De 'Real Housewives Ultimate Girls Trip': alles wat we weten

Inhoudsopgave:

De 'Real Housewives Ultimate Girls Trip': alles wat we weten
De 'Real Housewives Ultimate Girls Trip': alles wat we weten
Anonim

De dames van The Real Housewives franchise zijn eindelijk samengekomen om de mensen te geven wat ze willen. Na meer dan een decennium te hebben gemanifesteerd om de Real Housewives-franchises te laten botsen… hebben ze het gedaan. Teresa Giudice, Melissa Gorga, Kyle Richards, Kenya Moore, Cynthia Bailey, Luann de Lesseps en Ramona Singer waagden zich aan de reis van hun leven voor een meisje. De Real Housewives Ultimate Girls Trip verenigt huisvrouwen uit Atlanta, New Jersey, New York en Beverly Hills.

Bravo-fanaten wisten niet wat ze van de serie moesten verwachten, maar de eerste paar afleveringen waren zeker waar. Het combineren van al deze verschillende persoonlijkheden en levensstijlen heeft de perfecte storm gecreëerd. Het vliegtuig op weg naar Turks- en Caicoseilanden vertrok niet eens voordat het drama tussen de dames losbarstte. Laten we eens kijken naar de cast van deze nieuwe realityshow die wordt gestreamd op Peacock!

7 Kenia Moore

Kenya Moore is vers van de dansvloer van Dancing With The Stars en staat nu om een andere reden op onze tv-schermen. De ster van Real Housewives of Atlanta is momenteel een van de sterren in deze nieuwe serie. Moore worstelt met een zeer openbare echtscheiding en voogdijstrijd voor haar 2-jarige dochter Brooklyn Doris. Fans kijken toe terwijl ze worstelt om haar relatie met oude vrienden en nieuwe vrienden in evenwicht te brengen.

6 Melissa Gorga

Melissa Gorga is misschien geen OG, maar haar verschijning in seizoen drie bezorgde haar een hoofdrol. Haar tumultueuze relatie met schoonzus Teresa heeft ups en downs gekend. De dames hebben besloten hun meningsverschillen opzij te zetten en te genieten van deze fantastische vakantie. Gorga is roomies met Kyle Richards tijdens de reis en de twee hebben meerdere dubbele dates gehad met hun echtgenoten.

5 Kyle Richards

Kyle Richards is de enige overgebleven OG die de cast van Beverly Hills vertegenwoordigt. Velen zijn haar voorgegaan, maar zij is de enige constante voor de 90210. Richards wordt in de komende afleveringen van de reis vergezeld door haar man Mauricio. Toen ze op Watch What Happens Live With Andy Cohen werd gevraagd, welk castlid ze graag bij haar had willen hebben, antwoordde ze "Lisa Rinna". Rinna is de volgende langstlopende castmate met haar toevoeging aan de franchise in seizoen vijf.

4 Luann De Lesseps

Gravin Luann zit sinds dag één op RHONY. Ze werd vergezeld door een ander lid uit New York, Ramona Singer. Luann staat bekend als een vrije geest en met haar nieuwe nuchtere levensstijl is ze de laatste tijd erg nuchter. Haar vriend daarentegen is er al in begonnen met de helft van de cast op Ultimate Girls Trip.

Luann zei: "Het is moeilijk om je vrienden te verdedigen als ze hun voet in hun mond steken, maar ik zei tegen Ramona dat ik heel openhartig tegen haar was. Ik zeg tegen haar: 'Kijk, ik heb je rug totdat je het verkn alt en dan sta je er alleen voor.'" De zangeres van "What Do I Want for Christmas" voegde eraan toe: "Ik zal altijd naar haar luisteren en verdedigen haar zo goed als ik kan, totdat ze het bij het verkeerde eind heeft.”

3 Cynthia Bailey

Cynthia Bailey kwam in 2010 bij RHOA tijdens seizoen drie. Met haar verschijning in deze nieuwe spin-offserie kondigde ze ook haar vertrek uit de show aan. Bailey heeft meer dan een decennium van haar leven aan de fans gewijd en het is tijd voor haar om afstand te nemen. Ze trouwde onlangs ook met sportverslaggever Mike Hill. Bailey brak het nieuws over haar vertrek in een lange, oprechte Instagram-post.

"Ik heb de zeer moeilijke en oprechte beslissing genomen om niet terug te keren voor het volgende seizoen van Real Housewives of Atlanta", schreef Bailey. "Bedankt aan mijn Real Housewives of Atlanta castmates voor elf van de meest ongelooflijke jaren van mijn leven." Ze vervolgde: "Ik ben zo dankbaar dat ik deze geweldige reis heb gemaakt … Het is tijd om door te gaan naar mijn volgende hoofdstuk en ik kijk ernaar uit om het met jullie allemaal te delen."

Gelukkig is het nog geen tijd om afscheid te nemen van Cynthia, aangezien Peacock nog vier afleveringen heeft om uit te brengen!

2 Teresa Guidice

Teresa Guidice runt de New Jersey-franchise sinds het debuut in mei 2009. Ze heeft een behoorlijk deel van het drama te verwerken gekregen met tafelomkeringen, echtscheidingen en zelfs gevangenisstraf. Als iemand al haar vuile was op reality-tv heeft laten zien zodat de wereld het kan zien, dan is het Teresa Guidice. Deze traumatische gebeurtenissen hebben haar niet alleen sterker gemaakt, maar ze is ook pas verloofd met Louie Ruelas. Als iemand het verdient om uitgenodigd te worden op deze meidenreis, dan is zij het.

1 Ramona Singer

Ramona, Ramona, Ramona. Iemand moet degene zijn die al het drama veroorzaakt en Ramona Singer doet dat graag. Binnen enkele minuten nadat de eerste aflevering is uitgezonden, maakt Ramona de hele groep vrouwen al pissig. Sommigen zeggen misschien dat het een talent is, anderen zeggen misschien dat het gewoon het Ramona-effect is.

Aanbevolen: