Aan welke projecten werkt Rupert Grint tegenwoordig?

Inhoudsopgave:

Aan welke projecten werkt Rupert Grint tegenwoordig?
Aan welke projecten werkt Rupert Grint tegenwoordig?
Anonim

Je denkt misschien dat Ron Weasley-acteur Rupert Grint van de radar was verdwenen sinds zijn verschijning in de Harry Potter-filmfranchise, maar je zou het mis hebben! De acteur is in de jaren sinds de laatste aflevering actief geweest en is in feite hard aan het werk aan een groot aantal nieuwe projecten die later dit jaar en in 2021 zullen verschijnen.

Rupert verwelkomde niet lang geleden een dochtertje met vriendin Georgia, en beheert het vaderschap naast zijn professionele verplichtingen. Dus aan welke projecten werkt Rupert momenteel? Lees verder om erachter te komen.

6 Hij verschijnt in een 'Harry Potter'-special

Grint zal verschijnen in Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, een speciaal programma dat op 1 januari om middernacht beschikbaar zal zijn voor streaming.

De special, die naast alle 8 Harry Potter-films kan worden bekeken, "vertelt een betoverend making-of-verhaal door middel van geheel nieuwe diepte-interviews en castgesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische first-person reis door een van de meest geliefde filmfranchises aller tijden."

5 Hij is momenteel aan het filmen voor Guillermo Del Toro's Netflix-serie 'Cabinet of Curiosities'

Rupert is momenteel ook hard aan het werk om te filmen voor de Netflix-serie Cabinet of Curiosities van de beroemde regisseur Guillermo del Toro, waarbij hij zichzelf transformeert in een Engelse heer voor de rol. Het is niet bevestigd in welke aflevering van de serie Grint zal optreden, maar hij is duidelijk enthousiast om deel uit te maken van de serie.

Director del Toro zei in een interview met het tijdschrift Variety dat de serie "een verzameling persoonlijk samengestelde verhalen zou zijn die zowel als even verfijnd als gruwelijk worden beschreven." Klinkt intrigerend!

4 Hij werkt aan seizoen 2 van 'Servant'

Grint nam een verrassende beslissing om te verschijnen in Servant - een M. Night Shyamalan-serie die een jong stel volgt wiens baby sterft aan hyperthermie. Het tweede seizoen werd eerder dit jaar uitgezonden en bleek een interessante wending in de carrière van de acteur te zijn. Het viel ook samen met de geboorte van zijn dochter woensdag, wat het filmen extra emotioneel maakte.

“Het is de slechtste show om te doen, zeker een nieuwe vader zijn,” zei hij in een interview met Esquire. "Daar heb ik moeite mee, vader zijn", zegt hij. Het spelen van de gekwelde vader op het scherm was zeker moeilijk voor Grint, maar heeft veel gedaan om zijn imago als Harry Potter-acteur te herzien en critici aan te moedigen hem serieus te nemen vanwege zijn duistere en introspectieve optreden als een vader in beroering na het verlies van een kind.

3 Rupert beheert ook zijn vastgoedportefeuille

Buiten zijn professionele verplichtingen, is de acteur ook druk bezig geweest met het beheren van zijn uitgebreide vastgoedportfolio - delen ervan verkopen voor grote winsten. De acteur, die naar schatting ongeveer 40 miljoen pond waard is, heeft een onroerendgoedimperium van 24 miljoen pond en heeft het dit jaar erg druk gehad met het beheer ervan.

"Rupert is een echte vastgoedmagnaat geworden en heeft zijn magie gebruikt om zijn imperium op te bouwen", aldus een bron. "Hij is drie vastgoedbedrijven begonnen die allemaal een aardig bedrag opbrengen."

2 En verrassende renovaties doen aan zijn eigen huis

Naast het beheren van zijn uitgebreide onroerendgoedimperium, lijkt het erop dat de Harry Potter-acteur ook bezig is geweest met het beheren van zijn eigen huis - veranderingen aanbrengend voor zijn groeiende gezin en tegelijkertijd enkele verrassende nieuwe veranderingen door te voeren!

Grint is van plan om een schuur op het terrein van zijn huis van meerdere miljoenen ponden om te bouwen tot drie verschillende woningen. Het was echter niet zo eenvoudig om ze te bouwen, aangezien er klachten waren over het verstoren van beschermde vleermuissoorten op het terrein, waardoor de acteur zijn plannen moest herzien.

In overeenstemming met de Britse regelgeving, moet hij 'vleermuiskasten' installeren waar de wezens kunnen leven, en alle plannen moeten worden gecontroleerd door natuurconversaties. Dit lijkt de acteur er echter niet van te hebben weerhouden zich te committeren aan zijn bouwwerkzaamheden, en hij lijkt bereid om de vleermuizen rond zijn plannen te accommoderen.

1 Maar hij is vooral bezig geweest met het ouderschap

Ruperts grootste project dit jaar was ongetwijfeld het omgaan met het vaderschap. De geboorte van het eerste kind woensdag heeft zijn leven echt veranderd, en het was een lonende ervaring - gevuld met hoogte- en dieptepunten en veel angsten die gepaard gaan met een nieuwe baby.

Over zijn dochtertje gesproken, Grint zei dat het werken aan Servant hem des te ongeruster had gemaakt over hem en de kleine van partner Georgia Groome. Op een nacht begon de arm van woensdag paars te worden. "We hadden absoluut zoiets van, 'Wat is er verdomme aan de hand?' Je denkt het ergste en het is … ik wil niet te in detail treden, maar de eerste nacht was gewoon angstaanjagend … Je kunt helemaal niet slapen, gewoon constant controleren of ze ademt… Slapen, in het algemeen, is voor mij iets waar ik echt moeite mee heb. Ik denk dat mensen als kind altijd zeiden: 'Ze stierven in hun slaap', dus ik dacht altijd dat slapen een heel gevaarlijk, gevaarlijk iets was."

Aanbevolen: