Is 'Dawson's Creek'-ster Joshua Jackson van de kaart verdwenen?

Inhoudsopgave:

Is 'Dawson's Creek'-ster Joshua Jackson van de kaart verdwenen?
Is 'Dawson's Creek'-ster Joshua Jackson van de kaart verdwenen?
Anonim

Tienershows uit de jaren 90 en 2000 veranderden het spel voor altijd, met shows als One Tree Hill en The O. C. grote hits worden met publiek van alle leeftijden. Dawson's Creek was een fenomeen toen het debuteerde, en het veranderde zijn hoofdrollen in grote sterren.

Joshua Jackson had succes voordat hij op de show verscheen, maar het betalen van Pacey was destijds enorm voor zijn carrière. In de jaren sinds het einde van de show is Jackson een steunpilaar gebleven in acteren, en hij heeft veel werk verzet op het grote en kleine scherm, waardoor hij een geweldige carrière heeft opgebouwd.

Laten we het werk van Joshua Jackson eens nader bekijken sinds Dawon's Creek.

Joshua Jackson speelde in 'Dawson's Creek'

In januari 1998 maakte Dawson's Creek zijn debuut op het kleine scherm en het kostte geen tijd om een populaire tv-show te worden. Deze serie raakte vanaf het begin alle juiste tonen en groeide uit tot een van de grootste shows op televisie.

Met Katie Holmes, Michelle Williams, James Van Der Beek en Joshua Jackson in de hoofdrol, veranderde het succes van de serie de jonge sterren in bekende namen. Na 6 seizoenen en meer dan 120 afleveringen ging de show de geschiedenis in als een klassieker.

Het is jaren geleden sinds het eindigde, en sommige mensen zouden graag zien dat het een comeback maakt. Toen hij sprak over het terugbrengen van de show, was Jackson minder dan enthousiast over het idee, waarbij hij enkele geweldige punten benadrukte.

"Ik weet niet waarom je het zou willen [terugbrengen]. Niemand hoeft te weten wat die personages op middelbare leeftijd doen. We hebben ze op een mooie plek achtergelaten. Niemand hoeft die Pacey's rug doet pijn. Ik denk niet dat we die update nodig hebben, "zei hij.

Sinds zijn tijd in de show heeft Joshua Jackson veel werk verzet.

Hij speelde in de show zoals 'Fringe'

Op het kleine scherm heeft Joshua Jackson veel indrukwekkend werk ingeleverd. Hij was op shows als The Affair, Gravity Falls, Unbreakable Kimmy Schmidt en Dr. Death. Tot nu toe was Fringe de meest succesvolle show waarin hij verscheen, aangezien het bijna 100 afleveringen duurde.

Fringe was een hit en Jackson had een paar mooie afscheidswoorden toen hij het einde van de succesvolle run van de show besprak.

"Wat je uiteindelijk het meest mist, is niet echt wat er op het scherm komt. Het moeilijkste om bij weg te lopen, tijdens een lange tv-show, is de kameraadschap van het bedrijf, zowel met de crew en de groep acteurs. Creatief heb ik het gevoel dat deze show tot een natuurlijk en bevredigend einde kwam. Ik hoop dat mensen tevreden zullen zijn met de manier waarop we het verhaal naar bed hebben gebracht, "vertelde hij aan Collider.

Jackson heeft veel goeds neergezet op het kleine scherm, maar dit weerhoudt hem er niet van om ook in film geweldige dingen te doen.

Hij heeft wat filmwerk gedaan

Joshua Jackson in Bobby (2006)
Joshua Jackson in Bobby (2006)

Op het grote scherm is Joshua Jackson misschien niet zo'n grote artiest als op televisie, maar hij heeft in de loop van de tijd gestaag aan de film gewerkt.

Als kind waren de Mighty Ducks-films een enorm startpunt voor hem, en zijn werk na Dawson's Creek was leuk om te zien. Jackson heeft films gemaakt zoals Racing Stripes, Bobby, Shutter, Inescapable en Sky.

Buiten de wereld van film- en televisieacteren heeft Jackson wat toneelwerk gedaan. Toen hij James speelde in Children of a Lesser God, werkte hij samen met de ongelooflijk getalenteerde Lauren Ridloff, die onlangs speelde als Makkari in de MCU-film Eternals.

Volgens zijn IMDb-pagina is Jackson aangekondigd te verschijnen in Braddock, waarin ook Kate Bosworth te zien zal zijn.

Volgens de beschrijving van het project: "Een jonge coach leidt zijn geïntegreerde middelbare schoolvoetb alteam naar de rand van de langste overwinningsreeks aller tijden, terwijl hij de Amerikaanse staalstaking van 1959 doorstaat, die rechtstreeks van invloed is op hun kleine stadje Braddock, PA."

Zou Jackson de rol van Coach Bombay op zich kunnen nemen uit de Mighty Ducks-films die hij al die jaren geleden populair maakte? De tijd zal het leren, maar één ding weten we wel: het is goed afgelopen voor Jackson, wiens ambitie hem naar een succesvolle carrière in Hollywood heeft geleid.

"Je probeert het te laten lijken alsof het per ongeluk gebeurt, maar er is geen manier om dit te doen en niet ambitieus te zijn. Ik zou zeggen dat ik extreem ambitieus ben, want ik doe dit moordende werk al bijna 30 jaar. Ik zit nu in de afbetalingsfase van mijn carrière. Een van de voordelen van zo lang overleven als ik heb, is dat je leert van je eigen fouten, "zei hij.

Dawson's Creek was een enorm succes voor Joshua Jackson, en het is verbazingwekkend om te zien wat hij sindsdien heeft gedaan.

Aanbevolen: