Hier is waarom Michael Cera een rustiger carrièrepad nam na 'Superbad

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Michael Cera een rustiger carrièrepad nam na 'Superbad
Hier is waarom Michael Cera een rustiger carrièrepad nam na 'Superbad
Anonim

De meeste fans zijn het erover eens dat 'Superbad' bijna perfect paste, en uiteindelijk is het de casting die het zo geweldig maakte. De dingen hadden echter veel anders kunnen zijn, Seth Rogen zou de rol van Jonah Hill spelen, hoewel hij uiteindelijk te oud was. Hill smeekte om in de film te spelen, waar Rogen en de anderen aanvankelijk aarzelden. Gelukkig heroverwogen ze, zoals hij toegaf met GQ, "Hij bleef proberen ons te overtuigen om hem in Superbad te plaatsen, en we hadden net zoiets van 'Nee, je bent te oud'", zei Rogen. "Ik herinner me dat we op een dag hij kwam in mijn trailer tijdens [filmen voor] Knocked Up en filmde hem op een camcorder. En het was gewoon zo grappig. We hadden zoiets van 'Oh, we hadden het mis.'Hij kan dit heel goed.'”

Jonah was slechts een stukje van de puzzel, Michael Cera was ook een cruciaal onderdeel van het succes van de film. Hij was toen nog maar een tiener. De acteur krimpt ineen bij het kijken naar beelden van zichzelf tot op de dag van vandaag: "Als ik de beelden bekijk van ons die rondhangen, denk ik: 'Wauw, Jonah tolereert me echt als 19-jarige op een heel lieve manier', Cera zei. "We hadden veel liefde voor elkaar en dat is blijvend. Ik kijk naar de krankzinnige versie van mezelf en ik heb zoiets van: 'Die vent is verschrikkelijk. Ik zou geen vijf minuten met hem kunnen doorbrengen.'

De twee genoten van een fantastische carrière dankzij de film. Hill ging in het bijzonder door naar verschillende blockbuster-films. Wat Cera betreft, de bal lag in zijn kamp en met de hefboom besloot hij een andere weg in te slaan.

Zelf vinden

superslechte screenshot
superslechte screenshot

De gemakkelijke weg voor Cera zou zijn om het volgende grootste aanbod na de hitfilm te accepteren. Hill prijst Cera voor het nemen van een andere weg, die een rustiger pad was dat bestond uit het samenwerken met topfilmmakers. Cera geeft toe dat hij op dat moment nog steeds probeerde zichzelf te vinden: "Voor mij was het een beetje een crisis. Het was heel raar", vertelde Cera Hill over zijn carrière na Superbad. "Ik was zo onzeker, en er was niets dat me veel zin gaf aan de manier waarop mijn leven was geconfigureerd. Ik had niet het gevoel dat iets ervan iets was dat ik had opgebouwd. Ik heb het gevoel dat als je ouder wordt en je volwassen wordt, je een soort van construeert je leven, of probeer het.”

Ondanks de onmiddellijke populariteitsboost, nam Cera de tijd om uit te zoeken wat de volgende keer op de agenda zou moeten staan: Ik had deze zeer plotselinge blootstelling aan mensen die wisten wie ik was, wat alles nog verwarrender maakte op een dag- de huidige, bestaande basis. Ik heb ook het gevoel dat die tijd ging over evolueren en uitzoeken wat ik leuk vind, wat ik wil en waar ik naar toe neig.”

We kunnen gerust stellen dat alles goed is gekomen voor zowel Hill als Cera, ondanks het feit dat hun carrière verschillende kanten op ging. Geweldig om te zien hoe close ze ook zijn geweest door de jaren heen sinds de film!

Aanbevolen: