Nu een volledig geaarde familieman, onthult Kanye West dat hij vroeger wodka dronk als ontbijt

Inhoudsopgave:

Nu een volledig geaarde familieman, onthult Kanye West dat hij vroeger wodka dronk als ontbijt
Nu een volledig geaarde familieman, onthult Kanye West dat hij vroeger wodka dronk als ontbijt
Anonim

In de afgelopen jaren is Kanye West een echte familieman geworden met zijn vrouw, Kim Kardashian, en hun vier kinderen.

In een recent interview met het tijdschrift GQ is de ster echter openhartig over zijn strijd tegen alcoholisme, waarbij hij Hollywood de schuld geeft van zijn strijd.

Zoals gemeld door Daily Mail, noemde Kanye West zichzelf zelfs een 'functionerende alcoholist'.

Grijze gans als ontbijt

Hoewel West al een lange tijd niet meer gedronken heeft, onthulde hij dat hij 's ochtends ooit Grey Goose met sinaasappelsap dronk.

“Nou, het is goed dat we al die prijsuitreikingen hebben ontdekt die me gedeeltelijk tot alcoholisme hebben geleid”, vertelde West aan GQ.'Er is gefluit, weet je? Stel je voor dat My Beautiful Dark Twisted Fantasy en Watch the Thron hetzelfde jaar [in aanmerking komen] en geen van beiden wordt genomineerd voor Album van het Jaar.”

"Stel je voor dat je The Life of Pablo doet en over de weg rijdt en nooit geen van die liedjes op de radio hoort en dat je vrouw en je dochter in de auto zitten."

Hoe hij het voor elkaar kreeg

West kon lange tijd niet toegeven dat hij misschien een probleem had. Maar hij vond eindelijk een manier om weerstand te bieden aan de drang om 's ochtends en overdag te drinken.

”Op een dag was ik in mijn kantoor aan de couturecollectie aan het werken, en er stond wat Grey Goose in de koelkast en ik ging gewoon een drankje halen voor overdag, en ik keek en dacht: "Duivel, jij" Je gaat me vandaag niet verslaan." Die ene uitspraak is als een tatoeage.”

Hij heeft sindsdien niet meer gedronken.

Het gezinsleven prevaleert

Ondanks zijn worstelingen in het verleden gaat Kanye West vooruit en leidt hij zijn beste leven, niet alleen door zijn carrière, maar ook in zijn persoonlijke leven.

Hollywood Life berichtte over West, die nu vaak wordt gezien terwijl hij zijn kinderen knuffelt op familiefoto's. Het lijkt bijna alsof hij de broodnodige stabiliteit heeft gevonden om een relatief normaal leven te leiden.

Aanbevolen: