Reporter Matt Doran geschorst na rampzalig interview met Adele

Inhoudsopgave:

Reporter Matt Doran geschorst na rampzalig interview met Adele
Reporter Matt Doran geschorst na rampzalig interview met Adele
Anonim

Na lang wachten bracht zangeres en songwriter Adele eindelijk haar album 30 uit en kreeg positieve recensies van fans en critici. Hoewel de media hun huiswerk hebben gedaan voordat ze met de zanger spraken, deed een Australische verslaggever dat niet. Hierdoor werd hij naar verluidt voor twee weken geschorst door het televisieprogramma.

Host van Weekend Sunrise Matt Doran vloog naar Londen om het interview met de zanger af te nemen. Tijdens hun hele gesprek vroeg hij de artiest echter niet naar haar laatste album en gaf later toe dat hij er niet naar had geluisterd.

Na het interview hebben bronnen gezegd dat de zanger wegliep op het moment dat hij dat zei. Anderen zeggen echter dat het interview met Doran al afgelopen was. Het label van Adele heeft sindsdien geweigerd het kanaal het interview uit te zenden, en het is sindsdien opgeschort.

Progressie van 30

Na het succes van 2015's 25, begon de zangeres "Rolling in the Deep" in 2018 aan het album te werken. In de daaropvolgende jaren liet ze hints over haar album op haar Instagram vallen en kondigde aan dat het album zou in september 2020 worden uitgebracht. Vanwege de COVID-19-pandemie liepen de productie en release van het album echter vertraging op.

Adele bracht uiteindelijk haar eerste single uit van 30 met de titel "Easy on Me" in oktober 2021, waarmee ze bovenaan de hitlijsten stond in drieëntwintig landen. Het kreeg lovende kritieken van fans en critici en brak Spotify- en Amazon Music-records voor de meeste streams voor een nummer in een dag of een week.

Dorans onzorgvuldige fouten achtervolgen hem

Doran is sindsdien weer in de lucht, en The Chronicle heeft verklaringen gerapporteerd die hij aan The Australian gaf over het ongeluk met het interview. "Toen ik ging zitten om Adele te interviewen, was ik me er totaal niet van bewust dat ik een preview van haar nog niet uitgebrachte album per e-mail had ontvangen", zei Doran."Sindsdien heb ik ontdekt dat het naar mij is gestuurd als een 'e-card'-link, die ik op de een of andere manier heb gemist toen ik in Londen landde. Het was een vergissing, maar GEEN opzettelijke afstoting. Dit is de belangrijkste e-mail die ik ooit heb gemist.”

Vanaf deze publicatie heeft Adele niet gereageerd op de verklaringen van Doran en of ze zijn verontschuldiging heeft aanvaard of niet. Ze blijft echter 30 promoten en zal de komende maanden blijven deelnemen aan interviews over het album. Op het moment van deze publicatie is het niet bekend hoeveel exemplaren van het album zijn verkocht.

Aanbevolen: