De echte reden waarom Pete Davidson donkere lijnen onder zijn ogen heeft

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Pete Davidson donkere lijnen onder zijn ogen heeft
De echte reden waarom Pete Davidson donkere lijnen onder zijn ogen heeft
Anonim

Pete Davidson blijft enkele van de best uitziende beroemdheden van Hollywood aantrekken, waaronder Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber en Phoebe Dynevo. Heck, we kunnen zelfs Emily Ratajkowski aan die lijst toevoegen, onder de geruchten over namen.

Natuurlijk koestert Kanye West op dit moment haat jegens Pete Davidson, aangezien de komiek momenteel een relatie heeft met Kim Kardashian. De twee halen dagelijks de krantenkoppen, waarbij fans gefascineerd zijn door hun romance.

Bijgewerkt op 15 maart 2022: Pete Davidson heeft sinds eind 2021 een serieuze relatie met Kim Kardashian en gaat nog steeds sterk, ondanks de tegenwerking die ze hebben ontvangen van Kanye West en zijn legioen fans. Kanye's gedrag is grillig sinds Kim hem verliet, veel van zijn woede en vreemde gedrag wezen op Pete Davidson.

Kanye's nieuwste stunt was om Pete Davidson aan te vallen in zijn nieuwste videoclip door een "begrafenis" van de komiek uit te beelden. Pete Davidson sloeg terug nadat hij zei dat hij "klaar was met stil zijn" nadat hij enkele maanden door Kanye werd gepest en lastiggevallen. Pete Davidson stuurde Kanye een foto van zichzelf met het bijschrift "Ik lig in bed met je vrouw."

Fans maakten zich eerder zorgen over Davidson, maar het lijkt erop dat de SNL-ster zijn beste leven leidt, aangezien rapporten bevestigen dat Davidson van plan is om op 23 maart met vijf andere passagiers naar de ruimte te reizen op de Blue Origin-vlucht van Jeff Bezos, 2022.

Wat fans altijd aan het praten heeft, is de look van Pete Davidson. Met name de zwarte kringen die zich op beide ogen bevinden. Nee, het is geen mascara, er is een reden voor.

Laten we eens kijken naar enkele gezondheidsproblemen van Davidson uit het verleden en hoe deze zijn algehele uiterlijk beïnvloedden. Ondanks het zwart rond zijn ogen, pakte Davidson het anders aan, spotte met zichzelf en noemde het zijn favoriete functie.

Pete Davidson heeft wat gezondheidsproblemen

Natuurlijk, hij is een geliefde beroemdheid en een van de meest populaire van de huidige tijd, maar achter de schermen zijn de dingen een beetje meer verontrustend voor de ster. Hij kreeg tijdens zijn leven met een paar problemen te maken, vanaf zijn negende worstelde Davidson met depressies en ging hij in en uit de stoelen van een therapeut. Pete worstelde heel lang met dit probleem, niet wetende dat dit echt achter de oppervlakte gaande was.

Eindelijk, in 2017, kreeg Pete groot nieuws, toen hij officieel de diagnose bipolaire stoornis kreeg. Davidson is ook gediagnosticeerd met borderline persoonlijkheidsstoornis en was opgelucht door de diagnose, gezien alle problemen die hij voortdurend doormaakte, zonder de oorzaak te kennen. Hij besprak de vreugde van de diagnose naast Zelf.

"Ik kreeg een paar jaar geleden de diagnose BPS, en ik was altijd zo in de war, en dacht gewoon dat er iets mis was en wist niet hoe ik ermee om moest gaan", herinnert Davidson, 27, zich.“Als iemand het je dan eindelijk vertelt, voelt het gewicht van de wereld van je schouders vallen. Je voelt je zoveel beter.'

Dat is slechts een van de complicaties waarmee Davidson tot nu toe in zijn leven te maken heeft gehad. Het blijkt dat er ook een reden is voor de donkere kringen rond zijn ogen.

Davidson werd gediagnosticeerd met de ziekte van Crohn op 17-jarige leeftijd

De reden voor de donkere kringen onder zijn ogen heeft te maken met de diagnose van Crohn op 17-jarige leeftijd. Met de diagnose was het voor Davidson moeilijk om te eten, waardoor hij ook moeilijk aankwam. De acteur onthulde dat hij onderweg veel medicijnen had geprobeerd, hoewel marihuana de beste remedie tegen de ziekte was.

“Ik ontdekte dat de medicijnen die de dokters me voorschreven en al deze dokters bezoeken en nieuwe dingen proberen … wiet het enige zou zijn dat me zou helpen eten”, vertelde hij aan High Times.

"Ik rookte en ik kon eten en mijn shows doen", vervolgde de komiek. “Ik zou geen SNL kunnen doen als ik geen wiet rookte. Ik zou echt niets kunnen. Me presteren niet hoog is verschrikkelijk geworden. Het is verschrikkelijk voor mij omdat ik me niet lekker voel.”

Een paar jaar geleden maakte Ariana Grande bezwaar tegen fans die opmerkingen maakten over de ogen van Davidson, waardoor ze beseften dat het meer was dan alleen vermoeidheid.

"Jullie weten allemaal dat deze man een auto-immuunziekte heeft …… toch ? ….. alsof je wel begrijpt wat je doet als je dit goed doet? Ik wil het gewoon zeker weten."

Davidson behandelde de diagnose als een echte kampioen en bovendien lijkt het alsof hij de gelaatstrekken omarmt.

Pete Davidson omarmt zijn 'kontgatogen'

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Pete Davidson een gevoel voor humor heeft als het gaat om de hele beproeving. Naast Tan France in de YouTube- en Netflix-serie ' Dressing Funny ', gaf Davidson toe dat zijn ogen zijn favoriete onderdeel van zijn algehele look zijn.

"Ja, ga je mijn mooie kontgatogen naar voren halen?" hij vroeg. "Mensen zeggen dat ik kontgatogen heb omdat ik niet veel slaap en omdat ik de ziekte van Crohn heb, dus mijn ogen hebben verschillende kleuren. Ik vind het leuk! Ik hou van mijn ogen. Ik zie er graag uit als een wasbeer."

Die 'kontgatogen' lijken Davidson meer dan een paar dates te krijgen, aangezien hij nog steeds wordt geassocieerd met enkele van de best uitziende sterren van Hollywood. Davidson heeft nu een relatie met Kim Kardashian, en een andere reden voor die donkere lijnen zou stress kunnen zijn, met alle media-aandacht die zijn relatie krijgt in combinatie met bedreigingen, misbruik en uitschelden van Kim's ex Kanye.

Zonder twijfel, dat is een paar jaar geleden voorspeld, maar in werkelijkheid, als het gaat om het liefdesleven van Davidson, is het altijd een gekke achtbaanrit.

Aanbevolen: