Tom Felton heeft 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone' al tien jaar niet meer gezien

Inhoudsopgave:

Tom Felton heeft 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone' al tien jaar niet meer gezien
Tom Felton heeft 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone' al tien jaar niet meer gezien
Anonim

Het is jaren geleden dat de serie eindigde, maar de acteur deelt schattige throwback-foto's van de filmsets, bespreekt zeldzame, onbekende Harry Potter-paaseieren en draagt trots koopwaar van het huis van Zwadderich.

Door al die dingen te doen, lijkt het alsof Tom Felton is vergeten de oude films opnieuw te bekijken, dezelfde films die hem zijn grote doorbraak als kindacteur bezorgden. Felton speelde Draco Malfidus in de achtdelige franchise, de onuitstaanbare, irritante en meestal slechte student van House Slytherin.

De Engelse acteur en muzikant werkt samen met Peacock TV om een live kijkfeest te organiseren van Harry Potter and the Sorcerer's Stone, de eerste film in de Harry Potter-serie. Het was vooral spannend voor Felton, omdat de acteur de film "bijna een decennium" niet had gezien.

Tom Felton kijkt eindelijk Harry Potter opnieuw

De serie, die eigendom is van NBC, streamt momenteel de acht films gebaseerd op J. K. Rowlings gelijknamige fantasieromans, en Tom Felton organiseerde een live meekijkfeestje op Peacock's TikTok-account om zijn ervaringen hiermee te delen.

In een promotievideo die het evenement aankondigde, onthulde Felton dat dit de "eerste keer" zou zijn dat hij "Harry Potter and the Sorcerer's Stone in zijn geheel zou kijken … in een decennium".

Tijdens het kijkfeest reflecteerde de acteur op de erfenis van de filmfranchise en bestempelde hij zichzelf als de 'tussenpersoon' van de groep. Felton vertelde dat hij zijn voormalige castgenoten miste en hoopte dat ze later dit jaar samen zouden kunnen komen om de 20e verjaardag van de release van de film in november te vieren.

Tom Felton zei ook dat Draco Malfidus een "leuk personage was om te spelen" en hij had goede herinneringen aan zijn associatie met de franchise.

De acteur droeg tijdens het evenement een House Slytherin-sweatshirt en fans legden momenten vast waarop Feltons gezichtsuitdrukkingen hen deden denken aan Draco's meest epische scènes uit de films.

"eigenlijk is er niets veranderd", schreef @hpxtf22, terwijl hij een still deelde uit de film waarin Draco en Harry gevangenzaten in het verboden bos. De acteur had een uitdrukking die vergelijkbaar was met die van zijn personage, en de fan zorgde ervoor dat hij dit opmerkte.

Tom Felton zal hierna te zien zijn in Lead Heads, een dramafilm waarin hij herenigd zal worden met zijn Harry Potter-tegenspeler Mark Williams aka Arthur Williams!

Aanbevolen: