Wat is er met Starla gebeurd na 'Napoleon Dynamite'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Starla gebeurd na 'Napoleon Dynamite'?
Wat is er met Starla gebeurd na 'Napoleon Dynamite'?
Anonim

Als mensen terugkijken op de filmgeschiedenis, denken we in de eerste plaats aan de meest winstgevende films. Als de meeste mensen bijvoorbeeld denken aan de filmscène in de jaren 2000, denken ze aan de Lord of the Rings-trilogie, de Harry Potter-serie, The Dark Knight en enkele Marvel-films. Echter, in tegenstelling tot de films die vooral worden herinnerd vanwege hun succes, zijn sommige films de geschiedenis ingegaan als cultklassiekers omdat ze oneindig herbekijkbaar zijn.

Van alle films die in de jaren 2000 uitkwamen, is Napoleon Dynamite natuurlijk een van de best herinnerde klassieke cultfilms uit de afgelopen decennia. De film was tenslotte zo succesvol dat zijn ster Jon Heder uiteindelijk rijk en beroemd werd. Verre van de typische film, bevatte Napoleon Dynamite een hele reeks uiterst unieke personages. Het zou dan ook niet als een verrassing moeten komen dat verschillende fascinerende acteurs in Napoleon Dynamite schitterden. De acteur die Starla van Napoleon Dynamite speelde, leek bijvoorbeeld erg interessant, wat een voor de hand liggende vraag oproept, wat gebeurde er met haar na de release van de film?

Wie was Carmen Brady AKA 'Starla'?

Zoals Napoleon Dynamite-fans al zullen weten, was het personage Starla nauwelijks te zien op het scherm in de film. De vrouw van Rex, de man die zijn eigen vechtkunsten doceert, "Rex Kwon Do", Starla is aanvankelijk alleen te zien op een foto. Het personage, tot leven gebracht door de echte bodybuilder Carmen Brady, onderscheidde zich van de tweede Starla die op het scherm verschijnt vanwege het ongelooflijke lichaam dat de vrouw die haar portretteerde, bezat. Later in de film verschijnt Starla persoonlijk en Rex betrapt haar uiteindelijk in een ongemakkelijke positie met Rico, wat ertoe leidt dat de oom van Napoleon in elkaar wordt geslagen.

In de handen van de meeste acteurs zou Starla een uiterst gemakkelijk te vergeten personage zijn, aangezien ze niet vaak op het scherm verschijnt. Bovendien waren alle scènes waarin Starla verscheen, in persoon of zoals te zien op een foto, gericht op haar effect op de mannen die met haar omgingen. Sinds de schrijver en regisseur van Napoleon Dynamite echter Carmen Brady inhuurde om Starla te portretteren en ze zo veel aanwezig is op het scherm, werd het personage buitengewoon gedenkwaardig. Het blijkt echter dat, hoewel de meeste Napoleon Dynamite-fans zich Starla herinneren, ze meestal niets weten over wat Carment Brady heeft uitgespookt sinds de release van de film.

Waar is Carmen Brady AKA 'Starla' nu?

Volgens IMDB speelt Carmen Bady's enige acteerkrediet tot nu toe Starla in Napoleon Dynamite. Gezien Brady's verbazingwekkende lichaam en het feit dat ze het leuk leek te vinden om in Napoleon Dynamite te verschijnen, is dat behoorlijk verrassend. Als fans van Napoleon Dynamite echter online naar het leven van Carmen Brady kijken, is het eigenlijk heel logisch dat haar filmografie uit een enkele rol bestaat. Brady lijkt tenslotte een behoorlijk privépersoon te zijn, aangezien er geen informatie is over haar persoonlijke leven.

Hoewel er geen manier lijkt te zijn om meer te weten te komen over het persoonlijke leven van Carmen Brady, betekent dat niet dat haar leven na Napoleon Dynamite een totaal mysterie is. Als je naar muscle.org gaat, lijkt de website immers uit één enkele pagina te bestaan met de bekroonde bodybuildinggeschiedenis van Brady. Bovendien lijkt de belangrijkste functie van de website bezoekers te motiveren om Brady in te huren als hun persoonlijke trainer. De website bevat immers een biografie waaruit blijkt dat Brady in 1973 begon te werken als personal trainer. Bovendien staat op de website dat Brady momenteel gecertificeerd is als personal trainer.

Aangezien de bovengenoemde website eruitziet alsof deze al heel lang niet is bijgewerkt, gaan sommige fans ervan uit dat Carmen Brady niet langer als personal trainer werkt. Omdat zoveel bodybuilders in de loop der jaren hun massa hebben verloren en gezondheidsproblemen hebben gehad, vragen sommige mensen zich misschien af of Brady nog in topvorm is. Helaas is er geen manier om te bevestigen dat Brady nog steeds enorm is. Op basis van de foto van haarzelf die er gek uitzag die Brady in 2018 op Twitter plaatste, lijkt het echter zeer waarschijnlijk dat ze nog steeds in een fenomenale vorm verkeert.

Naast fans een veel recenter beeld te geven van Carmen Brady met enorme spieren, onthult het Twitter-account van de Starla-acteur veel over wie ze is geworden. Immers, vanaf het moment dat iemand door Brady's Twitter-feed begint te scrollen, worden twee dingen vrijwel direct duidelijk. Ten eerste lijkt Brady absoluut dol op haar puppy op basis van alle afbeeldingen van foto's van de hond die ze heeft gepost. Bovendien is Brady heel duidelijk een zeer toegewijde supporter van Donald Trump. De Twitter-feed van Brady wordt immers gedomineerd door tweets en retweets ter ondersteuning van voormalig president Trump, de mensen in zijn baan, en republikeinen in het algemeen. Brady heeft zelfs een afbeelding getweet van Napoleon Dynamite's oom Rico die Trump-vijand James Comey roept.

Aanbevolen: