Het carrièrepad dat Harry Styles bijna nastreeft voor One Direction

Inhoudsopgave:

Het carrièrepad dat Harry Styles bijna nastreeft voor One Direction
Het carrièrepad dat Harry Styles bijna nastreeft voor One Direction
Anonim

Sinds hij in 2010 lid werd van de boyband One Direction, is het leven van Harry Styles drastisch veranderd. De in Engeland geboren zangeres, die in 2021 op verschillende dates met actrice Olivia Wilde is gespot, leidde een relatief normaal en eenvoudig leven voordat hij een wereldwijde superster werd als een vijfde van de beroemdste boyband ter wereld. Wat we wel weten over het vroege leven van Styles, is dat hij oorspronkelijk dromen had voor zijn toekomst die geen carrière in de showbusiness inhielden.

Als je de aanstekelijke muziek, de onweerstaanbare aanwezigheid op het podium en de kenmerkende diepe stem van Styles hoort, is het moeilijk te geloven dat hij ooit ergens anders dan in Hollywood zou passen. Maar de voormalige 1D-ster had andere ambities toen hij jonger was, en die waren verrassend normaal. We denken dat we namens iedereen spreken als we GOD danken dat die dromen niet zijn uitgekomen. Lees verder om erachter te komen welke carrièrepaden Harry Styles bijna nastreefde vóór One Direction.

Zijn droombaan als kind

Tijdens zijn jaren in de schijnwerpers is Harry Styles meerdere keren gevraagd naar zijn ambities toen hij jonger was. Volgens Capital FM was zijn droombaan als kind om fysiotherapeut te worden. Maar hij gaf die droom op en richtte zijn aandacht op zingen toen hij slecht nieuws kreeg op de carrièredag van zijn school.

“Toen we een carrièredag op school hadden, kreeg ik te horen dat er niet veel banen in de fysiotherapie waren, dus werd ik zanger”, onthulde Styles in een interview (via Capital FM).

Ironisch genoeg vinden de meeste aspirant-zangers het tegenovergestelde: dat ze uiteindelijk andere carrières nastreven omdat er niet veel banen in de muziek zijn. Maar Harry Styles is uniek in zijn soort en heeft nu meerdere Grammy-nominaties op zijn naam staan.

College Aspiraties

Naarmate zijn afstuderen dichterbij kwam, begon Styles plannen te maken voor zijn toekomst, voor het geval het zingen niet zou lukken. Bij zijn X Factor-auditie in 2010 vertelde hij de jury dat hij van plan was naar de universiteit te gaan. Daar was hij geïnteresseerd in rechten, sociologie, bedrijfskunde en 'iets anders'.

Andere mogelijke carrièrepaden

Samen met zijn droom als fysiotherapeut had Styles nog een paar andere ideeën voor carrièrepaden die hij zou kunnen nemen als hij ouder was. De zanger onthulde tijdens verschillende interviews dat hij had overwogen om leraar, bloemist of advocaat te worden.

Interessant is dat Styles nooit interesse heeft getoond om acteur te worden, maar zijn tijd in One Direction opende ook de deur naar dit felbegeerde carrièrepad. Nadat de band in 206 pauze had, verscheen Styles in de film Dunkirk uit de Eerste Wereldoorlog. Hij verscheen ook als Eros in de Marvel-productie Eternals 2021.

De auditie die zijn leven veranderde

Zoals we weten, was studeren of een alledaagse carrière niet bedoeld voor Harry Styles. Terwijl op The X Factor, werd hij geplaatst in een jongensband genaamd One Direction met vier andere deelnemers. Ze wonnen de wedstrijd niet, maar werden wel de beroemdste boyband ter wereld.

Als onderdeel van One Direction bracht Styles zijn late tienerjaren en vroege jaren twintig door, toen hij naar de universiteit zou gaan, met het opnemen van hitlijsten en met de band over de hele wereld touren. Tijdens hun tijd samen brak de band zes Guinness World Records, waaronder het record voor de meeste Twitter-volgers voor een muziekgroep - de jongens hadden op dat moment meer dan 23 miljoen.

Zijn carrière voordat hij bij One Direction kwam

Voordat hij bij One Direction kwam, zat Styles op school, maar hij had wel een parttime baan. Hij werkte op beroemde wijze in een bakkerij in zijn geboortestad ten tijde van zijn X Factor-auditie. "Ik werkte met oude dames, hele aardige oude dames", onthulde hij.

In de One Direction-documentaire This Is Us neemt Harry de filmploeg mee terug naar de bakkerij en ziet hij enkele van zijn voormalige collega's. "Zij is degene die op zaterdag in mijn kont kneep", zegt hij over een van de vrouwen die in de bakkerij werkt.

In de documentaire onthult Styles dat hij altijd even naar de bakkerij springt als hij naar huis gaat om zijn oude vrienden te zien. Hij geeft ook toe dat hij vroeger gebroken gebak at dat zou afbrokkelen voordat hij ze kon serveren, samen met gebak dat van de zijkanten van de dozen viel.

Zijn netto waarde vandaag

Toen Styles voor het eerst de baan bij de bakkerij kreeg en werd gevraagd om in het weekend te werken, dacht hij dat hij rijk zou worden. Het bleek dat hij wel rijk werd, maar niet door op zaterdag in een bakkerij te werken. Zijn muziekcarrière, als onderdeel van One Direction en als soloartiest, heeft ertoe geleid dat Styles een nettowaarde van ongeveer $ 80 miljoen heeft verzameld.

Op de een of andere manier denken we niet dat hij zoveel verdiend zou hebben als bloemist!

Aanbevolen: