Hoe Alycia Debnam-Carey haar enorme vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Alycia Debnam-Carey haar enorme vermogen uitgeeft
Hoe Alycia Debnam-Carey haar enorme vermogen uitgeeft
Anonim

Er zijn altijd veel jonge acteurs die Hollywood stormenderhand veroveren. Van buitenaf gezien, zijn er tal van redenen om jaloers te zijn op die jonge sterren. Er zijn tenslotte miljoenen mensen die ervan dromen te genieten van roem en fortuin. In werkelijkheid is een jonge ster zijn echter vaak niet alles wat het is. Er zijn tenslotte veel te veel jonge sterren wiens leven een donkere weg in ging nadat ze beroemd waren geworden. Sterker nog, veel voormalige kindsterren zijn later in hun leven in ernstige juridische problemen gekomen.

Tegen de tijd dat Alycia Debnam-Carey beroemd werd, was ze zeker geen kind. Echter, aangezien ze bekend werd in hetzelfde jaar dat ze 21 werd, was het nog steeds intens voor Debnam-Carey om op die jonge leeftijd om te gaan met de druk van roem. Veel volwassen beroemdheden zijn tenslotte failliet gegaan vanwege hun slechte financiële beslissingen. Met dat alles in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe heeft Alycia Debnam-Carey haar enorme vermogen uitgegeven?

Alycia Debnam-Carey's grootste aankopen

Meestal, wanneer acteurs voor het eerst rijk en beroemd worden, zijn er bepaalde dingen waaraan ze de neiging hebben om eerst een enorme hoeveelheid geld uit te geven. Veel sterren geven bijvoorbeeld uiteindelijk genoeg geld uit aan voertuigen om snel een verbluffende autoverzameling te verzamelen. Als het echter om Alycia Debnam-Carey gaat, heeft ze tot nu toe nog geen miljoenen auto's uitgegeven. Dat betekent echter niet dat Debnam-Carey in een klopauto rondrijdt. Er is immers gemeld dat Debnam-Carey een Range Rover bezit die tussen de $50,895 en $90,295 zou hebben gekost.

Net als de meeste andere grote sterren heeft Alycia Debnam-Carey een duizelingwekkende hoeveelheid geld uitgegeven aan haar woonruimte. Volgens een rapport gepost op vuil.com, Debnam-Carey betaalde $ 1,24 miljoen voor een huis in Los Angeles. Naar verluidt gebouwd in de jaren 1920, is de woonruimte van Debnam-Carey beschreven als een "startershuis in Spaanse stijl". De meeste mensen zouden echter aarzelen om een huis dat $ 1,24 miljoen kostte te beschrijven als een "startershuis".

Volgens datzelfde rapport heeft het huis van Alycia Debnam-Carey verschillende functies. Het hele terrein van Debnam-Carey is bijvoorbeeld omgeven door een muur en hoge heggen om de beroemdheid wat privacy te bieden. Bovendien is het huis iets meer dan 1.000 vierkante meter groot en beschikt het over twee slaapkamers en twee badkamers. Debnam-Carey kan ook genieten van de hardhouten vloeren, de ontbijthoek, de Franse deuren, de prachtige open haard en de omringende patio van haar huis.

Dit zijn de goede doelen die Alycia Debnam-Carey steunt

Als gevolg van het feit dat de overgrote meerderheid van beroemdheden enorme fortuinen heeft om rond te strooien, is het logisch dat veel sterren hun eigen goede doelen zijn begonnen. Hoewel dat om voor de hand liggende redenen geweldig is, is het bijna onmogelijk voor mensen om erachter te komen hoeveel geld sterren echt aan goede doelen geven. Het is tenslotte niet zo dat beroemdheden de massa toegang geven tot alle informatie met betrekking tot hun accounts. Om die reden moeten fans hen vaker op hun woord geloven als het gaat om de hoeveelheid geld die sterren aan goede doelen besteden.

Als het gaat om Alycia Debnam-Carey, heeft ze nooit specifieke uitspraken gedaan over de hoeveelheid geld die ze geeft aan de goede doelen waar ze om geeft. Het lijkt echter nog steeds vrijwel zeker dat Debnam-Carey een deel van haar fortuin aan ten minste één goed doel heeft gegeven. Per slot van rekening plaatste Debnam-Carey rond dezelfde tijd dat ze haar huis begin 2020 kocht, op Instagram over een dierenasiel.

“Mulligans Flat is een toevluchtsoord dat 1200 ha ernstig bedreigd bos beschermt en dat vóór de brand bedreigde diersoorten heeft gekoesterd en dat ook na de branden zal blijven doen. Deze kleine man was 120 jaar uitgestorven op het Australische vasteland totdat ze opnieuw werden geïntroduceerd en beschermd in Mulligans. Nu de klimaatverandering deze ecologische rampen frequenter en verwoestender maakt, zijn instandhouding en behoud een essentiële en proactieve weg voorwaarts om onze natuur en het milieu te redden. Als u kunt doneren aan de Mulligans Flat, moedig ik u aan dat te doen. Link staat in mijn bio. Het maakt allemaal een verschil. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen. Ik ben je eeuwig dankbaar voor je vrijgevigheid.”

Hoewel de Instagram-post van Alycia Debnam-Carey geen details geeft over de donaties die de acteur persoonlijk aan het dierenasiel heeft gedaan, lijkt het veilig om aan te nemen dat ze genereus heeft gegeven. Het zou tenslotte heel raar en een beetje vies zijn als Debnam-Carey opschepte over hoeveel geld ze persoonlijk had gedoneerd. Bovendien lijkt Debnam-Carey erg gepassioneerd over dieren in het algemeen en kan ze het zich zeker veroorloven om te doneren.

Aanbevolen: