Hoe HGTV-ster Mike Holmes zijn enorme vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe HGTV-ster Mike Holmes zijn enorme vermogen uitgeeft
Hoe HGTV-ster Mike Holmes zijn enorme vermogen uitgeeft
Anonim

HGTV blijft geweldige inhoud uitbrengen, zoals ' Island Of Bryan '. Fans zijn erg betrokken geraakt bij de serie en vragen zich af hoeveel het kost om op het eiland te blijven en of het het waard is?

Het netwerk blijft nieuwe inhoud uitbrengen, zoals de serie 'Moving For Love'. Iemand die niet nieuw is in het netwerk is niemand minder dan Mike Holmes. We zullen zijn carrière in de schijnwerpers bekijken en hoe hij zijn enorme fortuin van $30 miljoen besteedt.

Hoe is Mike Holmes begonnen in reality-tv?

Het in werkelijkheid maken van tv op een platform als HGTV was nooit iets waar Mike Holmes naar streefde. Het begon echter allemaal met een eenvoudig doe-het-zelf-project op de camera na een verzoek en vanaf dat moment bleef het balletje rollen voor de klusjesman.

Holmes geeft toe dat hij tot op de dag van vandaag erover denkt om helemaal te stoppen met filmen, maar wat hem op de been houdt, is het feit dat hij anderen opleidt.

Dit is wat hij te zeggen had over zijn voortdurende lange levensduur op televisie: "Er zijn in de loop van mijn carrière vele malen geweest dat ik wilde stoppen met filmen. Dan denk ik aan alle huiseigenaren die op zoek zijn naar onderwijs en bewustzijn, en ik voel een gevoel van verantwoordelijkheid jegens hen."

"Als ik een bericht krijg van een moeder die me vertelt dat ze haar tegels heeft laten testen op asbest na het zien van een aflevering van mijn show, dan voel ik me goed. over het proberen van hun eigen elektrische werk, ik weet dat onze boodschap overkomt."

Hoewel Holmes HGTV een paar keer verliet voor andere projecten, blijft hij in de schijnwerpers staan. Met een nettowaarde van $ 30 miljoen vragen fans zich af waar de meester-fixer zijn zuurverdiende geld aan uitgeeft. Het antwoord is misschien niet zo verrassend.

Waar geeft Mike Holmes zijn vermogen aan uit?

Ondanks de hausse dankzij 'Holmes on Homes', bleef Mike Holmes extreem hongerig en gedreven om uit te breiden. Er wordt gezegd dat zijn producer een andere visie had en uiteindelijk wilde Holmes uitbreiden. Zijn uitbreiding werkte, aangezien zijn show ook in de VS werd opgepikt.

Wat zijn bestedingspatroon betreft, heeft Holmes geen geschiedenis in het kopen van mooie kleding of auto's, in plaats daarvan gaat het erom dat hij opnieuw investeert in verschillende zakelijke ondernemingen. Een van hen was de koffiehandel toen Holmes zich in Nescafé waagde: "Toen ze me benaderden over de commercial, zei ik dat als ze de commercial kunnen relateren aan wat ik doe en het echt kunnen houden, ik er ja tegen zou zeggen, omdat de echte waarheid is dat ik Nescafé drink en al jaren drink."

Volgens The List omvatten enkele van zijn andere investeringen het lanceren van zijn lijn werkkleding, het helpen bij geavanceerde groene technieken op het gebied van bouwen en zelfs het lanceren van zijn eigen tijdschrift, hoewel die poging niet goed afliep…

Holmes is tegenwoordig terug op tv en deze keer met een unieke twist.

Waar is Mike Holmes nu?

Mike Holmes gaat verder met zijn reality-tv-projecten, deze keer voegt hij zich bij zijn kinderen Sherry en Mike voor de serie 'Holmes Family Rescue'. Het gezin probeert gezinnen te helpen die mislukte klussen in hun huis hebben meegemaakt… iets wat de meesten van ons kunnen zeggen dat we op een of ander moment hebben meegemaakt.

Bovendien blijft Holmes actief op sociale media en doet waar hij goed in is en dat is gezinnen helpen. Hij gaf onlangs een goede tip om voorzichtig te zijn met aannemers, vooral als het gaat om het weggeven van persoonlijke spullen zoals je huissleutel.

"Ik ken een familie die hun aannemer heeft ontslagen vanwege een aantal problemen. Nou, die aannemer kwam onaangekondigd om 22.00 uur bij hun huis, met hun vier dochters slapend."

"Hoe kwam hij binnen? Hij had hun sleutel nooit teruggegeven. Daarvoor installeerden we al jaren slimme sloten op onze projecten, maar dit bewees maar weer hoe belangrijk ze zijn voor de veiligheid. Als u een fysieke sleutel verliest (of aan iemand geeft), hoe probeert u deze dan op te sporen? Met een toegangscode op een slim slot kun je de code gewoon verwijderen."

Mike doet nog steeds waar hij goed in is en dat is geweldige en deskundige informatie geven.

Aanbevolen: