How I Met Your Mother Star' Cobie Smulders vergaarde een nettowaarde van $ 18 miljoen

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother Star' Cobie Smulders vergaarde een nettowaarde van $ 18 miljoen
How I Met Your Mother Star' Cobie Smulders vergaarde een nettowaarde van $ 18 miljoen
Anonim

Iedereen heeft een vriend zoals Robin in zijn vriendengroep. Maar niet veel hebben een geheim agent van de MCU zoals Maria Hill als hun vriend, tenzij je Nick Fury bent, en die kerel heeft niet veel vrienden.

De persoon die ons deze twee lieve personages heeft gebracht, is Cobie Smulders, en ze geeft ons sinds het begin van haar carrière herkenbare vrouwelijke personages. In ruil daarvoor hebben ze haar een behoorlijk indrukwekkend vermogen van $ 18 miljoen gegeven.

Ze heeft misschien niet de hoogste nettowaarde van de cast van How I Met Your Mother, maar ze heeft wel een van de hoogste nettowaarde van al haar vrouwelijke MCU-collega's.

Sinds het krijgen van de rol van Maria Hill, heeft het de deur geopend voor meer projecten en dus een hoger vermogen. Maar laten we eens kijken hoe ze die hoeveelheid rijkdom heeft vergaard.

Maria Hill en Robin
Maria Hill en Robin

Ze was ooit een van de best betaalde actrices op tv

Afgaande op haar werk aan HIMYM, was Smulders een geboren televisieactrice, dus het is geen verrassing sinds ze ermee begon.

Smulders betrad de industrie in 2002 en verscheen in een aantal verschillende shows, totdat ze een hoofdrol kreeg in Veritas: The Quest, en een gastrol in Smallville, Andromeda en The L Word.

In 2005 speelde ze in The Long Weekend, maar het was een hoofdrol in een televisieshow die haar dat jaar beroemd maakte. Bij HIMYM werd ze in de schijnwerpers gezet omdat het meteen een succes werd.

Celebrity Net Worth plaatst haar salaris voor Robin op $ 225.000 per aflevering, wat neerkomt op een salaris van ongeveer $ 5 miljoen per seizoen. Maar tegen het einde van de show meldde Forbes dat ze een van de best betaalde tv-actrices was in 2014, met een salaris van $ 340.000 per aflevering, wat zich verta alt naar $ 10 miljoen voor het seizoen.

Robin spelen, won haar een Emmy voor beste vrouwelijke bijrol in 2013. Terwijl ze nog steeds dat indrukwekkende salaris verdiende op HIMYM, kreeg ze de rol van Maria Hill in 2011, nadat haar co-ster Alyson Hannigan haar aan Joss had aanbevolen Whedon, met wie Hannigan had gewerkt aan Buffy the Vampire Slayer. Een jaar later speelde ze in Avengers.

We moeten het einde van Maria Hill nog horen

Toen Smulders zich aanmeldde om de S. H. E. I. L. D. agent, tekende ze een deal voor zeven tot acht films.

Toen haar casting voor het eerst werd aangekondigd, zei Smulders tegen MTV: "Dit betekent niet dat ik zeven films maak - het betekent alleen dat als ze me leuk vinden, ze me op meer zullen hebben."

Terugkijkend op de tijd dat ze aan haar eerste MCU-film werkte, zei ze dat Whedon haar erg gastvrij was en haar hielp (dit is een beetje ironisch gezien wat er over de regisseur naar buiten is gekomen).

"Het was erg handig om met hem samen te werken, want ik was erg geïntimideerd", zei ze."Er waren veel extreem getalenteerde, zeer beroemde mensen die aan deze film werkten. En ik voelde me heel groen. En hij was zo aardig voor me en ik heb echt het gevoel dat hij het beste in mij naar boven bracht qua prestaties. Ik ging echt naar binnen daar gaan ze van: 'Ik zal doen wat u wilt, meneer.'"

Ze heeft veel getraind om Maria te worden en onthulde dat ze zelfs een black-ops-trainer had ingehuurd om haar te leren hoe ze een pistool op de juiste manier moest vasthouden. Hij nam haar mee naar een schietbaan om te oefenen, leerde haar hoe ze moest slaan, hoe ze haar houding moest vasthouden en hoe ze moest lopen en er stoer uit moest zien.

Dit was haar eerste keer in een actiefilm, dus ze had al haar training nodig. "Ik vecht niet veel in de film, daarom kreeg ik geen trainer aangeboden, maar ik wilde eruit zien alsof ik de mogelijkheid had", zei ze.

Maria en Furie
Maria en Furie

Ze speelde verder in Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, een paar afleveringen van Agents of S. H. I. E. L. D., een einde van de aftitelingscène in Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en Spider-Man: Far from Home (hoewel ze niet bepaald Maria was in de post-creditsscene).

Dus, afgezien van haar optredens in Agents of S. H. I. E. L. D., en als ze haar verschijning in Infinity War meetelt, heeft ze nog ongeveer een tot twee films in de MCU over, als ze haar willen hebben.

Ze houdt zich stil over de vraag of Maria terug zal komen. "Het komt altijd een beetje naar voren", zei ze tegen Metro als ze terugkomt. "[Showrunners] hebben een masterplan voor wat ze ook willen doen, en ik ben natuurlijk zo blij dat ik er deel van uitmaak, want ik hou van iedereen van die wereld en heb zoveel plezier gehad."

Furie en Maria
Furie en Maria

Net als veel andere acteurs in de MCU, is het exacte salaris van Smulders voor haar tijd als Maria grotendeels onbekend, maar we kunnen speculeren dat ze goed werd betaald en dat het meeste van wat ze verdiende, zwaar bijdroeg aan haar vermogen.

Naast haar twee grootste rollen ooit, heeft Smulders ook in veel films gespeeld terwijl ze niet in het MCU zat. Ze verscheen in Grassroots (2012), Safe Haven (2013), Delivery Man (2013), The Lego Movie (2014), Unexpected (2015), Lego Marvel's Avengers (2016), Jack Reacher: Never Go Back (2016), en Een reeks ongelukkige gebeurtenissen (2017).

Meer recentelijk was ze te zien in Letterlijk, recht voor Aaron (2017), Killing Gunther (2017), Present Laughter (2017), Alright Now (2018), en keerde ze terug op televisie met Friends from College (van 2017 tot 2019) en Stumptown (2019-2020).

Smulders in 'Stumptown&39
Smulders in 'Stumptown&39

Er wordt gemeld dat ze ongeveer $ 3 miljoen per jaar verdient, en waarschijnlijk nog meer zal verdienen als ze haar rol als Maria opnieuw opneemt. We hopen dat ze dat doet, want we missen haar geestige comebacks en geklets met Fury.

Aanbevolen: