RHOSLC': Had Jen Shah een geheime affaire?

Inhoudsopgave:

RHOSLC': Had Jen Shah een geheime affaire?
RHOSLC': Had Jen Shah een geheime affaire?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOSLC' van 21 november 2021 worden hieronder besproken!pakken nu het schokkende moment uit in Vail, Colorado. Hoewel het de bedoeling was dat hun weekendje weg zonder drama zou zijn, lijkt het alsof ze alleen maar kunnen praten over Jen Shah.

Tijdens hun eerste diner bespraken de dames een aantal rode vlaggen die ze in het verleden keer op keer hadden opgemerkt, waaronder het verhaal van Meredith Mark over Jens assistent die een handtas steelt uit haar Park City-winkel en een privédetective inhuurt. Nou, het lijkt alsof Heather Gay ook een lekkernij deelde die ons allemaal in de war bracht.

Na te hebben verteld dat Shah haar Uber op een willekeurig kruispunt had verlaten nadat ze weken eerder uit Gay's huis was vertrokken, kwam Lisa Barlow binnen met een paar vragen. Kijkers vroegen zich al snel af of Lisa meer over Jen weet dan ze leidt nadat ze had gesuggereerd dat Jen Shah een mogelijke affaire heeft.

Lisa Barlow hints dat Jen Shah een affaire had

Toen de dames in Vail aankwamen, begonnen ze zich af te vragen hoe hun vriend, Jen Shah, kon worden gearresteerd wegens vermeende fraude en witwassen. Terwijl ze verhalen begonnen te delen om de puzzel samen te leggen, onthulde Heather Gay dat Jen ooit een Uber die Heather voor Jen had besteld op een willekeurig kruispunt had achtergelaten. Lisa Barlow vroeg snel wanneer en waar, waardoor haar medesterren geloofden dat ze meer wist over wat er was gebeurd.

"Ik weet niet wat er die nacht is gebeurd, maar ik wilde gewoon met iemand overleggen en kijken of ze haar hebben ontmoet", zei Lisa. Dit bracht Jennie Nguyen ertoe om te vragen of "je denkt dat ze een andere man ontmoet?" wat zeker onze interesse heeft gewekt! Barlow onthulde toen dat ze zich afvroeg of ze iemand had ontmoet die niet 'haar familielid' was, waarmee ze een mogelijke liefdesbelang insinueerde.

Gezien Jen Shah en haar man, Sharrieff Sr. maanden voor haar arrestatie de mogelijkheid van echtscheiding hadden besproken, zou het niet helemaal schokkend zijn als ze had deelgenomen aan een geheime affaire. Dit werd later gekoppeld aan Whitney Rose die dacht dat Jen Shah een 'suikeroom' had als middel om haar extravagante levensstijl te betalen, waardoor we ons allemaal afvroegen of er enige echte verdienste is voor de geruchten.

Leefde Jen Shah een "dubbel leven"?

Jen Shah had altijd rondgelopen met haar Gucci-jumpsuits, Louis Vuitton-accessoires en haar team van veel te veel assistenten, waardoor iedereen zich afvroeg… hoe kan ze dit alles betalen? Hoewel Sharrieff Sr. behoorlijk geld verdient als universiteitsvoetbalcoach, is het lang niet genoeg om de levensstijl van Shah te betalen.

Nou, toen het nieuws bekend werd dat ze was gearresteerd voor fraude en het witwassen van geld, leek het alsof alle tekenen erop wezen dat het waar was, aangezien het werken in leadgeneratie, waarvan Jen beweert dat het haar beroep is, niet breng het grote geld in Shah-stijl. Tijdens de reis van het meisje vroeg Lisa Barlow zich al snel af of ze wisten wie Jen werkelijk was, en beweerde dat ze een 'dubbelleven' leidde.

Lisa Barlow Jen Shah Twitter Feud
Lisa Barlow Jen Shah Twitter Feud

Nadat de aflevering was uitgezonden, riep Jen snel haar 'vrienden' nadat ze haar praktisch hadden afgezworen na haar arrestatie. Meredith Marks en Lisa Barlow maakten duidelijk dat ze afstand wilden nemen van Jen, en dat vatte ze zeker niet goed op. Barlow en Shah kwamen terecht in een Twitter-vete, waar Jen Lisa ervan beschuldigde haar "sneller dan een verbrande pannenkoek" aan te zetten.

Ondanks het drama blijft het onzeker of Jen inderdaad een dubbelleven heeft geleid, inclusief de mogelijkheid van een vermeende affaire. Maar, zoals Meredith Marks onlangs zei tijdens haar WWHL-optreden, je bent "onschuldig totdat je schuldig bent bevonden", en helaas geldt dat voor Jen Shah.

Aanbevolen: