Hilaria Baldwin deelt update over familiekat na blessure

Inhoudsopgave:

Hilaria Baldwin deelt update over familiekat na blessure
Hilaria Baldwin deelt update over familiekat na blessure
Anonim

Hilaria Baldwin heeft haar volgers een update gegeven over de familiekat, Emilio.

De kat werd vermist en werd eerder deze maand gevonden. Helaas had hij medische hulp nodig omdat hij was aangereden door een auto, zeiden de yogaleraar en het model.

Baldwin deelde ook afbeeldingen van het nieuwe huisdier van de Baldwins, een kat genaamd Cayetana Magdalena Baldwin.

Hilaria Baldwin deelt update over de gezondheid van Cat Emilio

Het model ging naar Instagram om op 18 november een update over Emilio te delen.

"[Emilio] werd aangereden door een auto. Het was verschrikkelijk. Sommige van zijn 9 levens gingen verloren, hij overleefde het met een gebarsten blaas en gebroken been. 4 bloedtransfusies later, 2 operaties, waaronder metaal in zijn been, hij geneest, "schreef Baldwin.

"Hij is behoorlijk pissig over de kegel en wordt opgesloten om zijn mobiliteit te beperken, maar we zijn dankbaar dat hij aan de beterende hand is en naar het dierenziekenhuis van BluePearl", vervolgde ze.

Hilaria plaatste ook een videomontage van hun nieuwe huisdier, genoemd naar haar favoriete kindergebak, terwijl ze speelt met Alec en hun kinderen. De traditie om hun katten een op desserts geïnspireerde tweede naam te geven gaat verder, terwijl Cayetana Magdalena zich voegt bij Emilio, wiens middelste naam Cookie is, en Antonio Cupcake.

"We hebben een nieuw lid van onze zeer grote mensen- en pelsfamilie … de kinderen hebben haar Cayetana Magdalena Baldwin [lachende emoji] genoemd. Past precies bij haar broerkatten met hun middelste naam voor gebak (Emilio Cookie en Antonio Cupcake, " schreef Hilaria.

"Zoek 'magdalenas' op, het is mijn favoriete kindergebak en ik heb de baldwinitos er ook aan verslaafd …" vervolgde ze en zei dat ze de gebakjes natuurlijk uit Spanje heeft laten verzenden.

Hilaria en Alec Baldwin hebben te maken met de gevolgen van tragische 'roest'-moord

Baldwin zei toen dat ze "dankbaar" was voor hun huisdieren en vreugde en troost bracht aan haar familie in een moeilijke tijd.

In oktober van dit jaar vuurde Alec per ongeluk een proppistool af op de set van zijn nieuwste productie, westernfilm 'Rust' - waarin hij ook de hoofdrol speelt - waarbij cameraman Halyna Hutchins werd vermoord en regisseur Joel Souza gewond raakte.

Baldwin en andere producenten worden nu geconfronteerd met twee rechtszaken, aangespannen door Serge Svetnoy, de hoofd van de film, en de scriptsupervisor van de film, Mamie Mitchell.

Svetnoy beschuldigde Baldwin en zijn coproducenten van nalatigheid na de tragische moord op Hutchins. Het bemanningslid herinnerde zich zijn DOP-vriend in een Facebook-bericht, waar hij voor het eerst de beweringen tegen de acteur deed.

Aanbevolen: