Meek Mill stapt weg van sociale media

Inhoudsopgave:

Meek Mill stapt weg van sociale media
Meek Mill stapt weg van sociale media
Anonim

Meek Mill heeft een haat-liefdeverhouding met sociale media en hij is op het punt beland dat hij er even tussenuit moet. De rapper heeft net genoeg van het negatieve, deprimerende commentaar dat hem bombardeert wanneer hij op zijn sociale media is, en hij doet het enige wat hij kan bedenken om de ngativiteit te dempen … hij stapt helemaal weg van sociale media.

Fans van de rapper kunnen verwachten dat hij de leegte van zijn afwezigheid onmiddellijk zal voelen, aangezien Meek Mill een laatste bericht plaatste om zijn fans op de hoogte te brengen dat hij zal vervagen naar grijs.

Dit is niet de eerste keer dat hij afstand moet nemen van de online wereld, maar fans weten niet of en wanneer hij zal terugkeren.

Meek Mill roept de 'gekke' elementen van sociale media op

Als succesvolle rapper en een enorme invloed in de muziekindustrie, is Meek Mill zich maar al te goed bewust van de rol die sociale media spelen in zijn algehele succes. Met een druk op de knop de aandacht van miljoenen volgers trekken, speelt een grote rol in zijn exposure en die van zijn muziek.

Online en sociale media-interacties worden gecrediteerd voor het genereren van een aanzienlijk bedrag aan inkomsten voor de ster, maar ondanks het zien van de waarde en de uiteindelijke beloning die deze blootstelling met zich meebrengt, vindt hij dat het soms allemaal net iets te veel is afhandelen.

Altijd online aanwezig zijn heeft geleid tot wat Meek noemt als 'verwarrende tijden' voor tieners en het jongere publiek, die worden gebombardeerd met negativiteit op sociale mediaplatforms. In een recente post op zijn eigen Instagram-account schreef hij; "Een jong kind zijn moet zo verwarrend zijn als sht in deze tijden van sociale media … ik kan verdwalen als ik sommige van deze dingen zie."

Meek Mill buigt uit

Meek Mill is online gesleept en kreeg te maken met een reeks hatelijke opmerkingen op zijn eigen sociale media-accounts. Met een leven dat zo openbaar is gemaakt op dit soort forums, lijkt het alsof niets heilig is, en dit is een bron van veel extra stress voor de ster.

Hij heeft te maken gehad met trollen en haters en kan zien hoe deze toon en communicatiestijl ongezond is voor een jonger publiek, dat nu veel te veel nadruk legt op 'vind-ik-leuks' en 'volgers' van sociale media als een maatstaf voor hun succes.

Zijn bericht ging verder met te zeggen; "Ik sta op het punt een pauze te nemen van sociale media, ik zie te veel gekke sht."

Daarmee lijkt het erop dat Meek Mill heeft getekend. Fans vragen zich af wat deze reactie heeft veroorzaakt, en zijn daaropvolgende wens om zijn afwezigheid bekend te maken. Het is nog niet duidelijk of en wanneer Meek Mill van plan is terug te keren naar sociale media.

Aanbevolen: