Tom Holland en Andrew Garfield omhelzen elkaar bij GQ Awards en wekken de geruchten over Spider-Man opnieuw op

Inhoudsopgave:

Tom Holland en Andrew Garfield omhelzen elkaar bij GQ Awards en wekken de geruchten over Spider-Man opnieuw op
Tom Holland en Andrew Garfield omhelzen elkaar bij GQ Awards en wekken de geruchten over Spider-Man opnieuw op
Anonim

Op donderdag hingen Spider-Men Tom Holland en Andrew Garfield rond tijdens de GQ Men of the Year Awards The West Hollywood-editie in Californië. De hoofdrolspeler van Spider-Man: No Way Home droeg een bruin pak met zwarte leren laarzen en een felrode zonnebril, terwijl zijn geruchtmakende tegenspeler er stijlvol uitzag zoals altijd in een leren colbert, een overhemd met stippen en een zwarte broek.

Holland, die zich klaarmaakt om zijn zesde film als Spider-Man in de MCU uit te brengen, nam ook de tijd om met Garfield te poseren voor een foto. Het paar werd vergezeld door Montero-ondertekenaar Lil Nas X voor de snap, maar zijn aanwezigheid heeft de spanning rond de castinggeruchten van Spider-Man niet weggenomen, waardoor fans zeker weten dat Garfield in de film zit.

En nu hebben nieuwe foto's van het paar dat een omhelzing deelt de sociale media gehaald!

Tom en Andrew hangen rond… Zonder Tobey

Tom Holland, Lil Nas X en Andrew Garfield werden samen gefotografeerd tijdens de GQ Awards, en fans vragen zich af "uit welk multiversum" de foto afkomstig is. Verschillende Spider-Man-fans suggereerden ook dat de MCU Lil Nas X zou casten als Miles Morales in een nieuwe versie van de superheld.

"2 peter parkers and miles morales", schreef een fan in reactie.

Op andere foto's is te zien hoe Tom Holland en Andrew Garfield elkaar voor het eerst ontmoeten op het evenement en hun verbazing uiten voordat ze een omhelzing delen.

De foto's hebben alleen maar geruchten aangewakkerd dat Garfield in feite deel uitmaakt van Spider-Man: No Way Home en zijn rol zal hernemen en hopelijk degene zal zijn die Zendaya's MJ zal redden tijdens een confrontatie met leden van de Sinister Zes, zoals te zien in de trailer.

In september sprak Garfield lovend over Hollands vertolking van de superheld en verklaarde dat hij de "perfecte" Spider-Man was, hoewel fans het daar niet mee eens waren. De acteur is consequent geprikkeld over zijn geruchten over betrokkenheid bij de film, maar Garfield is dit blijven ontkennen.

Aan het einde van de maand werd Holland naar verluidt gespot tijdens een lunch met Tobey Maguire en Jamie Fox (die Electro speelt in No Way Home), wat de geruchten deed ontstaan dat hij zijn rol uit de originele trilogie van Sam Raimi zou hernemen.

Spider-Man: No Way Home wordt uitgebracht op 16 december en vormt de afsluiting van Tom Holland's Spider-Man-trilogie.

Aanbevolen: