Een kijkje in de relatie van Paula Patton en ex-echtgenoot Robin Thicke

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de relatie van Paula Patton en ex-echtgenoot Robin Thicke
Een kijkje in de relatie van Paula Patton en ex-echtgenoot Robin Thicke
Anonim

Robin Thicke en Paula Patton waren ooit een fanfavoriet Hollywood "it"-paar. Het waren tienerliefdes die later trouwden, maar er na negen jaar huwelijksgeluk mee ophielden. Door hun scheiding vroegen veel mensen zich af: wat is er tussen hen gebeurd? Het ging behoorlijk slecht tussen de twee, er werden beschuldigingen geuit en een bittere voogdijstrijd over hun zoon Julian volgde.

De beroemde exen zijn nu op een betere plek. Robin en Paula volgden co-ouderschapstherapie en zijn tegenwoordig co-ouderschap in der minne. Het drama rond hun splitsing leeft echter voort.

Robin is geen onbekende in controverse, de zanger heeft in het verleden verschillende krantenkoppen gehaald, om de verkeerde redenen. De artiest werd zelfs 'geannuleerd' nadat Emily Ratajkowski beweerde dat hij haar betast had op de set van 'Blurred Lines'. De videoclip was echter schijnbaar slechts het begin van de problemen van de zanger.

Hun spraakmakende scheiding haalde de krantenkoppen

Wat de echtscheidingen van beroemdheden betreft, behoorde die van Robin en Paula destijds tot de meest gepubliceerde. Hij was op het hoogtepunt van zijn carrière, was betrokken bij een aantal controverses en mensen vroegen zich af of hij voorgoed zou worden geannuleerd. Zijn succes had een aantal destructieve gedragingen aangewakkerd, die ongetwijfeld hebben bijgedragen aan het beëindigen van zijn huwelijk.

Paula en Robin leerden elkaar kennen op de middelbare school en hadden een date via de universiteit. Ze waren negen jaar getrouwd toen Paula in 2014 de scheiding aanvroeg. Wat volgde was een hij-zei-zij-strijd, en er waren beschuldigingen van bedrog en zelfs beschuldigingen van misbruik.

Na de beschuldigingen van kindermisbruik tegen Thicke, werd de zanger onderzocht door het L. A. County Department of Child and Family Services. Volgens US Weekly zou hij de zoon van hem en Paula, Julian, een pak slaag hebben gegeven.

Robin kreeg zelfs een straatverbod opgelegd nadat Paula beschuldigingen van fysiek misbruik tegen hem had geuit. De acteur beschuldigde Thicke ook van ontrouw, maar hij ontkende beide beschuldigingen.

Ze gingen naar co-ouderschapstherapie

Hun controversiële splitsing resulteerde in een bittere strijd om de voogdij over hun zoon, Julian. Vanwege de aantijgingen tegen de 'Blurred Lines'-zanger, kreeg Patton tijdelijk de voogdij over hun zoon. Volgens rapporten bereikte het paar uiteindelijk een akkoord over Julian's voogdij.

Ondanks de gedeelde voogdij over Julian, was de relatie van Robin en Paula stukgelopen en moesten ze een manier vinden om beter samen te ouders. Ze gingen naar co-ouderschapstherapie, waardoor ze beter konden communiceren. Co-ouderschapstherapie hielp hun tumultueuze relatie te herstellen, waardoor ze betere ouders voor Julian waren.

In een interview met Extra TV onthulde Thicke: "In de afgelopen zeven jaar heb ik zo ongeveer alles meegemaakt wat een mens kan doormaken… Ik verloor mijn vader. Mijn huis is afgebrand. Ik heb gescheiden. Ik werd verliefd…"

Hij vervolgde: "Nou, toen we voor het eerst door echtscheiding gingen, was er gekibbel… en toen gebruikten we therapie voor co-ouderschap en dat opende echt de deur voor communicatie op een veel betere manier voor ons. En onze zoon doet het goed, onze zoon Julian… En niets maakt je trotser als ouders als je moeilijke tijden hebt gehad… bedacht het, en je zoon bloeit daardoor."

Ze zijn nu op een goede plek

De relatie tussen Patton en Thicke is zonder twijfel enorm verbeterd. De exen zijn allebei verder gegaan met hun leven. Robin is verloofd met April Love Geary en het stel heeft samen drie kinderen. Het is onduidelijk of Paula iemand ziet, aangezien ze al jaren met niemand in het openbaar is gelinkt.

Nu hun problemen tot het verleden behoren, lijkt het erop dat alles voor hen is gelukt. Ze hebben hun relatie hersteld en zijn nu op een goede plek. Beiden hebben in interviews niets dan positieve dingen over elkaar te zeggen.

Ondanks hun mislukte huwelijk, is het duidelijk te zien dat de celebs een diep respect voor elkaar hebben. In een interview met PEOPLE vertelde Robin nu over zijn relatie met Paula.

De crooner zei: "Er is zoveel emotie als je voor het eerst uit elkaar gaat, en er zijn zoveel dingen die overlopen. Maar de tijd heelt die wonden, en ze is een ongelooflijk persoon. Zodra je jezelf op de tweede plaats kunt zetten, je zoon stijgt naar de top, en je zegt: 'Het gaat niet meer om ons.' We hebben veel geluk hoe alles is verlopen."

Hij voegde eraan toe: "Mijn huwelijk met Paula was aan het afbrokkelen. Ik begon pijnstillers te gebruiken. Het was een smeltkroes van problemen die brouwen, en ik was zo arrogant dat ik dacht dat ik het allemaal aankon."

Het werken aan hun relatie lijkt voor Julian positieve resultaten te hebben opgeleverd. Robin deelt vaak foto's van zijn schattige familie, waarop alle vier zijn kinderen altijd aanwezig zijn.

"We zijn co-ouderschap op ons best, en dat blijkt uit de resultaten van Julian, onthult Thicke."Hij bloeit en is vorig jaar echt tot bloei gekomen. Hij is zo toegewijd aan school. Hij is het tegenovergestelde van mij: ik was de klasclown op de achterste rij. Hij staat vooraan in de klas en gaat graag naar school."

Aanbevolen: