Hoe Kathy Hilton haar $ 350 miljoen nettowaarde vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Kathy Hilton haar $ 350 miljoen nettowaarde vergaarde
Hoe Kathy Hilton haar $ 350 miljoen nettowaarde vergaarde
Anonim

Kathy Hilton heeft zoveel humor gebracht in seizoen 11 van The Real Housewives van Beverly Hills. Van haar hilarische slaapgewoonten tot haar geklungel met zus Kyle Richards, Kathy heeft ons doen afvragen waarom ze niet eerder aan de realityshow kon deelnemen. We zouden zeker een volledig seizoen kunnen kijken waarin Kathy helemaal zichzelf is. Hoewel Kathy geen fulltime castlid wil zijn, kreeg ze het afgelopen seizoen wel de kans om echt te schitteren.

Naast het leren van meer over de kloof tussen Kyle Richards en Kathy Hilton die nu is hersteld, vragen we ons af over de relatie tussen Parijs en Kathy. Het moet geweldig zijn om op te groeien in zo'n beroemde en rijke familie. Waar ha alt Kathy al haar geld vandaan? Blijf lezen om erachter te komen hoe Kathy Hilton haar vermogen van $ 350 miljoen vergaarde.

Kathy en Richard Hilton hebben een hoog vermogen van $350 miljoen

Hoewel Kathy's RHOBH-co-sterren Dorit Kemsley en Erika Jayne een hoog vermogen hebben, v alt niet te ontkennen dat Kathy een hoop geld heeft.

Kathy Hilton's vermogen van $ 350 miljoen wordt beschouwd als een gecombineerd vermogen met haar man Rick.

Volgens Celebrity Net Worth is Richard mede-oprichter en voorzitter van een vastgoedbedrijf genaamd Hilton & Hyland.

Richard Hilton heeft het ongelooflijk goed gedaan in de vastgoedsector. Zijn bedrijf verdiende in 2013 bijna $ 2 miljard en in 2011 verkocht Richard het eigendom van Aaron Spelling en verdiende hij een commissie van $ 3 miljoen.

In 1984 stapte Richard Hilton over van een investeringsbankbedrijf dat zich richt op onroerend goed, Eastdil Secured, en richtte hij Hilton Re alty Investment op. In 1993 begon Richard samen met Jeffrey Hyland om hun eigen bedrijf Hilton & Hyland te starten.

Natuurlijk maakt Richard Hilton deel uit van de beroemde Hilton-familie. Business Insider meldde dat Conrad Hilton in 1919 een hotel kocht. Hij bleef hotels kopen in Texas en opende er vervolgens een in Los Angeles en richtte in 1946 de Hilton Hotel Corporation op. Conrad is de grootvader van Richard Hilton en Conrads zoon Barron is de vader van Richard, dus Richard werd geboren in een superrijk gezin. Blackstone kocht Hilton Hotels in 2007 en betaalde $26 miljard.

Hoe verdient Kathy Hilton geld?

Hoewel Kathy en Richard Hilton een hoog vermogen delen, heeft Kathy in de loop der jaren ook geld verdiend, en fans kunnen raden dat Kathy goed is betaald om te schitteren in The Real Housewives of Beverly Hills. Volgens Brian Moylan's boek The Housewives: The Real Story Behind the Real Housewives, dat een fragment uit Vulture had, wordt een "vriend" betaald voor een dag filmen in plaats van een jaarsalaris.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Kathy een fancy dress-lijn genaamd de Kathy Hilton Collection en heeft ze huidverzorgingsproducten verkocht op HSN. Kathy werd ook een reality-tv-presentator toen ze in 2005 verscheen in de NBC-realityserie I Want To Be a Hilton. Kathy werd ook een QVC-host in 2002.

Net als haar beroemde zussen Kyle en Kim Richards, was Kathy ook een kinderactrice en had ze rollen in Happy Days, The Rockford Files en Bewitched.

Als het gaat om hoe Kathy Hilton geld heeft verdiend, runde ze volgens Nicki Swift ook de winkel The Staircase op Sunset Plaza.

Kathy Hilton speelt in 'The Real Housewives Of Beverly Hills' en 'Paris In Love'

TMZ meldde dat Kathy Hilton niet terugkomt voor seizoen 12 van The Real Housewives of Beverly Hills totdat ze meer betaald krijgt. Kathy zou weer een "vriend" van de show zijn en geen voltijds lid van de cast.

Fans van RHOBH hebben het prachtige huis van Kathy en Richard gezien, dat volgens SCMP.com $ 53 miljoen waard is. Rick en Kathy hebben ook een huis in de Hamptons en ze verhuren het aan mensen voor minstens $400.000.

Paris Hilton heeft een nieuwe documentaireserie over Peacock genaamd Paris In Love, die helemaal gaat over haar recente bruiloft, en Kathy Hilton vertelde E! Nieuws dat ze ook een grote rol speelt in de show. Kathy zei: "Ik zit er veel meer in dan ik van plan was om erin te zitten. Ik ben uitgeput. Ik dacht dat ik heel weinig zou doen. haar trouwjurk, normale dingen. Dit is een fulltime baan geweest. Ik zit er bijna net zo veel in als zij."

RHOBH-fans die nu het gevoel hebben dat ze Kathy Hilton kennen, moeten ook weten dat het bij haar allemaal om het plannen van feestjes gaat. Volgens Yahoo had ze een feestje in haar achtertuin, zodat zij en haar RHOBH-medesterren de show konden bekijken. Ze had een enorme pizza van Big Mama's en Papa's Pizzeria en had ook ballonnen met de tekst 'Beverly Hills'.

We genieten echt van het kijken naar Kathy Hilton op RHOBH en hopen zeker dat ze besluit terug te komen voor seizoen 12.

Aanbevolen: