Ian Somerhalder had ooit een date met zijn tv-zus

Inhoudsopgave:

Ian Somerhalder had ooit een date met zijn tv-zus
Ian Somerhalder had ooit een date met zijn tv-zus
Anonim

Een televisiester worden is moeilijk werk, omdat er een aantal obstakels moeten worden overwonnen. Sommige mensen halen het meeste uit hun grote doorbraak, terwijl anderen aan de tas knoeien en teruggaan naar af in de hoop een tweede kans te krijgen.

Ian Somerhalder is al jaren een televisiester en hij was te zien in enorm populaire shows zoals Lost en The Vampire Diaries. Somerhalder heeft ook de krantenkoppen gehaald met zijn liefdesleven, inclusief een relatie met zijn broer of zus op het scherm.

Laten we eens kijken naar Ian Somerhalder en de romantiek die hij jaren geleden met zijn televisiebroer of zus deelde.

Ian Somerhalder heeft een geweldige carrière gehad

Ian Somerhalder is een acteur die al sinds de jaren 90 in het spel zit, wat betekent dat hij een heleboel kansen heeft verdiend en er het beste van heeft gemaakt. Somerhalder was niet meteen een succes in het vak, maar na verloop van tijd ontwikkelde hij zich tot een ongelooflijk succesvolle acteur, vooral met zijn televisiewerk.

Op het grote scherm ha alt de acteur al sinds de jaren 90 zijn werk neer. Hij maakte zijn grote debuut met Celebrity en van daaruit zette hij het landingswerk voort. Hij speelde in films als Life as a House, The Rules of Attraction, In Enemy Hands en Pulse.

Zoals we al zeiden, is televisie echt zijn brood en boter geweest. Somerhalder is verschenen op shows als CSI, Law & Order, Smallville en V Wars. Natuurlijk is de hoofdrol in The Vampire Diaries zijn grootste hit tot nu toe.

Somerhalder heeft geweldig werk geleverd en de tijd die hij aan Lost besteedde, speelde een grote rol in zijn succes.

Hij speelde op 'Lost' met Maggie Grace

In september 2004 maakte Lost zijn debuut op televisie en werd al snel een van de meest besproken aanbiedingen op het kleine scherm. Het uitgangspunt alleen was meer dan genoeg om mensen verslaafd te maken, en toen fans eenmaal hadden afgestemd, zagen ze al snel dat deze show een klassieker zou worden.

De cast pronkte met een aantal getalenteerde individuen, waaronder Ian Somerhalder en Maggie Grace, die beiden te zien waren tijdens de eerste paar seizoenen van de show. De acteurs hadden ervaring voordat ze op Lost landden, en het succes van de show hielp hun stand naar een ander niveau te tillen.

Lost was een enorm startpunt voor Somerhalder, maar hij heeft wel spijt van zijn tijd in de show.

"Ik denk vaak terug aan waarom ze me hebben vermoord op 'Lost.' Mensen zien graag mensen met een conflict, maar door middel van humor. Humor is een medicijn tegen pijn. Het is een pleister. Boone, helaas, en dit was mijn fout als acteur, Boone was een beetje (expletief). Boone was een verwende, rijke kleine klootzak die niet kon glimlachen om zijn leven te redden, "zei hij.

"Ik ben best grappig, voor zover mijn vrienden gaan. Ze zeggen dat ik typisch een behoorlijk grappig persoon ben. Waarom in hemelsnaam, wonen in Hawaii, zoveel plezier hebben, skinny dippen met onze cast drie dagen een week, waarom lachte Boone niet (expletive) meer, "vervolgde hij.

Desalniettemin was de show een hit, en Somerhalder en Grace vonden een relatie met elkaar.

Ze dateerden in het echte leven

In een samenvatting van hun relatie merkte Buzzfeed op: "Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Lost in 2004, waar hun personages stiefbroers en zussen speelden, en begonnen te daten nadat hun beide personages uit de show werden gedood."

Het samenkomen van acteurs is vrij gebruikelijk, maar het lastige hier is dat deze personages broers en zussen waren in de show. Dit voegt absoluut een unieke dynamiek toe aan hun relatie, maar in werkelijkheid spelen acteurs gewoon verschillende mensen. Sommigen zijn misschien niet in staat om realiteit van fictie te scheiden, maar Somerhalder en Grace konden dat wel tijdens hun relatie.

Ondanks dat het op de lange termijn niet uitwerkt, blijft het paar op goede voet staan. Grace sprak over dit jaar terug.

"Ik ben niet met veel acteurs uitgegaan. Dat deed ik toen ik heel jong was, een paar jaar, maar het is niets tegen acteurs. Ian Somerhalder en ik zijn nog steeds erg goede vrienden. Je kunt schema's zeker in overeenstemming brengen met acteurs, maar het kost wat moeite, en ik heb die energie gewoon niet, " vertelde Grace.

Hiervoor had Somerhalder een soortgelijk gevoel geuit, zelfs dat hij weer met Grace wilde samenwerken.

"Ik zou dat graag doen. Ik hou zielsveel van haar. We zijn heel, heel close. Ze is een enorm getalenteerd, mooi mens, en we zijn van plan het te doen," zei hij.

Ian Somerhalder en Maggie Grace lieten spelende broers en zussen een romance niet in de weg staan. Ze lieten hun vriendschap ook niet belemmeren door hun gevolgen, wat best bewonderenswaardig is.

Aanbevolen: