Hoe Dave Portnoy zijn enorme vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Dave Portnoy zijn enorme vermogen uitgeeft
Hoe Dave Portnoy zijn enorme vermogen uitgeeft
Anonim

Gedurende het grootste deel van de moderne geschiedenis is het heel gemakkelijk geweest om de beroemdste mensen in gemakkelijk te definiëren categorieën in te delen. De overgrote meerderheid van de sterren waren bijvoorbeeld politici, acteurs, atleten, schrijvers of andere muzikanten. Tegenwoordig lijkt het er echter op dat mensen beroemd kunnen worden om de meest willekeurige redenen. Hoewel Dave Portnoy bijvoorbeeld niet de eerste uitgever is die beroemd wordt, lijkt zijn klim naar roem uiterst onwaarschijnlijk. Het is tenslotte niet zo dat Portnoy van zijn levensstijl een merk heeft gemaakt zoals Hugh Hefner in het verleden deed.

Als het gaat om Dave Portnoy en Hugh Hefner, is er één ding dat de twee uitgevers zeker gemeen hebben, succes. Hefner had immers genoeg succes om een enorm landgoed achter te laten en Portnoy is ook enorm rijk geworden. Natuurlijk leeft Portnoy nog steeds om het meeste uit zijn fortuin te halen, wat een voor de hand liggende vraag oproept, hoe besteedt Dave zijn enorme vermogen?

Dave Portnoy's Incredible Real Estate Holdings

Op het moment van schrijven heeft Dave Portnoy een geschat vermogen van $80 miljoen volgens celebritynetworth.com. Gezien de duizelingwekkende hoeveelheid geld die Portnoy binnen handbereik heeft, zal het waarschijnlijk voor niemand een verrassing zijn dat de zakenman in de loop der jaren een aardig bedrag aan onroerend goed heeft uitgegeven. Toch is de hoeveelheid geld die Portnoy in onroerend goed heeft geïnvesteerd groot genoeg dat veel mensen het cijfer behoorlijk verbluffend zouden vinden.

Door de jaren heen heeft Dave Portnoy twee belangrijke aankopen van onroerend goed gedaan. Volgens de gegevens bevindt de goedkoopste van de twee belangrijkste onroerendgoedbedrijven van Portnoy zich in Montauk, New York. Gekocht via Stella Montauk LLC, het bedrijf van Portnoy, heeft Dave naar verluidt $ 9,75 miljoen uitgegeven voor het enorme herenhuis dat zich op een perceel van 1 hectare bevindt.

Als het uitgeven van bijna $ 10 miljoen aan een huis in Montauk al niet indrukwekkend genoeg was, en dat is het zeker, heeft Portnoy veel meer betaald voor zijn eigendom in Miami. Portnoy's herenhuis in Florida, gelegen aan de waterkant, zou negen slaapkamers en acht-en-een-half badkamers bevatten. Met dat in gedachten is het logisch dat Portnoy iets minder dan $ 14 miljoen heeft betaald voor het prachtige huis.

Naast het onroerend goed dat Dave Portnoy bezit, is het ook bekend dat de oprichter van Barstool Sports een groot deel van zijn fortuin heeft gebruikt om ook woonruimtes te huren. Er is immers gemeld dat Portnoy duizenden per maand besteedde aan een langetermijnhuur in Manhattan. Bovendien huurde Portnoy ooit een strandhuis dat eigendom was van Floyd Mayweather voor $ 200k per maand.

Dave Portnoy's zakelijke investeringen

Iedereen die bekend is met de geschiedenis van Dave Portnoy weet natuurlijk dat hij zijn geld verdiende door Barstool Sports op te richten en te runnen. Met dat in gedachten zou het niet logisch zijn om te zeggen dat Portnoy zijn geld uitgeeft aan Barstool Sports, ook al heeft hij zeker vele malen opnieuw in dat bedrijf geïnvesteerd. Het is echter bekend dat Portnoy een deel van het geld dat hij heeft verdiend heeft gebruikt om in andere zakelijke ondernemingen te investeren.

In 2021 werd Dave Portnoy geïnterviewd voor een profiel van Nantucket Magazine. Tijdens dat interview onthulde Portnoy dat hij een deel van zijn geld in cryptocurrency had geïnvesteerd. Portnoy ging echter verder met te zeggen dat hij contant geld moest blijven brengen om meer cryptocurrency te kopen. "Ik zou graag meer willen kopen, maar ik heb nu geen gratis geld meer om te kopen. Je moet wat meer geld verdienen voordat ik meer dingen koop."

Dave Portnoy geeft terug

Sinds de COVID-19-pandemie zich over de wereld begon te verspreiden, is de reactie op het virus op tragische wijze gepolitiseerd door veel te veel publieke figuren. Hoe iemand ook denkt over de omgang met het virus, één ding is voor iedereen overduidelijk: COVID-19 heeft ernstige gevolgen gehad voor het leven van veel mensen. Naast alle mensen die de ultieme prijs hebben betaald vanwege het virus, zijn er heel veel eigenaren van kleine bedrijven die alles zijn kwijtgeraakt toen hun bedrijf werd gesloten.

Dave Portnoy is zich duidelijk bewust van de benarde situatie waarin veel te veel mensen zich bevonden als gevolg van de pandemie en richtte The Barstool Fund op. The Barstool Fund, opgericht om hulp te bieden aan eigenaren van kleine bedrijven die nergens anders terecht kunnen voor hulp om de pandemie te doorstaan, heeft meer dan $ 41 miljoen opgehaald uit openbare donaties. Naast de financiering van het fonds via crowdsourcing, doneerde Portnoy $ 500.000 van zijn eigen geld aan het goede doel. Ook al heeft Portnoy veel tegenstanders die de motivatie achter Dave's oprichting van The Barstool Fund in twijfel trekken, zelfs zij moeten toegeven dat het geweldig is om veel mensen te helpen.

Aanbevolen: