Alles over de vermeende geheime bruiloft van Anya Taylor-Joy

Inhoudsopgave:

Alles over de vermeende geheime bruiloft van Anya Taylor-Joy
Alles over de vermeende geheime bruiloft van Anya Taylor-Joy
Anonim

De afgelopen dagen hebben mensen het gehad over Anya Taylor-Joy die trouwt met zijn partner, acteur en kunstenaar Malcolm McRae. Hoewel het nieuws afkomstig is van legitieme nieuwssites, is er geen woord van het paar over dit onderwerp, dus we tasten nog steeds in het duister over de meeste details.

Volgens het gerapporteerde nieuws zijn Anya en Malcolm in het geheim getrouwd tijdens een intieme ceremonie terwijl de actrice een pauze had van het opnemen van de film Furiosa.

Het stel was al een jaar aan het daten

The Queen's Gambit-ster is naar verluidt al iets meer dan een jaar aan het daten met muzikant Malcolm McRae. Hoewel de geruchten over hun gerapporteerde huwelijk nogal een schok waren voor fans, leek het erop dat hun relatie serieus begon te worden. Hoewel ze er altijd van hebben gehouden zich onopvallend te houden, hadden ze geen moeite om hun liefde voor elkaar te uiten.

"Ik heb eindelijk iemand gevonden die graag in stilte zit te lezen terwijl ik lees. We zijn eigenlijk 80 jaar oud en zeven tegelijk, en het werkt heel goed", zei Anya Taylor-Joy over hun relatie in een interview een paar maanden geleden. Het paar is het grootste deel van hun tijd samen op lange afstand geweest, en hoewel Anya toegeeft dat het moeilijk was, zei ze dat "het ook best geweldig is, want als je samen bent, waardeer je echt de tijd die je hebt. Alledaagse alledaagse activiteiten zijn zo vol vreugde. Ik ga graag met hem naar het tankstation en de auto voltanken en ontbijten."

Ze zijn naar verluidt getrouwd op een bruiloft in een gerechtsgebouw

Weken voordat internet krankzinnig werd over het nieuws van haar gerapporteerde huwelijk, werd Anya Taylor-Joy gespot met een enorme verlovingsring. Zij en Malcolm McRae hadden er duidelijk over nagedacht om hun relatie naar een hoger niveau te tillen, maar niemand had verwacht dat ze zo snel zouden trouwen.

Volgens Page Six, dat het nieuws brak, trouwden ze tijdens een kleine gerechtsgebouwceremonie in de Verenigde Staten. Ze konden niets te groots doen, omdat ze naar verluidt direct daarna naar Australië vloog om door te gaan met het filmen van Furiosa, de prequel van Mad Max: Fury Road. Er is contact opgenomen met het team van Anya, maar zij heeft besloten voorlopig geen details te geven. Hoe blij fans ook zijn voor het paar, het is belangrijk om hun privacy te respecteren.

Aanbevolen: