Wat fans echt denken over 'Winter House' op Bravo?

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over 'Winter House' op Bravo?
Wat fans echt denken over 'Winter House' op Bravo?
Anonim

Het klinkt als een recept voor de beste tijd ooit: nodig een groep vrienden uit in een huis in Vermont, doe mee aan leuke winteractiviteiten en wacht tot er iets wilds gebeurt. Voeg wat camera's toe die een reality-tv-programma filmen en het wordt zeker een hit, toch? Als je naar Bravo's nieuwe realityshow Winter House kijkt, is het moeilijk om geen reis te willen boeken met een paar vrienden en de ervaring opnieuw te creëren… maar met hopelijk minder drama.

Southern Charm en S ummer House castleden hebben zich aangesloten bij de show, en we hebben lang geanticipeerd op deze Bravo mashup reality-serie. Summer House-fans kijken uit naar Luke Gulbranson, Amanda Batula, Paige DeSobra, Kyle Cooke, Ciara Miller en Lindsay Hubbard, want deze groep is altijd super dramatisch. En degenen onder ons die graag naar Southern Charm kijken, zijn enthousiast dat Craig Conover en Austen Kroll zich ook bij de cast hebben gevoegd. Maar vinden kijkers deze nieuwe show echt leuk… of hebben ze er negatieve gedachten over? Blijf lezen om erachter te komen wat fans echt denken over Winter House op Bravo.

Dit is de reactie van fans op 'Winter House'

De cast van Winter House heeft een hoog vermogen en we bekijken ze al een aantal jaren allemaal op onze tv-schermen. Het is volkomen logisch dat Bravo zou denken om ze allemaal samen te voegen.

Het lijkt erop dat fans echt van Winter House houden. Toen we het hadden over de eerste Winter House-aflevering op Reddit, vertelden verschillende fans hoeveel ze van de nieuwe realityserie houden, en ze denken dat de show erg leuk is.

Reddit-gebruiker Brilliant_Carrot8433 zei dat hoewel sommige mensen denken dat Paige "niets toevoegt", ze denken dat ze hilarisch is en dat ze het leuk vinden dat Paige "humor en komische opluchting toevoegt, maar er niet zo luidruchtig over is." De fan zei ook: "Ik vond het geweldig - ik vond de aflevering zo leuk en de energie was geweldig. Ze brachten het echt meteen en iedereen lijkt DOWN voor een goede tijd en ik vond het geweldig om ernaar te kijken."

Reddit-gebruiker sneezy1985 deelde: "Deze show wordt magisch. De cast van het zomerhuis is al tv-goud en nu gaat iedereen mee voor de rit."

Anderen deelden hun liefde voor de show: Reddit-gebruiker Miserable_Equipment schreef: "Eerste aflevering was beter dan alle 26 van vorig seizoen van zomerhuis" en Reddit-gebruiker lemonpavement zei: "Ik heb nog een aflevering nodig. Zoals, vijf minuten geleden."

Fans zijn zeker klaar om naar Winter House te blijven kijken en ze willen al het drama zien dat dit seizoen zal doorgaan.

Sommige mensen keken zelfs naar Summer House of Southern Charm (of zelfs beide) om zich voor te bereiden op deze crossover-serie, met een Reddior-post: "Ik ben zo opgewonden voor dit seizoen lol. Ik heb de hele zomer gebonkt huis en alle zuidelijke charme net op tijd."

Een Summer House-fan houdt niet van castlid Hannah en lijkt blij dat ze niet in deze show is gecast: de fan postte op Reddit: "super enthousiast voor dit seizoen; alleenstaanden, dronken mensen, bubbelbad zoenen, nee Hannah. Het is de hemel."

Reddit-gebruiker hipathrothfuss schreef: "Dit was een ongelooflijke eerste ep, perfecte delen, plezier, drama, capriolen en hook-ups. Volledig geïnvesteerd voor de rest van het seizoen!! Ik wou dat het langer was."

De reactie op de ruzies over slaapkamers op 'Winter House'

Net zoals de Real Housewives ruzie maken over een verblijf in de mooiste slaapkamers tijdens een reis, had de cast van Winter House hier een groot argument over in de eerste aflevering.

Fans keken hier graag naar, vooral toen Kyle van streek was over waar hij moest slapen.

Reddit-gebruiker greengoddess831 zei dat de producers clips van Kyle hebben gedeeld die op willekeurige plaatsen slaapt, wat bewijst dat hij het prima vindt om overal te blijven. De fan schreef: "Kyle klaagt nog steeds over de slaaparrangementen en beweert dat hij niet kan slapen. Ik hou van de duistere producers die flashbacks laten zien van Kyle die op rare plaatsen slaapt. Het lijkt alsof hij overal kan slapen als hij drinkt. LOL."

Het blijkt dat er meer in dit verhaal zit: een fan vraagt zich af of Winter House Kyle's idee was. Volgens Reality Tea vroeg een fan of Kyle met het concept van de show kwam en wilde dat het een leuke tijd zou zijn, en Kyle antwoordde op Twitter: "Precies. Ik heb de show 3 jaar geleden gepitcht. Goede dingen kosten tijd. En werk."

Kyle twitterde ook dat het oneerlijk leek dat hij in de kelder moest slapen omdat hij degene is die 'het huis heeft georganiseerd'.

Het klinkt alsof fans dol zijn op Winter House, en aangezien het eerste seizoen maar zes afleveringen zal hebben, is de kans groot dat fans binnen de kortste keren klaar zijn voor meer.

Aanbevolen: