Hoe Paris Jackson haar ongelooflijke vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Paris Jackson haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Hoe Paris Jackson haar ongelooflijke vermogen uitgeeft
Anonim

In de geschiedenis van de moderne muziek zijn er heel veel one-hit wonders geweest die uit het niets beroemd zijn geworden en vervolgens net zo snel weer in de vergetelheid zijn verdwenen. Aan de andere kant is er ook een handvol artiesten die legendarisch zijn geworden na het uitbrengen van de ene hit na de andere. Artiesten als The Beatles, Elvis Presley, Madonna, Cher, Beyoncé, Taylor Swift en Stevie Wonder zullen bijvoorbeeld allemaal de geschiedenis ingaan. Ondanks al die prestaties van die artiesten, kan nog steeds gemakkelijk worden beweerd dat Michael Jackson met kop en schouders boven zijn collega's uitsteekt.

Op het hoogtepunt van Michael Jacksons carrière was hij gemakkelijk een van de beroemdste en meest geliefde mensen ter wereld. Op een gegeven moment had hij zelfs zoveel invloed dat bijna alles wat Jackson aanraakte een enorm succes werd, zelfs als de meeste mensen nauwelijks wisten dat hij verbonden was met het project. Gezien het verbazingwekkende en controversiële leven dat Michael Jackson leidde, is het logisch dat mensen geïnteresseerd blijven in zijn dochter Paris en hoe ze haar fortuin besteedt.

Het ongelooflijke vermogen van Paris Jackson is ongeveer $ 100 miljoen

Tijdens de vijftig jaar dat Michael Jackson op de planeet was, had hij meer invloed op de popcultuur dan bijna wie dan ook in de moderne geschiedenis. Schijnbaar geboren om de wereld van de ene hit na de andere te voorzien, op het hoogtepunt van Jackson's carrière, verdiende hij hand over hand geld. Bovendien nam Jackson ook de slimme en veelbesproken beslissing om de rechten op de muziek van The Beatles te kopen en verdiende hij ook een fortuin met die investering.

Hoewel Michael Jackson het grootste deel van zijn leven een geldmachine was, ontwikkelde hij het vermogen om geld nog sneller uit te geven dan hij het binnen kon brengen. In feite liepen de uitgaven van Michael zo uit de hand dat hij uiteindelijk verbazingwekkend genoeg failliet ging. Toen Michael stierf, veranderde dat echter allemaal sinds zijn uit de hand gelopen uitgaven stopten en zijn muziek populair bleef. Eigenlijk blijft zijn muziek zo geliefd dat de nalatenschap van Michael een recordbedrag heeft opgebracht. Als gevolg van de staat van Michaels nalatenschap heeft Paris Jackson een fortuin van $ 100 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Paris Jackson's grootste uitgaven omvatten haar onroerend goed en auto's

Als gevolg van al dat geld dat Paris Jackson van haar megastervader heeft geërfd, heeft ze zich het soort levensstijl kunnen veroorloven waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. In deze tijd is het bijvoorbeeld steeds moeilijker geworden voor mensen die veel ouder zijn dan Parijs om voor het eerst een huis te bezitten, maar daar hoeft ze zich geen zorgen over te maken. De reden daarvoor is dat Paris naar verluidt in 2017 een huis kocht in Topanga, Californië, hetzelfde jaar dat ze 19 jaar oud werd. Als de rapporten kloppen, heeft Paris maar liefst $ 2 miljoen uitgegeven aan haar woonruimte in Californië. Natuurlijk is dat cijfer niets vergeleken met wat het huis van haar vader in Neverland kostte, maar het is nog steeds veel meer dan de meeste mensen zich kunnen veroorloven.

Naast het kopen van een duur huis, is er nog iets waar de meeste beroemdheden veel van hun geld aan uitgeven: auto's. Als het op Paris Jackson aankomt, lijkt het er zeker op dat die trend ook voor haar geldt. Per slot van rekening is Parijs gezien reizen in een Jeep Wrangler die meer dan $ 30, 000 kost en een veel duurdere Cadillac Escalade die kan worden gekocht voor $ 96.000. Op het moment van dit schrijven heeft Paris nooit bevestigd dat ze kocht beide voertuigen ronduit. Maar gezien het feit dat ze meer dan eens in hen is zien reizen, lijkt het zeker veilig om aan te nemen dat dit het geval is.

De werkelijke levensstijl van Paris Jackson is veel minder flitsend

Gezien het feit dat sterren meer geld uitgeven aan hun auto's en huizen, zijn die aankopen vaak het onderwerp van veelbesproken krantenkoppen. Het moet ook vanzelfsprekend zijn dat de auto's die mensen rijden en de huizen waarin ze wonen een enorme impact hebben op het leven dat ze leiden. Desondanks zijn het de kleinere dingen waar sterren hun geld aan uitgeven die op veel manieren het meest onthullend kunnen zijn. Het is bijvoorbeeld bekend dat Paris Jackson veel geld heeft uitgegeven om een behoorlijk ontspannen leven te leiden.

Helaas heeft Paris Jackson haar hele leven op de een of andere manier in de schijnwerpers gestaan. Als gevolg hiervan is er veel aandacht besteed aan haar levensstijl en op basis van die rapporten lijkt ze haar prioriteiten op de juiste plaats te hebben. Het is bijvoorbeeld bekend dat Paris haar vrienden graag cadeaus geeft en mee op reis neemt. Bovendien is Paris in de voetsporen van haar overleden vader getreden door naar plaatsen als Malawi en Zuid-Afrika te reizen om mensen in nood te helpen.

Naast haar meer altruïstische aankopen, geeft Paris Jackson zichzelf ook op wat kleinere manieren uit. Paris heeft bijvoorbeeld een goed gedocumenteerde liefde voor het kopen van Vans-schoenen, muziekinstrumenten en tatoeages.

Aanbevolen: