Voor hoeveel wordt Sydney Sweeney aangeklaagd door 'LA Collective'?

Inhoudsopgave:

Voor hoeveel wordt Sydney Sweeney aangeklaagd door 'LA Collective'?
Voor hoeveel wordt Sydney Sweeney aangeklaagd door 'LA Collective'?
Anonim

Euphoria-ster Sydney Sweeney lijkt in de problemen te komen met een badkledingmerk voor het schenden van een contract dat in 2021 was gemaakt en overeengekomen. Het was de bedoeling dat ze hun Somewhere Swimwear-lijn zou promoten, en er werd verwacht dat ze het zou overnemen $ 3,5 miljoen USD winst voor het bedrijf. Ze heeft geen promotie voor het merk geplaatst en nu eisen ze wettelijk van haar dat ze de prijs beta alt.

Wat is het LA Collective?

Het bedrijf dat Sydney Sweeney aanklaagt voor $ 4,3 miljoen USD heet het LA Collective. Het bedrijf is een Amerikaanse online kledingwinkel die in 2016 is opgericht door CEO Karl Singer en Creative Director Jaynee Silvers. Ze heetten aanvankelijk Touché LA, maar werden eind 2018 omgedoopt tot LA Collective.

Een van hun belangrijkste functies is het samenwerken met influencers en beroemdheden om modemerken en -lijnen te creëren die vooral draaien om sportkleding, badkleding en enkele andere stromen van trending mode. Hun partnerschappen met invloedrijke figuren is een belangrijk aspect van hun stijgende populariteit door de jaren heen.

Ze hebben samengewerkt met een aantal bekende beroemdheden, zoals tv-ster en presentator Morgan Stewart, waarin ze samen de sportkledinglijn Morgan Stewart Sport hebben gecreëerd.

Ze hebben ook samengewerkt met model Alexis Ren, media-persoonlijkheid Khloe Kardashian, mode-influencer en actrice Olivia Culpo en nog veel meer.

Hun focus ligt op het creëren van athleisure-kleding, het werken met beroemdheden om hun eigen lijnen te ontwikkelen, en alle operaties worden uitgevoerd in één fabriek in Los Angeles. In 2021 tekende Sydney Sweeney een contract om hun merk te promoten, wat ze niet heeft gedaan.

Deze beproeving werd aanvankelijk gemeld door TMZ. De juridische documenten zijn verkregen door Page Six Style, die verschillende clausules van het contract heeft vrijgegeven. Volgens PageSix-rapporten keurde Sydney Sweeney de ontwerpen van LA Collective goed en annuleerde ze zonder iets te zeggen.

In de rapporten staat ook dat Sydney Sweeney de ideeën van het merk gebruikte voor haar eigen persoonlijke gebruik, waarin ze droeg in verschillende afleveringen van de succesvolle HBO-show Euphoria.

Het beruchte roze badpak dat Cassie droeg in Euphoria

In seizoen 2, aflevering 4 van Euphoria - getiteld You Who Cannot See, Think Of These Who Can - woonde het personage van Sydney Sweeney, Cassie, Maddy's verjaardagsfeestje bij. Tot verbazing en aandacht van Nate en Maddy slenterde Cassie de trap af met een nogal onthullend zwempak, een fles alcohol in de hand en een nieuwe stroom van zelfvertrouwen te zien.

Dit soort outfit met zijn uitsnijdingen en bandjes was nogal onverwacht voor Cassie om te dragen, maar onthult echt de worsteling met identiteit en onbeantwoorde liefde; problemen waar Cassie nogal ineffectief mee omging, waardoor ze steeds onstabieler werd. Het kostuum laat zien dat ze bereid is te veranderen als dat betekent dat Nate Jacobs van haar zal houden en haar zal kiezen.

Fans hebben overeenkomsten gemaakt met wat ze droeg als het soort outfit dat de beruchte, zelfverzekerde Maddy zou dragen. Ze droeg een roze badpak uit één stuk toen ze dronken werd, danste alleen, feestte haar verdriet en uiteindelijk… gaf ze over in het bubbelbad als gevolg van pure jaloezie.

Dat esthetische zwemkostuum dat ze droeg, trok veel aandacht van kijkers. Het wordt het Gemma Suit genoemd, een omslagdoek dat is gemaakt door het bedrijf Frankie's Bikini's. Het kost $ 180.

Frankie's Bikini's is een merk voor strandkleding en athleisure, opgericht door het moeder-en-dochterduo Mimi en Francesa Aiello in 2012, Miami. Ze hebben samengewerkt met bekende namen als Gigi Hadid en Sofia Richie.

Binnen 24 uur na de première van de afleveringen op HBO, kwamen meer dan 500 mensen op de wachtlijst om het Gemma Suit te kopen. Frankie's Bikini's had moeite om aan die grote vraag te voldoen. Dit leidde er ook in feite toe dat Sydney Sweeney een gunstige ster werd als het gezicht van badkledingmerken, aangezien ze leidde tot de verkoop van meer dan 500 zwemkleding die ze droeg in Euphoria - vandaar de samenwerking met LA Collective.

Er was miscommunicatie dat Sydney Sweeney werd aangeklaagd door Frankie's Bikini's, die ze snel stopten via een Instagram-commentaar.

Sydney Sweeney en haar team moeten nog commentaar geven op de hele beproeving.

Aanbevolen: