‘Shang-Chi’ Star Simu Liu zat vroeger in een hiphopdansgroep

Inhoudsopgave:

‘Shang-Chi’ Star Simu Liu zat vroeger in een hiphopdansgroep
‘Shang-Chi’ Star Simu Liu zat vroeger in een hiphopdansgroep
Anonim

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-ster Simu Liu is momenteel een van Hollywood's grootste talenten, maar de acteur beleefde pas onlangs zijn grote doorbraak. Liu, een in China geboren Canadese acteur heeft zijn hele leven verschillende banen gehad - hij is accountant geweest bij Deloitte, heeft model gestaan voor stockfoto's en heeft zelfs als verkleedde Spider-Man gewerkt op verjaardagsfeestjes voor kinderen!

In 2016, na het doen van stuntklussen in Toronto, werd Simu gecast in de CBS-sitcom Kim's Convenience. De veelgeprezen serie liep vijf seizoenen en volgde een disfunctioneel Aziatisch gezin dat een supermarkt heeft in Toronto. Liu portretteerde Jung Kim in de serie, een opstandige voormalige tiener en de zoon van de familie.

De acteur heeft veel talenten, hij is bedreven in vechtsporten, voerde de meeste stunts op Shang-Chi alleen uit en spreekt vloeiend Mandarijn. In een nieuw interview met Jimmy Fallon onthulde de acteur dat hij tijdens zijn studententijd ook deel uitmaakte van een hiphopdansgroep!

Simu kan dansen

De MCU ster is een ervaren danser! Liu onthulde dat hij tijdens zijn tijd op de universiteit deel uitmaakte van een dansgroep genaamd 'Hip-Hop Western'. "We zijn vierde geworden bij de provinciale hiphopcompetitie van de universiteit", deelde de acteur trots met Fallon.

Toen Fallon Liu vroeg of hij kenmerkende bewegingen had, onthulde een nederige Simu dat hij niet "goed genoeg" was om een go-to-move te doen.

De ster legde vervolgens uit dat zijn gezelschap een mix deed van "'So You Think you Can Dance', het was als Pop and Lock, 'America's Best Dance Crew'", en hun groep deed een mix van robot en lichaamsgolven onder andere stijlen.

Liu liet ook een paar van zijn favoriete moves zien, en fans zijn geschokt over hoe geweldig een danser hij is!

"Simu kan acteren, hij kan dansen en hij is atletisch… de limiet voor deze jongen", schreef een persoon, en een ander zei: "Geweldig interview, Simu. En eerlijk gezegd verwachtte ik je dans niet om zo goed te zijn."

De acteur bereidt zich voor op zijn Saturday Night Live-debuut en deelde een foto van de repetities, waarin hij schreef: "JUST SMILE TO HIDE THE CRIPPLING ANXIETY OF WETEN YOU'RE GONNA HOST SNL IN DRIE DAGEN."

Shang-Chi-co-sterren van de acteur, Benedict Wong en Fala Chen, reageerden op de post en wensten hem succes voor de show dit weekend.

Aanbevolen: