George Clooney wilde nooit huwelijk of kinderen, hier is hoe dat veranderde

Inhoudsopgave:

George Clooney wilde nooit huwelijk of kinderen, hier is hoe dat veranderde
George Clooney wilde nooit huwelijk of kinderen, hier is hoe dat veranderde
Anonim

Tijdens de aflevering van de podcast van Marc Maron van maandag herinnerde George Clooney zich het 'emotionele' moment waarop hij en zijn vrouw Amal Clooney beseften dat ze ouders wilden worden. De 60-jarige acteur zei eerder dat hij nooit meer wilde trouwen of kinderen wilde krijgen, maar alles veranderde toen Amal in zijn leven kwam.

Amal Clooney is mensenrechtenadvocaat en is sinds 2014 getrouwd met de Hollywood-ster. In 2017 beviel ze van de tweelingkinderen Ella en Alexander van het paar.

In gesprek met Marc Maron dacht de Batman en Robin-acteur na over hoe zijn beslissing om te trouwen en een eigen gezin te stichten veranderde toen Amal in zijn leven kwam.

Hij was stomverbaasd toen ze erachter kwamen over de tweeling

"Luister, ik wilde niet trouwen", vertelde Clooney. "Ik wilde geen kinderen, en toen kwam deze buitengewone mens mijn leven binnen, en ik werd smoorverliefd, en ik wist vanaf het moment dat ik haar ontmoette dat alles anders zou zijn."

De acteur voegde eraan toe dat het paar een jaar getrouwd was toen ze zich realiseerden dat ze kinderen wilden hebben. Ze waren in het huis van een vriend en het zien van hun "luidruchtige en irritante" kind daar beïnvloedde de beslissing. Toen Amal en George besloten om naar buiten te gaan voor een wandeling, was het zijn vrouw die het gesprek op gang bracht, en het paar was het ermee eens dat ze "heel veel geluk" hadden dat ze elkaar in het leven hadden gevonden.

Clooney dacht toen na over wat Amal destijds zei: "En ze zei: 'Het lijkt erop dat dat geluk met een paar andere mensen moet worden gedeeld.'"

Hij voegde eraan toe dat geen van beiden een beslissing had genomen, maar Clooney zei alleen dat hij "in" was als Amal ermee instemde. Toen ze haar wens uitte om het te 'proberen', was hij er erg emotioneel over, omdat de ster 'ervan overtuigd was dat dit niet mijn lot in het leven was'.

Clooney deelde verder zijn reactie op de ontdekking dat ze een tweeling verwachtten en beschreef het moment waarop hem twee baby-echo's werden getoond in de kliniek van de dokter. Toen hij een echo van hun zoon Alexander zag, was Clooney dolgelukkig en hij herinnerde zich dat hij zei: "Baby boy, fantastisch."

Maar toen de dokter onthulde dat ze ook een dochtertje waren - een tweeling, was hij geschokt omdat hij er maar klaar voor was.

"Ik was stomverbaasd, omdat ik er een beetje zin in had", onthulde de ster.

Hoewel de acteur bereid was om maar één kind te krijgen, vindt hij het heerlijk om vader te zijn van een tweeling. Clooney zei ook dat hij "dankbaar" was omdat zijn kinderen Ella en Alexander elkaar tijdens de pandemie hadden.

Het vaderschap heeft Clooney onverwacht vreugde gebracht, die nog steeds verbaasd is over hoeveel geluk hij in het leven heeft gevonden. "Ik zou niet verbaasder kunnen zijn over hoe blij ik ben. Het is iets heel vreemds dat ik moet zeggen," zei hij.

Aanbevolen: