Hoe Nina Dobrev haar indrukwekkende vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Nina Dobrev haar indrukwekkende vermogen uitgeeft
Hoe Nina Dobrev haar indrukwekkende vermogen uitgeeft
Anonim

Voor sommige fans zal Nina Dobrev altijd Elena Gilbert van The Vampire Diaries zijn. Het is niet anders. Dobrev staat bekend om de hoofdrol als het personage, en dat zal ze altijd doen, totdat ze een ander geliefd personage speelt, wat nog steeds niet is gebeurd. Ondanks hoe goed Dobrev het deed op TVD, heeft ze niet echt veel geweldige rollen gehad sinds ze vrijwillig vertrok na seizoen zes. We dachten allemaal dat haar carrière omhoog zou schieten na succes in de populaire CW-show, maar dat lijkt niet het geval te zijn. Ze heeft echter nog steeds een indrukwekkend vermogen en andere inkomstenbronnen naast acteren. Ze moet alleen onthouden dat ze het niet net zo snel moet uitgeven als ze het verdient.

Nina Dobrev is miljoenen waard

Dobrev is $ 11 miljoen waard. Het grootste deel van die rijkdom kwam uit haar tijd op TVD. Voordat hij debuteerde als Elena, speelde Dobrev in verschillende Degrassi-projecten tegenover Drake. Tijdens haar tijd bij TVD speelde ze in een paar kleine rollen in films als The Roommate en The Perks of Being a Wallflower.

Dit leek te insinueren dat Dobrev een nog indrukwekkendere carrière zou hebben als haar dagen als Elena erop zaten. Dat is niet precies wat er is gebeurd. Na een rampzalige relatie van drie jaar met co-ster Ian Somerhalder, realiseerde Dobrev zich dat ze niet meer in de show wilde zijn die haar beroemd maakte. Ze kondigde aan dat het zesde seizoen van TVD haar laatste zou zijn. Als Dobrev dacht dat ze beter af was met grotere en betere dingen, had ze het mis. Grotere en betere dingen zijn nooit gebeurd.

Dobrev, die in 2015 uit TVD kwam, had drie rollen in de rij, maar in low-budgetfilms, The Final Girls, Arrivals en Crash Pad. In 2017 had ze een rol in The Flatliners, maar de film werd niet goed ontvangen. Het jaar daarop werd ze gecast in de CBS-sitcom Fam, die na één seizoen werd geannuleerd. Na al deze rollen en met weinig succes, werd het duidelijk dat het vermogen van Dobrev op het punt stond te veranderen, en in het ergste geval. Volgens Seventeen ontving Dobrev naar verluidt $ 40.000 per aflevering terwijl hij Elena speelde op TVD. Dat inkomen was er niet meer.

Als acteren niet goed voor haar gaat, verdient Dobrev geld aan haar sponsoring bij Dior. "Het is al een droom van mij zolang ik me kan herinneren, maar de realiteit om lid te worden van de familie is nog mooier dan ik me ooit had kunnen voorstellen", zei ze. Ze werkt ook graag met haar verschillende goede doelen, was een uitvoerend producent voor de film Fin en is eigenaar van een wijnbedrijf genaamd Fresh Vine Wine met haar beste vriendin, Julianne Hough.

Hoe geeft Dobrev haar miljoenen uit?

Het grootste dat Dobrev heeft gekocht, is haar 1929 jaar oude bungalow met vier slaapkamers in Spaanse stijl in West Hollywood. Dobrev moderniseerde het huis met ontwerper Consort Design, een L. A. ontwerpteam gecreëerd door Mat Sanders, voormalig hoofdredacteur van MyDomaine en zijn partner Brandon Quattrone. Ze hielden de historische integriteit van het huis intact en gaven het unieke moderne accenten.

"Ik neig naar open, ruime huizen", vertelde Dobrev aan My Domaine. "Licht en helder is mijn favoriete esthetiek. Het behoud van het oorspronkelijke karakter en de geschiedenis van de ruimte was belangrijk. Een huis heeft een ziel en een reis. Ik ben slechts een kleine stap en een passagier op het pad van dit huis. energie. Je voelt dat hier mensen hebben gewoond. Er hangt een zen-sfeer."

Dobrev behield originele aspecten van het huis, zoals de kroonlijst en bogen, maar maakte het meer open en "Zen", zoals ze zegt. De meeste muren zijn bedekt met de originele werken in opdracht van de New Yorkse straatartiest Bradley Theodore, die Dobrev op sociale media een bericht stuurde om samen te werken.

Anders dan dat, geeft Dobrev veel geld uit aan reizen over de wereld. Nicki Swift meldt dat Dobrev graag veel buitenactiviteiten doet, zoals "rotsklimmen, zwemmen tussen haaien, parachutespringen uit een vliegtuig, wakeboarden, hoverboarden boven water en bungeejumpen."

"Elke cel in je lichaam zegt: 'Waarom zou je dit doen?'", vertelde Dobrev aan Harper's Bazaar. "In tegenstelling tot parachutespringen, kun je de rotsen duidelijk zien en je voorstellen wat er zou gebeuren als je zou gaan splatten." Tijdens haar tijd bij TVD ging Dobrev ook alleen backpacken door Europa en Azië. "Niemand stelt zich voor dat ik alleen aan het backpacken ben, dus ze denken gewoon: 'Dat kan zij niet zijn'", zei ze.

Als kind had Dobrevs familie echter niet veel geld. Ze winkelden vroeger bij het Leger des Heils, maar Dobrev vertelde mensen dat ze Versace droeg. "Als kind herinner ik me dat ik geen nieuwe kleren had", vertelde Dobrev aan InStyle. "We zouden winkelen in Value Village, een soort Leger des Heils. Mijn moeder gaf het de bijnaam Versace, dus als iemand het zou vragen, zouden we zeggen dat we naar Versace gingen."

Nu heeft Dobrev genoeg geld om Versace te dragen. Hoewel we niet denken dat ze te veel geld uitgeeft, gezien haar opvoeding. Ze zou elke dag een mooie wandeling in de Alpen maken over een mooie jurk.

Aanbevolen: