Tom Cruise kan zijn adem onder water langer inhouden dan de meeste mensen

Inhoudsopgave:

Tom Cruise kan zijn adem onder water langer inhouden dan de meeste mensen
Tom Cruise kan zijn adem onder water langer inhouden dan de meeste mensen
Anonim

Er is echt geen acteur in de wereld zoals Tom Cruise. Natuurlijk, sommige fans hebben misschien klachten over zijn carrière, maar als het om stunts gaat, komt niemand in de buurt van zijn gewaagde manieren.

Hé, dit is dezelfde man die ooit een vliegtuig landde in de achtertuin van een willekeurig persoon.

Onderweg heeft hij de envelop geduwd. Gezien zijn hogere leeftijd hopen we dat die gekke momenten tot het verleden behoren. In het hele artikel zullen we enkele van de stunts bekijken waardoor we onze adem inhielden en in één geval is dat letterlijk wat hij deed…

We kijken terug op Tom's 'Mission Impossible'-stunt waarbij de acteur zijn adem meer dan zes minuten onder water inhield.

De echte kicker, de scène is allemaal in één take opgenomen.

Tom Cruise's avontuurlijke kant begon op jonge leeftijd

Tom Cruise had niet de meest conventionele dagen als adolescent. Volgens zijn woorden naast Interview Magazine stuiterde hij in zijn jeugd alle kanten op. Hij had niet veel vrienden en het was een hele opgave op zich om een vaste lijn in het werk te houden.

"Ik was erg gefrustreerd. Ik had niet veel vrienden. De naaste mensen om me heen waren mijn familie. Ik denk dat ze een beetje nerveus waren over mij omdat ik veel energie had en ik kon' blijf niet bij één ding."

"Als ik in een ijssalon zou werken – en ik heb in veel daarvan gewerkt – zou ik twee weken lang de beste zijn. Dan stopte ik altijd of werd ik ontslagen, omdat ik me verveelde. Ik voel me goed over het feit dat ik eindelijk iets heb gevonden waar ik van hou. Ik heb nooit lang op één plek gewoond - zo is mijn hele leven geweest. Ik was altijd aan het inpakken en rondtrekken, en verbleef in Canada, Kentucky, Jersey, St. Louis - het hielp allemaal omdat ik altijd nieuwe accenten leerde en verschillende omgevingen ervoer."

Dat soort energie zou zich uiteindelijk vertalen naar het grote scherm, toen Cruise een enorme ster werd. Hoewel, zoals we inmiddels allemaal weten, hij behoorlijk intens is op de set, en dat geldt ook voor zijn gekke stunts.

Tom Cruise hield zes minuten lang zijn adem in onder water in 'Mission: Impossible Rogue Nation'

Normale acteurs in Hollywood zouden aparte scènes gebruiken om zo'n scène te filmen… maar ja, Tom Cruise is geen normale acteur. Hij wilde de scène in één keer opnemen, en de echte kicker hier, de scène duurde meer dan zes minuten. Dat is langer dan de meeste aandachtsspannes om eerlijk te zijn.

Samen met mensen besprak Cruise de ervaring: Het is iets dat ik altijd al heb willen doen. Regisseur Christopher McQuarrie en ik hebben erover nagedacht sinds we aan Edge of Tomorrow werkten. Ik heb veel onderwateropnamen gemaakt. Maar we wilden een spannende onderwaterreeks creëren zonder onderbrekingen. Dus het doen van die reeks was echt interessant. We zijn onder water en we doen adempauzes van 6 tot 6 1/2 minuut. Dus ik deed al mijn training met de andere dingen (op de set). Het was erg belastend.”

Belasting is misschien een understatement, de meeste mensen kunnen hun adem niet eens langer dan 30 seconden inhouden, laat staan dat ze dat langer dan zes minuten doen.

In werkelijkheid was dit slechts een van de vele stunts waaraan Cruise deel zou nemen tijdens zijn wilde carrière.

Tom Cruise staat erom bekend overboord te gaan met zijn stunts

Ah ja, waar te beginnen met gevaarlijke Tom Cruise-stunts, dat was misschien erger dan zes minuten onder water zijn adem inhouden… we kunnen beginnen met de tijd dat hij aan een vliegtuig hing, terwijl het vliegtuig in beweging.

Typisch Tom, zijn enige zorg tijdens de scène was ervoor te zorgen dat zijn lichaam goed gepositioneerd was voor de camera's… niet zijn werkelijke welzijn.

''Ik herinner me een keer dat we de landingsbaan afdaalden en er was maar een klein deeltje dat me trof, het was kleiner dan een vingernagel. Ik was dankbaar dat het mijn handen of gezicht niet raakte, als dat wel het geval was, zou ik een probleem hebben omdat die delen zichtbaar waren, maar het had nog steeds mijn ribben kunnen breken!”

Swordplay op een paard, het beklimmen van 's werelds hoogste gebouw, rijden met stieren op een motorfiets en nog veel meer zijn andere tijden dat Cruise grenzen verlegde tot ongekende niveaus.

Natuurlijk, zijn meningen zijn soms een beetje bekend, maar het v alt niet te ontkennen dat hij toegewijd is om een bepaalde scène geweldig te maken, hoe moeilijk het ook is.

Aanbevolen: