Hoe Billie Eilish echt haar ongelooflijke vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Billie Eilish echt haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Hoe Billie Eilish echt haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Anonim

Telkens wanneer er een grote prijsuitreiking is of een ander opmerkelijk evenement van beroemdheden, worden er massa's artikelen gepubliceerd waarin wordt gekeken naar de best geklede mensen op de rode loper. Hoewel dat volkomen logisch is, aangezien mensen gefascineerd zijn door de kleding die beroemdheden dragen, is de waarheid dat rode loper-evenementen vaak iets onthullen over de meeste beroemdheden. De meeste sterren komen tenslotte niet op de best geklede lijsten omdat ze extreem vergelijkbare modekeuzes maken. Bovendien hebben de meeste sterren de neiging om hun geld aan dezelfde dingen uit te geven.

Natuurlijk, zoals iedereen die de carrière van Billie Eilish heeft gevolgd sinds ze beroemd werd, je zal kunnen vertellen dat ze een artiest is die altijd opviel tussen het publiek. Je zou tenslotte niet de meeste sterren de wijde en ietwat gotische kleding vinden die Eilish bijna altijd droeg toen ze voor het eerst een grote ster werd. Bovendien, nadat Eilish een opmerkelijke make-over had ondergaan, bleven haar platinablonde haar en kleding grotendeels uniek in de wereld van beroemdheden. Met dat alles in gedachten, is het fascinerend om te onderzoeken of Eilish haar vermogen van $ 53 miljoen ook uitgeeft op manieren waardoor ze opv alt tussen haar beroemde leeftijdsgenoten.

Dit is de levensstijl van Billie Eilish dankzij haar nettowaarde van $ 53 miljoen

Hoewel het vaak leek alsof ze er trots op was op te vallen, geeft Billie Eilish een deel van haar geld uit aan typische dingen van beroemdheden. Het is bijvoorbeeld geen geheim dat veel beroemdheden hun geld uitgeven aan procedures om hun uiterlijk te veranderen. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat Eilish heeft betaald voor grote plastische operaties, is het goed gedocumenteerd dat ze verschillende procedures voor het rechtzetten van tanden heeft ondergaan.

Wat betreft de minder permanente manieren waarop Billie Eilish haar uiterlijk heeft veranderd, lijkt de getalenteerde zangeres duidelijk een passie te hebben voor merkkleding en accessoires. Eilish heeft tenslotte veel geld uitgegeven aan dure kleding, zonnebrillen, sieraden, designerhorloges en schoenen. Bijvoorbeeld, tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live!, was Eilish te zien met witte Gucci-sneakers met kristallen erop ter waarde van $ 1.590.

De grootste items waar Billie Eilish haar $ 53 miljoen aan heeft uitgegeven

Als de meeste mensen grote hoeveelheden geld krijgen, kopen ze snel een nieuw huis en een nieuwe auto. Ooit geloofde men dat wanneer Billie Eilish ging autoshoppen, ze het soort opzichtige auto kocht die de meeste beroemdheden van haar kaliber zouden bezitten. Eilish plaatste tenslotte een foto van zichzelf die voor een obsceen dure blauwe McLaren staat op Instagram. Eilish ging echter door met het verwijderen van die afbeelding en het lijkt erop dat ze dat voertuig nooit heeft gehad.

Volgens rapporten kocht Eilish een Dodge Challenger SRT Hellcat voor zichzelf die tussen de $ 60.000 en $ 83.000 zou hebben gekost. Hoewel de overgrote meerderheid van de mensen het zich niet kan veroorloven om dat soort geld aan een auto uit te geven, dat soort prijskaartje is heel redelijk voor iemand met het soort geld dat Eilish heeft.

Sinds Billie Eilish en haar broer Finneas O'Connell voor het eerst de muziekwereld veroverden, hebben ze allebei een fortuin verdiend. Met dat in gedachten is het niet verwonderlijk dat Finneas de typische Hollywood-weg is ingeslagen sinds hij naar verluidt een drietal dure huizen in Los Angeles heeft gekocht. Aan de andere kant lijkt het erop dat Eilish niet het typische onroerend goed van beroemdheden heeft gekocht.

Volgens een artikel op dirt.com dat in oktober 2021 werd gepubliceerd, kocht Billie Eilish in 2019 in het geheim een Glendale-paardenranch voor $ 2,3 miljoen. Het artikel verwijst naar verschillende bewijzen om die bewering te staven. In Eilish's nummer 'NDA', waarin ze reflecteert op de attributen van roem, stelt de populaire zangeres bijvoorbeeld dat ze 'een geheim huis kocht toen ik zeventien was'. Bovendien werd de ranch gekocht door een trust die is gekoppeld aan het gebouw waar de businessmanagers van Eilish werken en werd gekocht toen Billie zeventien was. Ten slotte is de makelaar die de koper in de transactie vertegenwoordigde dezelfde persoon die de broer van Eilish in het verleden heeft gebruikt om onroerend goed te kopen.

Op basis van al dat bewijs lijkt het vrijwel zeker dat Billie Eilish echt de eigenaar is van de Glendale-paardenranch, hoewel ze naar verluidt nog steeds bij haar ouders in Los Angeles woont. Volgens rapporten is de ranch ontworpen voor paarden, omdat deze zich op een plek bevindt die bestemd is voor de dieren en beschikt over stallen met vier stallen, een arena en een voerruimte. Het pand bevat ook een zwembad, een zonnedek, een geitenstal, een paddock, een ranchhuis van 2 100 vierkante meter met één verdieping, een gastenverblijf en een "appartement voor een paardenhouder".

Aanbevolen: