De waarheid over de geheime vriendinnen van Ben Hardy

Inhoudsopgave:

De waarheid over de geheime vriendinnen van Ben Hardy
De waarheid over de geheime vriendinnen van Ben Hardy
Anonim

Er zijn twee dingen die mensen willen weten over Ben Hardy. Ten eerste, is Ben familie van Tom Hardy? Het antwoord daarop is… nee. Hoewel ze allebei misschien uit Engeland komen en een achternaam delen, is de X-Men: Apocalypse-acteur niet gerelateerd aan de ster van de Venom-franchise. Het tweede dat fans van Ben Hardy willen weten, is of hij vrijgezel is. En we kunnen het ze niet echt kwalijk nemen. Niet alleen is hij absurd geript, maar zijn charisma sijpelt bijna van het scherm af. Fans van zijn vroege werk in EastEnders zijn al jaren verliefd op Ben. Maar nieuwe fans zijn net zo geobsedeerd door hem geworden dankzij zijn werk in Bohemian Rhapsody en samen met Sydney Sweeney in The Voyeurs.

Veel fans hebben The Voyeurs van Amazon Prime vergeleken met Fifty Shades Of Grey. Ze beweren dat Sydney Sweeney de volgende Dakota Johnson is en Ben Hardy de volgende Jamie Dornan. Maar in tegenstelling tot Jamie doet Ben zeer geheimzinnig over zijn liefdesleven. Net als Sydney en haar geheime vriendje, lijkt het alsof Ben al jaren in het geheim aan het daten is, en fans wisten het amper. Hier is de waarheid over Ben Hardy's romantische geschiedenis, zijn beroemde vriendinnen en zijn huidige relatiestatus.

Ben Hardy's relatie met Olivia Cooke

Alvorens te praten over met wie Ben Hardy nog meer een romantische band heeft gehad of met wie hij momenteel aan het daten is, moeten we het hebben over zijn beroemdste relatie. Dit zou degene zijn die hij had met Bates Motel en Sound Of Metal-ster Olivia Cooke. Hoewel we het niet zeker weten, lijkt het erop dat het stel elkaar eind 2019/begin 2020 ontmoette toen ze de Ierse duistere komedie Pixie aan het filmen waren. De twee kregen al snel een relatie, hoewel geen van beiden dit publiekelijk bevestigde.

We weten echter wel dat het paar 100% bij elkaar betrokken was toen ze werden gefotografeerd terwijl ze hand in hand over straat liepen en een aantal keer in een grote PDA stapten. Hoewel beide acteurs notoir zwijgzaam zijn over hun privéleven en duidelijk probeerden hun relatie geheim te houden, lijkt het alsof de paparazzi hen ver vooruit waren.

Helaas kon de relatie tussen Ben Hardy en Olivia Cooke de tand des tijds niet doorstaan. Het lijkt erop dat de afsluiting van Londen aan het begin van de wereldwijde pandemie een einde maakte aan hun hete en zware romance. Volgens The Sun probeerden de twee dingen te laten werken, maar hun carrière leidde hen in heel verschillende richtingen in het leven. Hoewel het veilig is om te zeggen dat de enorme verschuiving in de wereld waarschijnlijk heeft bijgedragen aan het heroriënteren van hun prioriteiten.

Ben Hardy had een relatie met Katriona Perrett voor Olivia Cooke

De enige reden waarom we iets weten over Ben Hardy's relatie met Olivia Cooke, is dat beide acteurs beroemd genoeg waren voor de paparazzi om te volgen. Aan het begin van Bens carrière was hij alleen echt bekend van de Britse soap EastEnders. Hoewel dat een grote aanhang heeft, trok het niet de interesse van het Amerikaanse publiek. Maar zodra Ben werd gecast als Angel in X-Men: Apocalypse, begon het leven voor hem te veranderen. Het is dus niet schokkend dat we heel weinig weten over zijn relatiegeschiedenis voordat dat gebeurde. We weten echter wel dat hij een relatie had met Katriona Perrett.

Hoewel Katriona Perrett een aantal acteercredits op haar naam heeft staan, lijkt het alsof ze niet langer in de entertainmentindustrie zit. Toch lijkt het alsof Ben een aantal jaren bij haar was voordat hij echt beroemd werd. Er zijn tonnen foto's van de twee samen, duidelijk verliefd op elkaar. Ben nam Katriona zelfs mee naar een aantal rode loper-evenementen voor zijn verschillende projecten, waaronder de première van X-Men: Apocalypse in 2016. Er zijn ook beelden van de twee die samen de wereld rondreizen.

Volgens Dating Celebs ontmoette Ben Katriona in 2010 en was hij bijna acht jaar bij haar. Toch heeft Ben niet echt over Katriona gesproken met de pers en blijft hij tot op de dag van vandaag vragen over zijn romantische leven ontwijken. Maar dankzij Instagram weten we dat het paar in ieder geval 2018 heeft gehaald, want toen stopten ze met het plaatsen van foto's van zichzelf samen op de Instagram-pagina van hun hond.

Ja… Ben en Katriona hadden samen een kleine Beagle die Frankie heette. Ik hoop dat ze gezamenlijke voogdij hebben gekregen na hun splitsing in 2018.

Ben Hardy is nu aan het daten

Sinds zijn nieuwste film, The Voyeurs, veel over romantiek, seks en relaties gaat, is het niet verwonderlijk dat interviewers ronddansen om Ben te vragen naar zijn liefdesleven. Maar elke keer was Ben terughoudend. De Voyeurs-acteur is echter gespot op een date met een van zijn oude collega's, Jessica Plummer van EastEnders.

De beeldschone Brit, die zelf net geen relatie lijkt te hebben, werd volgens The Daily Mail in augustus 2021 samen met Ben gespot tijdens een Jade Bird-concert. Hoewel ze elkaar al een tijdje kennen, lijkt het alsof ze net weer contact hebben na het filmen van een miniserie genaamd The Girl Before. Hoewel fans hebben gemerkt dat ze elkaars Instagram-berichten leuk vinden, bestaat de kans dat het paar gewoon vrienden is. Maar gezien hun chemie tijdens dat concert en hun verlangen om het stil te houden, heeft Ben misschien een andere vriendin gevonden.

Aanbevolen: