.

Het paar is echter nooit uitgegaan en het 22-jarige model kwam samen met Travis Scott.

Drake had zeker wat ups en downs met de schoonzoon van Kris Jenner, Kanye West, maar Kris sprak er nooit een woord over, dus het is veilig om te zeggen dat Kris en Drake nog steeds dat plezier en gemak hebben -relatie met elkaar.

Geruchtenpaar

Laten we nu ingaan op de connectie van Drake en Kylie. Staat de zangeres van In My Feelings dicht bij de socialite?

Harper's Bazaar meldde dat volgens Us Weekly een bron verklaarde dat Jenner het grootste deel van haar tijd in de buurt van Drake en zijn vrienden doorbracht en voegde eraan toe dat Kylie op zijn liedjes aan het rappen was en met haar vrienden danste terwijl ze naast de Canadees was platenproducent. Hoewel ze niet samen dansten, zei de bron dat ze een connectie leken te hebben.

Een andere bron verklaarde dat de twee van elkaars gezelschap leken te genieten.

"Ze maakten grapjes en Kylie lachte", vervolgde de bron. "Ze leek erg gelukkig en in een goed humeur en zij en Drake leken erg op hun gemak bij elkaar."

De bovengenoemde persoon verklaarde hetzelfde als de vorige bron, dat er een attractie leek te zijn.

PageSix meldde ook van een bron dat ze Drake een tijdje zagen praten met zowel Jenner als Corey Gamble, maar men gelooft dat het gewoon zijn maniertjes als gastheer waren.

Schijnbaar na het feest, onthulde een inside-bron aan de People dat zowel Drake als Kylie romantisch met elkaar omgingen sinds haar breuk met Travis Scott.

"Ze zijn al heel lang vrienden en Drake staat heel dicht bij de familie."

Uiteindelijk zijn het gewoon vrienden…

Dat gerucht werd echter al snel gemeden door een andere bron die zei dat er niets tussen hen aan de hand was en dat ze 'slechts vrienden' waren.

Hoewel Drake Kylie erg leuk vindt, vertelde een bron ons dat hun relatie niets ernstigs is en dat die gevoelens wederzijds zijn.

"Ze hangen hier en daar rond en zijn recenter geweest dan in het verleden, omdat Kylie momenteel technisch vrijgezel is en de twee zo dicht bij elkaar wonen."

Hoe het ook zij, de bron zei ook dat de twee hun vriendschap niet in gevaar willen brengen door grote grenzen te overschrijden en in feite is de zanger en acteur van Hotline Bling niet van plan om het op te nemen een vaderlijke rol met Stormi [Kylie's dochter]. Hij wil gewoon plezier hebben met Kylie zonder verplichtingen en wil een vruchtbare vriendschap blijven hebben en elkaar steunen.

Dat is heel lief van Drake en we hopen dat de twee elkaar blijven liefhebben en steunen en goede vrienden blijven tot het einde. Immers, wat heeft een meisje meer nodig dan een vriend die haar schouder zou kunnen zijn om op te leunen?

Concluderend, Drake lijkt dicht bij beide Jenners te staan, maar meer nog bij Kris, die hij ziet als zijn FIFA-speelkameraad.

Aanbevolen: