Wat is er gebeurd met de ex-vriendin van Leonardo DiCaprio, Elizabeth Turner?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de ex-vriendin van Leonardo DiCaprio, Elizabeth Turner?
Wat is er gebeurd met de ex-vriendin van Leonardo DiCaprio, Elizabeth Turner?
Anonim

Leonardo DiCaprio houdt van zijn jonge vrouwen. Hij vindt ze absurd mooi. En hij houdt ze graag absoluut privé. De lijst met relaties en flirts van The Revenant-ster is enigszins overweldigend. Er is een reden waarom velen in de pers hem als 'een playboy' beschouwen. Zijn affiniteit met modellen is vrijwel ongeëvenaard. En veel van deze modellen hebben een kleine boost gekregen dankzij het feit dat ze op zijn arm werden gezien. Dit is wat er gebeurde met Elizabeth Turner ondanks het feit dat Leo wanhopig probeerde hun affaire geheim te houden.

Van de vele modellen waarmee Leo is uitgegaan, heeft Elizabeth Turner misschien het kortste eind gehad. In tegenstelling tot sommige van de modellen waarmee hij is geweest, lijkt het erop dat mensen haar zijn vergeten. Maar de waarheid is dat Elizabeth een zeer indrukwekkende carrière voor onze neus heeft opgebouwd. Hier is ze geweest…

Leo's flirt met Elizabeth Turner

Na zijn breuk met Nina Agdal (die verwikkeld was in een driehoeksverhouding met Adam Levine en zijn vrouw), viel Leonardo DiCaprio in zwijm over een ander prachtig, blond model. Volgens The Daily Mail zag Leo in het geheim Elizabeth Turner in 2017.

Het stel werd aanvankelijk samen gespot op een enorm jacht in St. Tropez. Ze werden vergezeld door Spider-Man-ster Tobey Maguire en tal van andere modellen. Maar Elizabeth was duidelijk degene die Leo's aandacht trok toen ze een paar weken later weer samen werden gespot in Malibu. Deze keer was het bij een van Leo's gewone volleybalwedstrijden op het strand. Elizabeth werd opgenomen met een stel beroemde vrienden van Keo, waaronder Adrian Brody. Daarna nestelde Leo zich tegen Elizabeth op een terras en at een hapje.

De twee brachten twee maanden later ook wat tijd samen door in een restaurant in L. A. Natuurlijk hield Leo hun romantische date op een laag pitje en liet Elizabeth zelfs op een ander tijdstip vertrekken dan hij deed, alleen om haar op straat op te pikken in zijn auto. Volgens Radar Online beweerde een bron dat Leo Elizabeth dit vaak liet doen. Om de een of andere reden wilde hij echt niet dat de pers wist wat er tussen hen aan de hand was. Maar al snel verdwenen zijn zorgen dat het publiek erachter zou komen over Elizabeth toen hij overstapte naar een andere vrouw.

Wie is Elizabeth Turner en wat is er met haar gebeurd?

Behalve een korte relatie met Leonardo DiCaprio, heeft Elizabeth heel wat bereikt in haar 29 jaar op de planeet. De in Griffin, Georgia geboren schoonheid behaalde een Bachelor of Science aan de prestigieuze Duke University en heeft een passie uitgedrukt in het nastreven van een P.h. D. Bovendien heeft Elizabeth een behoorlijke naam voor zichzelf opgebouwd in de mode-industrie. Volgens GQ heeft ze geschoten voor Teen Vogue, Sports Illustrated, Maxim, Guess en Seventeen en heeft ze deelgenomen aan grote advertentiecampagnes voor bedrijven als Kohl's en heeft ze zelfs deelgenomen aan PETA-campagnes.

Dit alles was zeker wat Leonardo's aandacht trok, evenals Bryan Cale Hammond, Ryan James Eggold en vrijgezellenacteur Tyler Cameron, die ook een romantische band met het model had.

Terwijl Elizabeth onderweg een of twee wegversperringen heeft geraakt, waaronder het uitlekken van enkele van haar privéfoto's, heeft ze doorgezet en voortgebouwd op haar geweldige carrière. Onder haar recente prestaties heeft Elizabeth haar eigen badpaklijn ontworpen.

Op haar 29e verjaardag in de zomer van 2021 bedankte Elizabeth haar vrienden en volgers op Instagram en deelde ze een beetje over wat ze het afgelopen jaar heeft bereikt:

"Bedankt voor alle verjaardagsliefde en bedankt aan degenen die mijn verjaardag speciaal hebben gemaakt! Ik ben niet echt een jarige, maar ik voel me zo gezegend om hier nog een jaar rond de zon te zijn. Ik kan gerust zeggen dat mijn Saturnus is teruggekeerd en dat ik me zo op mijn gemak en op mijn gemak voel. Ik heb meer dan geluk dat ik een afgestudeerde student ben, een werkend model en samen met het ontwerpen van een badpaklijn! Mijn huidige inspanningen zijn zo bevredigend en ik ben gewoon dankbaar. Ik ben het afgelopen jaar op een reis van zelfontdekking geweest, waaronder therapie, het aannemen van een meditatiebeoefening en nieuwe carrièredoelen. Het was soms een uitdaging, maar ik heb absoluut de beste vrienden en familie waar een meisje om kan vragen die me zoveel steun bieden! En ik voelde me zo geliefd en gelukkig op mijn verjaardag!!"

Hoewel Elizabeth misschien niet de volledige aandacht had die ze even had toen ze bij Leonardo DiCaprio was, is het duidelijk dat ze is overgegaan op veel grotere en betere dingen.

Aanbevolen: