Below Deck': Fraser Olender vetes met Heather Chase

Inhoudsopgave:

Below Deck': Fraser Olender vetes met Heather Chase
Below Deck': Fraser Olender vetes met Heather Chase
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck' van 8 november 2021 worden hieronder besproken! officiële tweede charter van het seizoen. Hoewel we allemaal onder de indruk zijn van de prachtige wateren van St. Kitts, lijkt het alsof de focus snel is verschoven naar de spanning aan boord die tussen het interieurteam liep.

Hoewel Below Deck bekend staat om zijn dramatische momenten, lijkt het alsof de dingen eerder beginnen dan verwacht, en deze keer is het tussen Chief Stew, Heather Chase en tweede stoofpot, Fraser Olender. De twee staan sinds dag één op gespannen voet en het ziet er niet zo goed uit.

Alsof dat nog niet genoeg was, waren de kijkers getuige van een van de meest ongemakkelijke gastdiners die kapitein Lee Rosbach moest doorstaan. Dit leidde tot een explosief moment tussen de hoofdklasser en zijn collega, waardoor fans versteld stonden van de overvloed aan drama die dit seizoen met zich meebrengt.

Spanningen lopen op tussen Fraser en Heather

Toen fans kennismaakten met de nieuwe cast van Below Deck seizoen 9, leken de zaken tussen de matroos en het interieurpersoneel echter in een oogwenk te veranderen. De eerste spanningen begonnen tussen Chief Stew, Heather Chase, en tweede stoofpot, Fraser Olender, en het wordt alleen maar erger!

Na een miljoen en één richtingen te zijn getrokken, hield Fraser Olender niet van het gebrek aan communicatie en begrip over wat zijn rol zou zijn op de My Seanna. Terwijl de derde stoofpot, Jessica Albert, in de was lijkt te zitten, rent Fraser heen en weer tussen het huishouden en de service, en dat past gewoon niet bij hem.

Fraser Olender stelt Heathers leiderschap in vraag

Nou, het lijkt erop dat Fraser eindelijk zijn gedachten de vrije loop laat en beweert dat Heather's "toon" en gebrek aan leiderschap zeker onder zijn huid zijn gaan zitten. Tijdens een schoonmaakbeurt waren Fraser en Jessica het erover eens dat Heathers toon en levering niet geweldig zijn, wat hij duidelijk maakte tijdens de Watch What Happens Live-optreden van vanavond.

Fraser en Rayna voegden zich bij Andy Cohen voor een inhaalsessie benedendeks, zodat Fraser de thee kon morsen! De tweede stoofpot twijfelde aan Heathers leiderschapskwaliteiten en arbeidsethos, en beweerde dat terwijl hij zo ongeveer alles en nog wat aan boord van de My Seanna, Jessica en Heather deed, nou…nog niet!

Tijdens het interview vroeg Cohen aan Fraser: "Wat zou Heather als leider kunnen verbeteren?" Fraser sloeg geen slag over voordat hij antwoordde: "Een beetje aan het werk", en Andy en mede-Below Deck-co-ster Rayna Lindsay lachend op hun stoelen achterlatend. Hoewel sommigen misschien zeggen dat Olender te hard is voor Heather, lijkt het alsof Bravo-fans het erover eens zijn dat Heather een micromanager is.

"Eerlijk gezegd heb ik Heather niet veel zien doen. Ze is veel minder hands-on dan andere chef-stoofschotels. Fraser werkt zich kapot!" @ivyreplyingtotv twitterde tijdens de aflevering. In vergelijking met Katie Flood, de chef-stoofpot van Below Deck Med, lijkt het alsof Heather alleen maar praat, maar niet wandelt.

Ze zetten hun verschillen opzij voor chartergastdrama

Zoals eerder vermeld, moest Captain Lee een van de meest ongemakkelijke charter-gastdiners doorstaan, zoals … ooit! De weerbarstige gasten hebben de bemanning de verkeerde kant op gewreven sinds ze aangeschoten waren, en vanaf dat moment ging het alleen maar bergafwaarts. Tijdens het diner raakten de hoofdgast, Justin, en zijn collega, Terry, erin betrokken, en we bedoelen het.

Hoewel het vrij snel escaleerde tussen de twee gasten, waardoor Eddie Lucas moest ingrijpen, leek het alsof Heather en Fraser hun meningsverschillen opzij konden zetten om van het drama te genieten. De tweede stoofpot stuurde zowel Heather als collega-kok Rachel Hargrove via de radio om het gevecht af te luisteren, wat bewijst dat, ongeacht hoezeer Fraser geen fan is van Heather, het gastdrama altijd voor hun eigen drama komt!

Aanbevolen: